![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някой да го прослушате, името ми е Даф Vader5 се чувстват свободни да добавите me.Here е връзката с него http://www.runescape.com/ . Runescape "е mmorpg късче подобен света на Warcraft aprt от вас няма да плати, не можете, ако искате да получите по-добри неща (разбира се). О yer тя е също така браузър базирана игра, така че нямам Трябва да се изтегли нищо освен Java. |
|
| |||
| |||
| Може да е малко скучно, че |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww mmorpg ..... плюс, че играта е -1 от 5 за мен.
| |||
| |||
| 0 от 5 за мен Клуб пингвин дори е по-добре |
|
| |||
| |||
![]() Вие, така трябва да бъде около 12, искам да кажа сериозно всеки, който е 13 + и казва ПС е по-добре, отколкото руна, трябва да се пуши канабис, или нещо такова. |
|
| |||
| |||
| Това беше шега. С други думи, тя беше да diss runescape дори още повече. Клуб пингвин е достатъчно лошо, само той казвах runescape sux дори повече. |
|
| |||
| |||
| Lmao Играх Club Penguin веднъж, Изумителен |
|
| |||
| |||
| Rofl съм искал LVL 50 там XD, аз използван да играят, когато той първо излизат sooo ... когато бях на 11 или нещо LOL, съжалявам, но ти арго сравняват го уау LOL, дори и тези, които трябва да плащат, като този единствен downside да Уау, на downside към runescape е, че сайта все още е hasn't изключване: P |
|
| |||
| |||
| Имам играе на двамата и те са ужасни, но runescape е най-лошото |
|
| |||
| |||
| Имам една дума за CP и "SA 4 думата започва с буквата с. |