![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() To musí byť podvod ..... Môj systém: Willy wonku to polygón Factory
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Len preto, že ani jeden z vás by mohol hrať túto hru, rovnako ako ho neznamená jeho podvod! Prax robí perfektné!
__________________ www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() |
|
| |||
| |||
| Všetky postupy vo svete nemohol pripraviť mi, že |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Spomínam si na niektoré zo starých arkádovú hru miestnosti tam boli ľudia, ktorí by mohli hrať mnohých úrovniach smiešne rýchle tempo hry pre chvílicasu. Ako SWF povedal, prax ...... |
|
| |||
| |||
| Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Pravda o chyby pravosti. Musíte mať na pamäti, fotoaparátom nebudú vidieť, rovnako ako ľudské oko tak na konci je skutočne vidieť viac my. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tiež sa dost praxe, kde si môžete visulise bloky sú sami, a to iv prípade, že nemáte ho na obrazovke.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Musel TETRAS videnia! "vole, že stavba by úplne zapadajú vedľa že raz, keď ho proti smeru hodinových ručičiek!" Myslím, že by to mohlo byť reálne ...