![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| bárki játszani, az én nevem s Duff Vader5 habozzon felvenni me.Here s ez a kapcsolat a http://www.runescape.com/ . RuneScape `s kicsit olyan, mint egy MMORPG World of Warcraft aprt tőletek don` t kellene fizetnie, akkor is, ha azt akarjuk, hogy a jobb cuccok (természetesen). Oh Yer it `s is egy böngésző alapú játék, így don` t kell letölteni semmit eltekintve java. |
|
| |||
| |||
| Elég unalmas, de |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww mmorpg ..... továbbá, hogy a játék a -1 out of 5 for me.
| |||
| |||
| 0 out of 5 for me Club penguin még jobb |
|
| |||
| |||
![]() annyira, hogy mintegy 12, úgy értem komolyan, aki `s 13 +, és azt mondja, jobb, mint a CP rúna kell a dohányzást a kannabiszt, vagy valami ilyesmi. |
|
| |||
| |||
| csak vicc volt. más szóval, hogy a Diss RuneScape tovább. Club penguin van elég, csak ő azt mondta RuneScape su még. |
|
| |||
| |||
| Lmao Játszottam Club Penguin egyszer Bámulatos |
|
| |||
| |||
| Rofl van, mint egy lvl 50 xD van, én szoktam játszani, amikor először jött ki sooo ... amikor én voltam, 11 vagy valami lol, bocs, de vidám hasonlítsuk a wow lol, még azoknak is meg kell fizetni, mint amit az egyetlen hátránya, hogy wow, a RuneScape hátránya az, hogy a honlap még mindig nem hasn't shutdown: P |
|
| |||
| |||
| Én játszottam a két és ők is szörnyű, de RuneScape is a legrosszabb |
|
| |||
| |||
| Van egy szó, és "KP sa 4 szó kezdődő s. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| RuneScape kérdés | veleron11 | PC és konzol játékok | 0 | 16. június 2009 16:02 |
| Defil3d Tiltott! - RuneScape | YRTNEG | PC és konzol játékok | 2 | 27. február 2009 15:05 |
| Téma eszközök | |
| |