![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sadece size büyük oyun konsolu ve / pc ilk oynadığı / kullanılan ve oyun bağımlısı var, yine de geri gitmek ve eski oyunları oynamak ya da tüm bu süre sonunda, isteyen tüm bu zaman sonra bile gelen bilmek ister , sistem bulmak veya yeniden sizinle çok eğlenceli olan hatırlıyorum oynamaya oyun, Yani bize geldi, önce bir Commadore 64 artı 4 hangi kanca var olduğunu biliyorum, hatırlıyorum, şerit bir kanlı iyi oyun zaman onun zaman ve oyun i geri gitmek yüklendiğini yangın karınca ama cehennem yüklemek için yaş alarak izin Goldeneye, çoğunlukla, bir Brill oyunu sadece onlar yapmak-develope bir umut Bu iplik Theres için sadece iki kural Kural 1 :-) Reto tüm bant ekleme veya bir cd den oyun için temel oyun ve cartridged konsolları Kural 2 :-) sadece konsol / pc ve oyun bu ölüm, ve farklı konsol ve oyunların mevcut FAV eski oyun değil listesini oynadığı ilk bilmek istiyorum
Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() Benim Sistemi: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Evet, onları üç farklı türleri sistemi: 486DX, sonra Gameboy Cep, ardından N64. Süper çözen ve diğer DOS oyunlar -> Mario 6 Golden Coins -> Starfox 64 benim en oynarken hatırlıyorum oyunlar vardır. Mükemmel bir DOS/3.1 neydi? Oyun bu çok hoş, ama ben adını hatırlıyorum değil silahların çok olan bir mücadele alanı evet oldu. : / Ailem beni Goldeneye kira izin vermez: p
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari ağaçsı hehe ve hala 15 veya oyunlar ile var. (Dungeon & Dragons benim favori oyun) ROM genişletici ile sonra meşe palamudu elektron bu çalıştı asla. () benim favori önce frogger |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari Pole Pozisyonu ile ..... Hala, kırmızı düğmeleri ..... ile eski siyah joystick'e görebilirsiniz neydi o günler
| |||
| |||
| Atari ST1024. Oyunlar hala var gibi görünüyor, ama insanların telefonları, Ipods kullanın ( ) Ve şimdi oynamaya gameboys.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ve Sinclair specktrum
| |||
| |||
| NES ![]() Loves it ^ _ ^ hala 2 of them var |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ilk ben sahip konsol Commodore Vic20 oldu. Varsa oyun bir de ama din't bakım için bir sürü vardı değil elbette. Sadece üzerinde zaten Pong oynamaya ilgi oldu ...
Bir Sinclair ZX81 olduğu için, daha sonra) ve son olarak da büyük bir 5,75 "disket sürücü ile C64 mavi lastik tuşları ile Spectrum 64 (Bir Went. En iyi oyun hiç: Gizli ve PC'de Tehlikeli. Şerefe: Chris Benim Sistemi: Willy Wonka's Poligon Fabrika
|
|
| |||
| |||
| Eski Atari geri o gün arkadaşları ile oyun oynamak için eve acele dungeons ve ejderhalar en Ben bu ve NES, Brill yaş üzerinde Super Mario kardeşler oynarken harcanan konsol denilen wot olduğunu düşünüyorum adı getiriyor.
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
|
| |||
| |||
| Sağ ive sadece 32X adı muştalar chaiotix için yeni / eski oyun var bu artık benim favori olduğu
__________________ Eğer Üreticileri yolu programcı, o zaman, birlikte medeniyet yok edeceğini gelen ilk ağaçkakan programları yazıldı binaları inşa ettik. Bir bilgisayar bir satranç beni yendi Ama tekme boks bana hiç maç oldu. ![]() |
![]() |
|
| Bookmarks |