![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| nikoho hrát, jmenuji Duff `s Vader5 klidně přidat me.Here" je odkaz na něj http://www.runescape.com/ . Runescape `s mmorpg jeden bit, jako je World of Warcraft aprt od vás don` t muset platit, můžete, pokud chcete získat lepší věci (samozřejmě vypnout). Yer Ale je to také prohlížeče založené hry, abys don `t musíte si stáhnout cokoliv kromě java. |
|
| |||
| |||
| je to opravdu nuda když |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww mmorpg ..... plus, že hra je -1 z 5 na mě.
| |||
| |||
| 0 out of 5 pro mě i klub penguin je lepší |
|
| |||
| |||
![]() si to muset být asi o 12, to myslím vážně kohokoliv kdo `s 13 + a říká CP je lepší než runa, musí být kouření konopí, nebo tak něco. |
|
| |||
| |||
| to byl vtip. jinými slovy, bylo to Diss Runescape ještě více. Club penguin je dost špatný, jen byl řekl Runescape sux ještě více. |
|
| |||
| |||
| Lmao Já jsem hrál Club Penguin jednou, Úžasné |
|
| |||
| |||
| Rofl jsem jako LVL 50 na tu xD, kdysi jsem hrát, když to první vyjde sooo ... Když mi bylo asi 11 nebo tak něco lol, promiňte, ale jste převýšení porovnat ji wow lol, a to i těch, budete muset zaplatit, to je, jako jediná nevýhoda pro wow, je to Runescape Nevýhodou je, že na webových stránkách stále hasn't bylo vypnutí: P |
|
| |||
| |||
| i hrály na obou a oba jsou hrozné, ale Runescape je nejhorší |
|
| |||
| |||
| Mám jedno slovo pro cp a `sa 4 slovo začínající s. |