![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kao što znamo da od svih vas koji starije igrače konzole / PC najprije igrao / koristiti i dobio zakačen na igranje igre s, čak i nakon što sve to vrijeme svibanj pa ipak vratiti na njega i igrati stare igre ili nakon što se sve ovo vrijeme, poželite pronaći sustav, ili igra igrati opet sjetiti da ima toliko zabavno s, Pa javite nam koje je, JA najprije je dobio zakačen na commadore 64 plus 4, sjećaš vrpca uzimajući dobi za učitavanje požara mrav, ali dovraga, to je bio krvav kad učita dobru igru za svoje vrijeme i igra i vratiti se, zlatno, uglavnom je Brill igru samo se nadam da to re-develope ga Theres samo dva pravila za ovaj thread VLADAVINA 1 :-) Reto konzole sadržavati sve kasetu ili cartridged temeljen pobjednik "na psihologiju", a ne igre na CD VLADAVINA 2 :-) Samo želim znati svoju prvu konzolu / PC i igre koje ste igrali na smrt i svoj trenutni fav stare igre ne popis različitih konzola i igrice
Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa, oni su tri različita vrste sustava: 486DX, onda Game Boy Pocket, onda N64. Super Solvers i drugih DOS igara -> Golden Coins Mario 6 -> Starfox 64 su igre Sjećam igranje većine. Došlo je odličan DOS/3.1? igra koja je bila borbena space sim s puno oružja, koji je prilično cool, ali ja se ne možete sjetiti svoje ime. : / Moji roditelji ne bi neka me rent zlatno: p
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari drvenastog hehe i još uvijek ga je dobio s 15-ak igrica. (Dungeon & Dragons moj fav igra) onda zvonast elektron sa rom expander da nikada nije radila. (Frogger moj fav ranije) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari s Pole Position ..... Ja se još uvijek može vidjeti da se stara crna joystickom, s Red Buttons ..... To su bili dani
| |||
| |||
| Atari ST1024. Igara izgleda da još uvijek postoje, ali ljudi koriste svoje telefone, iPods ( ) I gameboys igrati sada ih.
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sinclair je specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Ljubi ga ^ _ ^ još 2 od njih |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prva konzola sam ikad u vlasništvu je bio Komodore Vic20. Niste sigurni, ako je bilo puno igrica dostupnih za taj jedan, ali ipak sam din't njege. Je bio jedini zainteresirani za igranje pong na nju ionako ...
Otišao iz tog do Sinclair ZX81, zatim Spectrum 64 (onaj sa plavom gumenih tipki) i na kraju jedan C64 sa masivnom 5,75 "Floppy Drive. Najbolja igra ikad: Hidden opasnih i na PC. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's poligona Factory
|
|
| |||
| |||
| Stare Atari vraćati one dane rushing dom s prijateljima igrati igru zove dungeons zmajeve i makar mislim da je znati da je pozvao i NES, Brill dobi igraće konzole proveo Super Mario braće on.
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
|
| |||
| |||
| Right ive pravedan je dobio nove / stare igre za 32x zove zglavci chaiotix pa to je za sada moj fav
__________________ Ako je izgrađen građevinski objekti na putu programera wrote programi, onda je prvi djetlić koji ste dobili zajedno će uništiti civilizacije. A jednom računalu istukoše me na šah Ali, to nije za mene odgovarati na kick boks. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Traľite Retro Style usb Gamepad igrati Moj Emulators na moj pc, ugoditi pomoć. | dr. mrlju | General Hardware Chat | 14 | 13. travanj 2009 12:41 |
| Thread Tools | |
| |