![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Αυτό πρέπει να είναι μια φάρσα ..... Το σύστημά μου: Willy Wonka της Πολυεδρικές Εργοστάσιο
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Ακριβώς επειδή δεν σας θα μπορούσε να παίξει αυτό το παιχνίδι, καθώς και αυτός δεν σημαίνει τη μία φάρσα! Πρακτική κάνει τέλεια!
__________________ www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() |
|
| |||
| |||
| Όλες οι πρακτικές στον κόσμο δεν θα μπορούσε να προετοιμαστεί για μένα ότι |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θυμάμαι ότι σε ορισμένα από τα παλιά στοά παιχνίδι δωμάτια υπήρχαν άνθρωποι που θα μπορούσαν να παίξουν πολλά επίπεδα γελοιωδώς γρήγορων ρυθμών παιχνίδια για πολύ λίγο. Όπως είπε SWF, πρακτική ...... |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Αλήθεια για τα λάθη για τη γνησιότητά τους. Θα πρέπει να θυμόμαστε την κάμερα δεν θα δει όσο το ανθρώπινο μάτι, ώστε στο τέλος αυτός είναι στην πραγματικότητα βλέπουμε περισσότερο το κάνουμε. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Επίσης, με αρκετή πρακτική, μπορείτε να visulise όπου είναι το μπλοκ σου, ακόμα και αν δεν έχετε αυτό στην οθόνη.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πρέπει να έχει όραμα ΤΕΤΡΑΣ! "μάγκα που θα TOTALLY κατάλληλο κτίριο δίπλα στο ότι ένας αν ενεργοποιήσετε την φορά του ρολογιού!" Νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι πραγματικό ...
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πόσο γρήγορα είναι επιδρομή; | thingie2 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 2 | 23 Απρ 2008 15:20 |
| Ανάγκη πολύ γρήγορη απάντηση, η υπερθέρμανση! | Eltocliousus | Γενική Συζήτηση Hardware | 8 | 20 Ιαν 2008 10:17 |
| SLI και Fast Memory | TheDoc | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 25 Δεκ. 2007 15:01 |
| Γρήγορη εκκίνηση | ferrari1 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 17 | 28 Μαΐου 2007 06:24 |
| Γρήγορο ή; | mcbee | Off Topic Συζήτηση | 1 | 15 Μαΐου 2007 16:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |