![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זו חייבת להיות מתיחה ..... המערכת שלי: וילי Wonka במפעל של מצולע
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| פשוט כי אף אחד משני אתה יכול לשחק במשחק הזה, כמו גם אותו לא מתכוון למתוח את א! התמחות עושה מושלם!
__________________ www.Trade4Free.ie הסכנה האמיתית היא לא כל כך מחשבים יתחילו לחשוב כמו גברים, אלא כי אנשים יתחילו לחשוב כמו מחשבים. איפה אין אפשרות, אין ברירה! ![]() |
|
| |||
| |||
| כל הנוהג בעולם לא יכול להכין אותי לזה |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
אני זוכר בחלק הישן Arcade המשחק חדרים היו אנשים רבים יכולים לשחק ברמות ridiculously מהר paced משחקים עבור די הרבה זמן. כפי SWF אמר, נוהג ...... |
|
| |||
| |||
| האם אתה נוהג לעזור לשחק כאשר הופכים את שורות בלתי נראה בסוף? כמו כן יש אנשים זורקים מדי פעם את הטעות של אותנטיות. האם אני מסכים בפועל לעשות את זה מושלם אבל ברמה? |
|
| |||
| |||
| אמנם לגבי האותנטיות של טעויות. אתה צריך לזכור את המצלמה לא יראו ככל האדם עיניים כל כך בסוף הוא באמת רואה יותר את שאנו עושים. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמו כן, מספיק עם בפועל, אתה יכול visulise שבו הם חוסם את עצמך, גם אם אין לך את זה על המסך.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הוא חייב להיות בעל ראייה tetras! "אחי, כי הבניין יהיה כשיר לגמרי לצד אחד, כי אם אני פונה זה נגד כוון השעון!" אני חושב שזה יכול להיות אמיתי ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| כמה מהר הוא RAID? | thingie2 | כוננים & נשלפת | 2 | 23 אפריל 2008 15:20 |
| צריך תגובה מהירה מאוד, overheating! | Eltocliousus | כללי חומרה צ 'אט | 8 | 20 ינואר 2008 10:17 |
| SLI ומהירה זיכרון | TheDoc | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | ה -25 בחודש דצמבר 2007 15:01 |
| הפעלה מהירה | ferrari1 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 17 | -28 במאי 2007 06:24 |
| או מהיר? | mcbee | דיון Off topic | 1 | ה -15 במאי 2007 16:23 |
| שרשרת כלים | |
| |