![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Doar ca să ştiu de la tot ce ai mai vechi joc care console / PC-ai jucat / folosit şi s-au agatat de joc cu jocuri, chiar şi după ce tot acest timp s-ar putea să mă întorc la ea şi să joace jocuri vechi sau după tot acest timp, doresc pentru a găsi sistemul, sau de joc pentru a juca din nou, că vă amintiţi cu atât de mult cu distractiv,
Deci, să ne anunţaţi care cea cu care a fost, i-am culcat pe o commadore 64, plus 4, amintiţi-vă de bandă ţinând vârstele pentru a încărca foc furnică, dar dracu 'a fost un nenorocit de joc bun, atunci când sa încărcat de timp şi de joc să mă întorc, goldeneye, de cele mai multe ori, un Brill joc doar sper ca ele să-l re-develope Theres doar două reguli la acest thread Articolul 1 :-) Reto console include toate cartridged bandă sau pe bază de jocuri, şi nu la jocuri de pe un CD Articolul 2 :-) vreau doar să ştiu primul dvs. console / PC-ul şi joc pe care le-aţi jucat la moarte, şi dumneavoastră curentă fav vechi joc, nu o listă de diferite console şi jocuri
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() Sistemul meu: redden137
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ei bine, sunt trei tipuri de sistem: 486DX, apoi Game Boy de buzunar, apoi N64.
Super Solvers şi alte DOS Games -> Mario 6 Golden Coins -> Starfox sunt 64 de jocuri Imi amintesc de joc cel mai mult. Nu a fost un excelent DOS/3.1? joc care a fost o luptă spaţiu SIM cu o mulţime de arme, care a fost destul de cool, dar Nu-mi pot aminti numele său. : / Parintii mei nu ar lăsa să-mi închiriez GoldenEye: p
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Atari woody hehe şi încă luat-o cu 15 sau asa de jocuri. (Dungeon & Dragons meu fav joc)
apoi ghindă de electroni cu rom Expander că niciodată nu a funcţionat. (frogger meu fav ère) |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Atari cu Pole Position ..... I a putea liniştit a vedea care vechi negru joystick-ul, cu Red Buttons ..... au fost cele de zi
|
|||
|
|||
|
Atari ST1024. Jocurile încă pare să existe, dar oamenii îşi folosesc telefoanele, ipods (
) Şi pentru a juca gameboys le acum.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
de Sinclair specktrum
|
|||
|
|||
|
Nespecificate în altă parte
![]() Place ^ _ ^ încă mai au 2 din ele |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pentru prima dată în consolă am deţinut a fost un Commodore Vic20. Nu este sigur dacă au existat o mulţime de jocuri disponibile pentru că, deşi o, dar am grija din't. A fost interesat numai de joc pong pe el, oricum ...
A plecat de la faptul că la un Sinclair ZX81, apoi a spectrului de 64 (de un albastru de cauciuc cu cheile) şi, în final, un C64 cu un masiv 5.75 "dischetă. Cel mai bun joc din istorie: Ascuns şi periculoase de pe PC. Noroc: Chris Sistemul meu: Willy Wonka de poligon Factory
|
|
|
|||
|
|||
|
Vechiul Atari aduce înapoi acele zile graba acasa cu Mates pentru a juca un joc numit Dungeons dragoni puţin şi cred că a fost wot ce a fost numit şi nespecificate în altă parte, Brill console petrecut vârstele joc super Mario fraţi pe ea.
Dacă constructori construit cladiri de programatori a scris un fel de programe, atunci prima ciocănitoare care a venit împreună ar distruge civilizatia. Un computer, o dată la mine bate joc de şah Dar a fost nici un meci pentru mine la kick box.
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Dreptul ive doar un nou / vechi joc de 32x numit knuckles chaiotix
Deci, asta mi-e fav de acum
![]() |