![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Просто хотів би дізнатися у вас всі дорослі геймери яка консоль / PC ви вперше грали і Б / У і захопився іграми с, навіть після всього цього часу ви все одно можете повернутися до нього і відтворювати старі ігри або після всього цього часу, побажає Щоб знайти системи, чи грати в гру ще раз, що ви пам'ятаєте стільки задоволення с, Так давайте ж знаєте якою вона була, я вперше захопився Commadore 64 плюс 4, пам'ятаєте стрічку беручи зрости навантаження вогняних мурах, але пекла це була гарна кривава гра при завантаженні для свого часу, і гра мені повернутися, гоголь, в основному, Brill гри просто сподіваюся, що вони роблять повторний develope вона Theres тільки два правила для цієї теми ПРАВИЛО 1 :-) Рето консоль включає всі стрічки або cartridged ігор, а не в ігри на CD ПРАВИЛО 2 :-) просто хочу знати ваше перше консолі / ПК і грою, яку ви грали до смерті, а також поточний обраного старі ігри не список різних приставок та ігор
Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() Моя система: redden137
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, вони три різні Типи системи: 486DX, то Game Boy Pocket, то N64. Супер Solvers та інші ігри DOS -> 6 Маріо золоті монети -> Starfox 64 є іграми я пам'ятаю грав сам. Був чудовий DOS/3.1? гра, яка була SIM боротьби просторі з великою кількістю зброї, яке було досить прохолодно, але я не можу згадати її ім'я. : / Мої батьки не дозволили мені Оренда GoldenEye: P
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Atari Вуді Hehe і до цих пір одержав його з 15 або близько того ігор. (Dungeon & Dragons мого обраного гра) Потім Acorn Electron ROM з розширювачем, який ніколи не працював. (Frogger мого обраного РРВ) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Atari з Pole Position ..... Я як зараз бачу, що старі чорно джойстик, з червоними кнопками ..... Це були дні
| |||
| |||
| Atari ST1024. Ігри мабуть, все ще існує, але людям користуватися своїми телефонами, Ipods ( ) І gameboys грати в них зараз.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сінклер specktrum
| |||
| |||
| РЕШ ![]() Любить вона ^ _ ^ ще 2 з них |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перший, кому я володів консоль була Commodore Vic20. Чи не впевнені, що там було багато ігор, доступних для цього хоч одне, але я din't допомоги. Тільки зацікавлені в понг грають на ньому в будь-якому випадку ...
Went від тієї, до Sinclair ZX81, потім Спектр 64 (з блакитними ключами гумові) і, нарешті, C64 з масовим 5.75 "дисковод. Краща гра ніколи: Приховані та небезпечні на ПК. Cheers: Кріс Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| |||
| |||
| Старі Atari повертає ті дні Rushing додому з товаришами, щоб грати в гру під назвою підземель і драконів крайней мере, я думаю, що було WOT вона називалася і РЕШ, Brill консолі провів віку грають брати Super Mario на ньому.
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
|
| |||
| |||
| Право Ive щойно отримав нові / старі ігри на 32x називають chaiotix Knuckles так що це моя обраного зараз
__________________ Якщо будівельники побудували будівлю шляху програмісти писали програми, то перше, що прийшло дятел уздовж б знищити цивілізацію. Комп'ютер тільки один раз бити мене в шахи Але це був не рівня мені удар бокс. ![]() |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Потрібні стилі ретро Usb Gamepad зіграти свою емулятори на моєму комп'ютері, будь ласка, допоможіть. | Д-р пляма | Генеральний обладнання чат | 14 | 13 квітня 2009 12:41 |
| Різьба Інструменти | |
| |