![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podobnie jak się dowiedzieć od was wszystkich starszych graczy, której konsoli / szt po raz pierwszy zagrał / używane i got hooked sprawie z gier, nawet po tym czasie może jeszcze wrócić do niego i odtwarzać stare gry lub po tym czasie, pragną w celu znalezienia systemu, lub gry do gry ponownie, że mając na sobie tyle radości z Więc daj nam znać, które z nich było, i pierwszy dostał hooked na commadore 64 plus 4, pamiętaj taśmy biorąc wieku załadować ogień ant piekła, ale to był dobry krwawe gry w czasie ładowania dla jego czasu i grę i wrócić do Goldeneye, w większości, a nagłada gra po prostu nadzieję, że do ponownego develope to Theres tylko dwie reguły do tego wątku Artykuł 1 :-) Reto konsole obejmować wszystkie taśmy lub cartridged gry, a nie do gry na płytach CD Artykuł 2 :-) chcą się dowiedzieć, pierwszej konsoli / szt i gier, który zagrał na śmierć i aktualnej fav stare gry nie wykaz różnych konsoli i gier
Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() My System: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cóż, są one trzy różne typy systemu: 486DX, następnie Game Boy Pocket, a następnie N64. Super Solvers i inne gry DOS -> Mario 6 Złote Monety -> Starfox 64 są gry Pamiętam grać najbardziej. Nie było doskonałą DOS/3.1? Gra, która była zwalczania miejsca sim z dużą ilością broni, który był całkiem cool, ale nie pamiętam jego nazwy. : / Moi rodzice nie pozwalają mi czynsz Goldeneye: p
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari woody hehe i nadal się to z 15 lub więcej gier. (Dungeon & Dragons my fav gry) następnie żołądź elektronów z rom pracujące, które nigdy nie pracowały. (Frogger my fav ère) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari z Pole Position ..... I może jeszcze, że stary joystick czarny, z czerwonym przyciski ..... były to dni
| |||
| |||
| Atari ST1024. Gry nadal wydaje się, że istnieją, ale ludzie korzystają ze swoich telefonów, iPodów ( ) I gameboys aby odtworzyć je teraz.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| w sinclair specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Loves it ^ _ ^ jeszcze 2 z nich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pierwsze w historii konsoli I własnością był Commodore Vic20. Nie masz pewności, jeśli istnieje wiele gier dostępnych w tym jednym chociaż ale din't opieki. Czy tylko zainteresowani gry Pong na to i tak ...
Poszedł z tym do Sinclair ZX81, a następnie Spectrum 64 (jednej z niebieskim gumowe klawisze) i wreszcie C64 z masowym 5,75 "napęd dyskietek. Najlepsze gry wieki ukryte niebezpieczne i na komputerze. Cheers: Chris My System: Willy Wonka's Factory Wielokąt
|
|
| |||
| |||
| W Atari przynosi powrót tych dniach gwałtowny domu mates do gry o nazwie Dungeons and Dragons przynajmniej sądzę, że była ona nazywana była wot i nes, nagłada konsoli spędził wieku gry Super Mario Brothers na jej temat.
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
|
| |||
| |||
| Prawo ive just got nowe / stare gry o nazwie 32x knuckles chaiotix tak to jest mój fav teraz
__________________ Jeśli budowniczowie budowy budynków sposób programiści pisał programy, a następnie pierwszy Woodpecker że przyszedł wraz zniszczy cywilizacji. Komputer raz pokonać mnie w szachach Ale to nie pasuje do mnie kick boxing. ![]() |
![]() |
|
| Zakładki |