![]() |
|
| |||
| |||
| παίξει κανείς αυτό, το όνομά μου `s Duff Vader5 διστάσετε να προσθέσετε me.Here` s σε αυτή τη σχέση http://www.runescape.com/ . Runescape `s κάπως σαν ένα MMORPG World of Warcraft aprt από εσάς don` t πρέπει να πληρώσετε, μπορείτε αν θέλετε να πάρετε καλύτερα πράγματα (φυσικά). Ω YER it `s, επίσης, ένα πρόγραμμα περιήγησης με βάση το παιχνίδι, έτσι ώστε να don` t χρειάζεται να κατεβάσετε τίποτα εκτός από java. |
|
| |||
| |||
| Είναι πραγματικά βαρετό και αν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww MMORPG ..... συν το παιχνίδι αυτό είναι ένα -1 από τα 5 για μένα.
| |||
| |||
| 0 στα 5 για μένα λέσχη penguin είναι ακόμα καλύτερα |
|
| |||
| |||
![]() σας, ώστε να είναι περίπου 12, εννοώ σοβαρά όποιος `s 13 + και λέει ΠΣ είναι καλύτερη από Rune, πρέπει να είναι το κάπνισμα κάνναβης ή κάτι τέτοιο. |
|
| |||
| |||
| ήταν ένα αστείο. με άλλα λόγια, έπρεπε να DISS runescape ακόμη περισσότερο. λέσχη penguin είναι άσχημο, θα έλεγα μόνο runescape sux ακόμη περισσότερο. |
|
| |||
| |||
| Lmao Έπαιξα Club Penguin μία φορά, Καταπληκτικό |
|
| |||
| |||
| ROFL έχω σαν LVL 50 στις εκεί xD, i χρησιμοποιείται για να παίξει αυτή την πρώτη φορά βγαίνουν sooo ... όταν ήμουν 11 ή κάτι lol, συγνώμη αλλά μπορείτε να συγκρίνετε επίκλισης wow lol, ακόμα και αυτά που πρέπει να πληρώσετε, thats σαν το μόνο μειονέκτημα να wow, το μειονέκτημα είναι ότι για να runescape, η ιστοσελίδα έχει ακόμη hasn't shutdown: P |
|
| |||
| |||
| Έχω παίξει και στις δύο και είναι τόσο φοβερό, αλλά το χειρότερο είναι runescape |
|
| |||
| |||
| Έχω μια λέξη για το cp και `sa 4 λέξη που αρχίζει με το γράμμα s. |