![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tikai gribētu zināt, no visiem jūsu vecākiem Gamers which pults / pc kad pirmo reizi spēlēja / lietot un saņēma līks uz spēlēm ar, pat pēc visu šo laiku jūs joprojām var iet atpakaļ uz to un spēlēt vecās spēles vai pēc visu šo laiku, vēlas atrast sistēmu, vai spēli spēlēt atkal, ka jūs atceraties, kam tik jautri ar, Tātad, mūs, kurš no tā bija, es pirmo got līks uz commadore 64 plus 4, atceries lentes ņemot vecumu slodze uguns ant bet ellē tā bija asiņaina laba spēle, kad ielādētas laiku un spēle es dodos atpakaļ, Gaigala, galvenokārt, gludais rombs spēle tikai ceru, ka tie atkal develope tā Theres tikai divus noteikumus attiecībā uz šo pavedienu Noteikuma 1 :-) reto konsoles iekļauti visi lentes vai cartridged pamatā spēles, nevis spēles cd RULE 2 :-) tikai vēlos uzzināt jūsu pirmā konsole / gab, un spēle, kas jums bija uz nāvi, un jūsu pašreizējais fav veco spēli nav sarakstā dažādu konsoļu un spēļu
Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() Mana sistēma: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu, viņi trīs dažādi veidi sistēmas: 486DX, tad Game Boy Pocket, tad N64. Super Solvers un citu DOS spēles -> Mario 6 zelta monētas -> Starfox 64 ir spēles atceros spēlē visvairāk. Tur bija lielisks DOS/3.1? spēle, kas bija cīnīties pret kosmosa sim ar daudz ieročiem, kas bija diezgan vēss, bet es nevaru atcerēties nosaukumu. : / Mani vecāki nebūtu let me noma Gaigala: p
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari koksnes hehe, un vēl dabūja to ar 15 vai tik spēlēs. (Dungeon & Dragons my fav spēle) tad acorn elektronu ar rom EXPANDER, ka nekad nav strādājuši. (Frogger my fav ère) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari ar Pole Position ..... Es joprojām var redzēt, ka vecās melnās kursorsviru, ar Red Buttons ..... tām arī tika dienām
| |||
| |||
| Atari ST1024. Spēles, šķiet, pastāv, bet cilvēki izmanto savus tālruņus, ipods ( ) Un gameboys spēlēt viņiem tagad.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sinclair specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Patīk ^ _ ^ vēl 2 no tiem |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmā konsole man piederēja bija Commodore Vic20. Nav pārliecināts, vai bija spēles pieejamas, ka viens gan, bet es din't aprūpes lot. Bija ieinteresētas tikai spēlē Pong tai anyway ...
Pieauga no ka, lai Sinclair ZX81, tad Spectrum 64 (viens ar zilu gumijas taustiņiem), un visbeidzot C64 ar masveida 5,75 "floppy drive. Labāko spēli kādreiz: Hidden un Dangerous uz PC. Cheers: Chris Mana sistēma: Willy Wonka's Daudzstūris Factory
|
|
| |||
| |||
| Vecās Atari nes atpakaļ tās dienas steidzas mājās ar palīgu spēlēt spēli sauc dungeons un pūķi vismaz es domāju, ka bija wot tā bija nosaukti, un nes, gludo rombu konsole pavadīja vecumu spēlējot Super Mario Brothers par to.
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Tiesības IVE atkal jaunu / vecu spēli 32x sauc Knuckles chaiotix tādējādi šis ir mans fav pašlaik
__________________ Ja celtniekiem būvētas ēkas, kā programmētāji raksta programmas, pēc tam pirmais dzenis, kas nāca kopā iznīcinātu civilizāciju. Dators, kad sita mani šahs Bet tas bija man sakritības pēc kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |