![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Tiesiog norėčiau sužinoti jūsų visų vyresnių žaidėjų, kurie konsolės / PC pirmą kartą suvaidino / naudojamos ir gavo užsikabinęs ant žaidimų ir net po visą tą laiką jūs vis dar gali grįžti į ją ir žaisti senus žaidimus arba po visą tą laiką, palinkėti rasti sistema, arba žaidimą žaisti vėl, kad jūs prisimenu, taip smagu su
So let us know, kuris tai buvo, aš pirmą kartą gavo Hobi Commadore 64 plius 4, atminkite, juosta, atsižvelgiant į amžių apkrova ant ugnies pragaras, bet jis buvo kruvinas gerą žaidimą, kai pakrautas savo laiką ir žaidimas I go back to, Goldeneye, daugiausia, rombų žaidimas tiesiog tikiuosi jie vėl develope ji Theres tik dvi taisykles šioje temoje 1 taisyklė :-) Reto konsolių visa juosta arba cartridged žaidimų, o ne į žaidimus CD 2 taisyklė :-) tiesiog nori žinoti savo pirmąjį konsolės / PC ir žaidimas, kurį grojo iki mirties, ir savo dabartinį Meg senas žaidimas ne skirtingų konsolių ir žaidimų sąrašas
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() Mano sistema: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Na, jie trys skirtingi rūšis sistemos: 486DX, tada GameBoy Pocket, tada N64.
Super sprendžiame ir kitas DOS žaidimai -> Mario 6 aukso monetomis -> Starfox 64 yra žaidimų Prisimenu žaidimo labiausiai. Buvo puikus DOS/3.1? žaidimas, kuris buvo kovoti kosmoso SIM su ginklų, kad buvo gana kietas, bet aš negaliu prisiminti jo pavadinimo aikštelė. : / Mano tėvai neleidžia man nuoma Goldeneye: P
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Atari sumedėjusių hehe ir dar turiu jį su 15 ar tai žaidimai. (Dungeon & Dragons mano fav žaidimas)
tada Acorn Electron su ROM Expander, kad niekada nedirbo. (Frogger mano fav ere) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atari su Pole Position ..... Aš vis dar galite matyti, kad senas juoda vairasvirte, su Red Buttons ..... Those Were The Days
|
|||
|
|||
|
Atari ST1024. Žaidimai, atrodo, vis dar egzistuoja, bet žmonės naudoja savo telefonus, iPod (
) Ir gameboys žaisti juos dabar.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Sinclair specktrum
|
|||
|
|||
|
NES
![]() Loves it ^ _ ^ dar 2 iš jų |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pirmasis konsolės Aš priklausanti buvo Commodore Vic20. Nesate tikras, ar ten buvo apie žaidimus galima, kad nors vienas, bet aš din't priežiūros aikštelė. Tik domina žaisti pong jam vistiek ...
Išėjo iš tos į Sinclair ZX81, tada Spectrum 64 (su mėlyna guma raktus vieną) ir galiausiai C64 su masinio 5.75 "diskelių. Geriausias žaidimas amžius slaptų ir pavojingų ant PC. Cheers: Chris Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
|
|||
|
|||
|
Senas Atari grįžta šių dienų skuba namo su draugais žaisti žaidimą vadinamą Dungeons and Dragons jau aš manau, kad buvo WOT jis buvo vadinamas ir NES, rombų konsolė praleido amžiaus žaidimo Super Mario Brothers jį.
Jei statybininkai pastatė pastatus, kaip programuotojai rašo programas, tai pirmasis genys, kad atėjo kartu būtų sunaikinti civilizaciją. Kompiuteris kartą mušti mane šachmatai Bet tai buvo ne man rungtynės Kick Boxing.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Teisė ive just got naujas / senas žaidimas 32x vadinamas Knuckles chaiotix
taigi tai yra mano fav dabar
![]() |