![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rovnako ako na všetko, čo viem od starších hráčov, ktoré konzola / PC si prvýkrát hral / a použité dostal hákovitý o hranie hier s, a to aj po celú tú dobu sa môže ešte vrátiť späť k nemu a hrať staré hry alebo po celú dobu, priania nájsť systém, alebo hru hrať znova, že si spomeniete majú toľko zábavy s Tak nám dajte vedieť, ktorý z nich to bolo, som sa prvýkrát dostal hákovitý na commadore 64 plus 4, zapamätajte si kazetu so zreteľom na vek, aby zaťaženie požiarom ant ale sakra to bola dobrá hra, kedy krvavé naložený na svoju dobu a hra i späť na Goldeneye, väčšinou je prima hra len dúfať, že sa znovu-develop ju Theres len dve pravidlá tohto vlákno PRAVIDLO 1 :-) Reto konzol obsahovať všetky kazety alebo cartridged založené hry a nie na hry na cd PRAVIDLO 2 :-) chcem len vedieť váš prvý konzola / PC a hry, ktorú ste hrali na smrť, a svoje aktuálne fav stará hra nie je zoznam rôznych konzol a hier
Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() Môj systém: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| No, sú to tri rôzne typy na systém: 486DX, potom GameBoy Pocket, potom N64. Super oslovujúce a iných DOS hier -> Mario 6 Golden Coins -> Starfox 64ar hry Pamätám sa hrá najviac. Bol vynikajúcim DOS/3.1? Hra, ktorá bola bojovom priestore sim s veľkou zbraní, ktorá bola docela v pohode, ale nemôžem zapamätať jeho meno. : / Moji rodičia by mě nepustí nájomného Goldeneye: p
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari woody hehe a ešte mu 15 alebo tak hier. (Dungeon & Dragons moje fav hra) potom žaluď elektrónov s rom expander, že nikdy predtým nepracovali. (Frogger mojich fav ère) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari sa pole position ..... I napriek tomu môžu vidieť, že starý čierny joystick, s Red Buttons ..... ty boli dni
| |||
| |||
| Atari ST1024. Tieto hry sa zdá, že stále ešte existujú, ale ľudia používajú svoje mobilné telefóny, iPody ( ) A gameboys hrať im teraz.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sinclair sa specktrum
| |||
| |||
| Nešpecifikované ![]() Miluje to ^ _ ^ ešte 2 z nich |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vôbec prvý konzolu som bol Commodore Vic20. Nie ste si istí, keby existovala spousta hier k dispozícii, že raz, ale keď som din't starostlivosti. Bol len záujem hrať Pong na to rovnako ...
Išiel z toho na Sinclair ZX81, potom Spektrum 64 (Ten s modrou gumové klávesy) a nakoniec C64 s masívna 5,75 "disketovú mechaniku. Najlepšie hra vôbec: Skrytý a nebezpečný na PC. Nazdraví: Chris Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| |||
| |||
| Staré atari privádza späť tých dňoch ponáhľa domov kamaráti hrať hru s názvom sklepení a kites aspoň myslím, že to bol WOT říkalo a nes, Brill konzola strávil starobe hrá super mario bratia na ňu.
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Právo IVE zrovna novú / starú hru pre zvanej 32x Knuckles chaiotix tak tohle je moje fav teraz
__________________ Ak budovateľov postavené budovy cestu programátorů píše programy, potom prvý datel, ktorý prišiel spolu so zničiť civilizáciu. Počítač raz ma v šachu Ale bola to pre mňa žiadny zápas v kick boxu. ![]() |