![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| itko igrati ga, moje ime je: 'Duff Vader5 slobodno dodaj me.Here `e link do nje http://www.runescape.com/ . Runescape `e jedan mmorpg zalogaj kao što je svijet Warcraft aprt od vas don` t morati platiti, možete ako želite bolje stvari (naravno). Oh yer ga `e se preglednika temelji se igra tako da don` t potrebna za preuzimanje ništa osim java. |
|
| |||
| |||
| to je stvarno dosadna iako |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww mmorpg igra ..... plus da je -1 izvan 5 za mene.
| |||
| |||
| 0 out of 5 za mene Club Penguin je čak i bolje |
|
| |||
| |||
![]() tako treba biti oko 12, mislim ozbiljno iko ko `S 13 + i kaže CP je bolje nego rune, treba pušiti kanabis ili nešto. |
|
| |||
| |||
| da je to bila šala. drugim riječima, to je bio da DISS runescape čak i dalje. Club Penguin je dosta loše, samo je on rekao: runescape sux još više. |
|
| |||
| |||
| Lmao Club Penguin sam igrao jednom, Nevjerojatno |
|
| |||
| |||
| Rofl sam kao LVL 50 dana tamo XD, ja se igraju kad ga prvo izaći sooo ... kad mi je bilo oko 11 ili nesto lol, ispričavam se, ali vi ga ne mogu usporediti lol vau, čak i one koje morate platiti, kao i taj jedini downside da vau, downside je da runescape je da, na web stranici još hasn't bio shutdown: P |
|
| |||
| |||
| Ja sam igrao na obje i obje nisu strašni ali runescape je najgore |
|
| |||
| |||
| dobio sam jednu riječ za cp i `SA 4 riječ koja počinje slovom S. |