![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tai turi būti pasijuokti ..... Mano sistema: Willy Wonka's Factory daugiakampis
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Tiesiog todėl, kad nė vienas iš jūsų galėtų žaisti šį žaidimą, taip pat jam nereiškia jo pasijuokti! Practice makes perfect!
__________________ www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() |
|
| |||
| |||
| Visi pasaulinėje praktikoje negali paruošti man, kad |
|
| |||
| |||
| Citata:
Prisimenu, kai senosios žaidimo kambariai ten buvo žmonės, kurie galėtų žaisti daug lygių juokingai greitas tempas žaidimai gana ilgai. Kaip SWF sakė, praktika ...... |
|
| |||
| |||
| Citata:
|
|
| |||
| |||
| Tiesa apie Autentiškumo klaidas. Turite prisiminti kamera nematys kiek žmogaus akis, kad pabaigoje jis iš tikrųjų mato daugiau mes. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Be to, su pakankamai patirties, galite visulise kai blokai save, net jei jūs neturite ekrane.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jis turi tétras vizija! "dude, kad pastate būtų TOTALLY tinka prie vieno, kad jei aš pasukti prieš laikrodžio rodyklę!" Manau, kad tai galėtų būti tikras ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip greitai yra RAID? | thingie2 | Drives & Removable Media | 2 | Balandis 23, 2008 15:20 |
| Reikia labai greito atsakymo, perkaitimas! | Eltocliousus | General Hardware Chat | 8 | 20 sausis 2008 10:17 |
| SLI ir Fast Memory | TheDoc | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 25 gruodis 2007 15:01 |
| Greitas pradėti | ferrari1 | Virus, Spyware & Security | 17 | Gegužė 28, 2007 06:24 |
| Naudingos arba? | McBee | Off Topic Discussion | 1 | Gegužė 15, 2007 16:23 |
| Temos įrankiai | |
| |