![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Це має бути містифікація ..... Моя система: Полігону Віллі Вонка's Factory
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| Просто тому, що ніхто з вас не може грати в цю гру, а також йому не означає її обман! Досконалість досягається практикою!
__________________ www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() |
|
| |||
| |||
| Усі практики у світі не могло підготувати мене за це |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я пам'ятаю, в деяких старих аркадних ігрових кімнатах є люди, які могли б зіграти багато рівнів смішно швидко ходив ігор, досить довгий час. Як сказав SWF, практика ...... |
|
| |||
| |||
| Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Правда про помилки на справжність. Ви повинні пам'ятати, камера не побачить стільки ж, скільки людське око так в кінці він дійсно бачимо більше ми робимо. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Крім того, з достатньою практикою, ви можете visulise де блоки самостійно, навіть якщо у вас його немає на екрані.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Він повинен мати TETRAS зір! "Чувак, що будівля буде ПОВНІСТЮ Fit поруч з одним, якщо я поверніть її проти годинникової стрілки!" Я думаю, що це може бути реальним ...