![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Као што знамо да од свих вас који старије играче конзоле / ПЦ прво играо / користити и добио закачен на играње игре са, чак и након што све то време мај па ипак вратити на њега и играти старе игре или након што се све ово време, пожелите пронаћи систем, или игра играти опет сетити да има толико забавно с, Па јавите нам које је, ЈА прво је добио закачен на цоммадоре 64 плус 4, Сјећаш врпца узимајући узраста за отпремање пожара мрав, али доврага, то је био крвав кад учита добру игру за своје време и игра и вратити се, златно, углавном је Брилл игру само се надам да то ре-девелоп га Тхереса само два правила за овај тхреад Владавина 1 :-) Рето конзоле да садржи све касету или цартридгед базиран игра ", а не игре на ЦД Владавина 2 :-) Само желим знати своју прву конзолу / ПЦ и игре које сте играли на смрт и свој тренутни фав старе игре не списак различитих конзола и игрице
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па, они су три различита врсте система: 486ДКС, онда Гаме Боы Поцкет, онда Н64. Супер Солверс и других ДОС игара -> Голден Цоинс Марио 6 -> Старфокс 64 су игре Сјећам играње већине. Дошло је одличан ДОС/3.1? игра која је била борбена спаце сим са пуно оружја, који је прилично цоол, али ја се не можете сетити своје име. : / Моји родитељи не би нека ме рент златно: п
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Атару дрвенастог хехе и још увек га је добио са 15-ак игрица. (Дунгеон & Драгонс мој фав игра) онда звонаст електрон са ром Експандер да никада није радила. (Фроггер мој фав раније) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Атару са Поле Поситион ..... Ја се још увек може видети да се стара црна палица, са Ред Буттонс ..... То су били дани
| |||
| |||
| Атару СТ1024. Игара изгледа да још увек постоје, али људи користе своје телефоне, иПодс ( ) И гамебоыс играти сада их.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Синцлаир је спецктрум
| |||
| |||
| Нес ![]() Љуби га ^ _ ^ још 2 од њих |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Прва конзола сам икад у власништву је био Комодо Виц20. Нисте сигурни, ако је било пуно игрица доступних за тај један, али ипак сам дин'т неге. Је био једини заинтересовани за играње понг на њу ионако ...
Отишао из тог до Синцлаир ЗКС81, затим спецтрум 64 (онај са плавом гумених тастера) и на крају један Ц64 са масовној 5,75 "Флоппы Дриве. Најбоља игра икад: Хидден опасних и на ПЦ. Цхеерс: Цхрис Мы Сыстем: Уиллы Уонка'с полигона Фацторы
|
|
| |||
| |||
| Старе атару враћати оне дане русхинг дом са пријатељима играти игру зове дунгеонс змајеве и макар мислим да је знати да је позвао и нес, Брилл узраста играће конзоле провео Супер Марио браће он.
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Ригхт иве праведан је добио нове / старе игре за 32кс зове зглавци цхаиотикс па то је за сада мој фав
__________________ Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Трал̌ите ретро Стыле усб Гамепад играти Мој Емулаторс на мој пц, угодити помоћ. | др мрља | Генерал Хардуаре Цхат | 14 | 13 април 2009 12:41 |
| Тхреад Тоолс | |
| |