![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To musí být podvod ..... Můj systém: Willy Wonka to Mnohoúhelník Factory
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Jen proto, že ani jeden z vás by mohl hrát tuto hru, stejně jako ho neznamená jeho podvod! Praxe dělá perfektní!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Všechny postupy ve světě nemohl připravit mi, že |
|
| |||
| |||
| Citace:
Vzpomínám si na některé ze starých arkádovou hru místnosti tam byly lidé, kteří by mohli hrát mnoha úrovních směšně rychlé tempo hry pro chvílicasu. Jak SWF řekl, praxe ...... |
|
| |||
| |||
| Citace:
|
|
| |||
| |||
| Pravda o chyby pravosti. Musíte mít na paměti, fotoaparátem nebudou vidět, stejně jako lidské oko tak na konci je skutečně vidět více my. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Také se dost praxe, kde si můžete visulise bloky jsou sami, a to iv případě, že nemáte jej na obrazovce.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musel TETRAS vidění! "vole, že stavba by zcela zapadají vedle že jednou, když ho proti směru hodinových ručiček!" Myslím, že by to mohlo být reálné ...
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak rychle se raid? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | 23. dubna 2008 15:20 |
| Potřeba velmi rychlé odpovědi, přehřátí! | Eltocliousus | Obecné Hardware Chat | 8 | 20 leden 2008 10:17 |
| SLI a Fast Memory | TheDoc | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 25. prosince 2007 15:01 |
| Rychlé spuštění | ferrari1 | Virus, spyware a bezpečnost | 17 | 28. května 2007 06:24 |
| Přímá nebo? | mcbee | Vypnout Téma diskuze | 1 | 15. května 2007 16:23 |
| Thread Nástroje | |
| |