![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| kam žaisti, my name `s Duff Vader5 drąsiai pridėti me.Here` s yra nuoroda į jį http://www.runescape.com/ . RuneScape `s MMORPG bitų, kaip World of Warcraft aprt iš You don` t have sumokėti, galite, jei jūs norite gauti geresnės medžiagos (off course). O yer It `s, taip pat iš naršyklės žaidimą You don` t reikia parsisiųsti ką nors, išskyrus Java. |
|
| |||
| |||
| It's really boring nors |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww MMORPG ..... plius, kad žaidimas yra iš 5 -1 už mane.
| |||
| |||
| 0 out of 5 for me net Club Penguin geriau |
|
| |||
| |||
![]() Jūs taip turi būti apie 12, aš tai rimtai nieko, kas `S 13 + ir sako KP yra geriau nei rune, turi būti rūkyti kanapes ar kažką. |
|
| |||
| |||
| buvo pokštas. Kitaip tariant, jis buvo skirt RuneScape dar. Club Penguin yra pakankamai blogai, tik jis pasakė runescape sux net daugiau. |
|
| |||
| |||
| Lmao Aš suvaidino Club Penguin kartą Stebinantis |
|
| |||
| |||
| ROFL Aš kaip 50 LVL ten xD, aš jį žaisti, kai ji pirmą kartą įžengė sooo ... kai man buvo apie 11 ar kažkas lol, gaila, bet jūs cant palyginkite jį su wow lol, net ir tie, kuriuos turi sumokėti, thats kaip tik neigiama prie wow, neigiama prie runescape yra tai, kad svetainėje dar hasn't buvo uždaryti: P |
|
| |||
| |||
| turiu žaisti tiek ir jie abu yra baisi, bet RuneScape yra blogiausia |
|
| |||
| |||
| Turiu vieną žodį už KP ir "sa 4 laišką žodžio raidę s. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| RuneScape klausimas | veleron11 | PC & konsolės Žaidimai | 0 | Birželis 16, 2009 16:02 |
| Defil3d banned! - RuneScape | YRTNEG | PC & konsolės Žaidimai | 2 | 27 vasaris 2009 15:05 |
| Temos įrankiai | |
| |