![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| ktoś go odtworzyć, nazywam `s Duff Vader5 zachęcamy do` s me.Here dodać link do niej http://www.runescape.com/ . Runescape `s trochę jak jeden MMORPG World of Warcraft aprt od Ciebie don` t have to pay, możesz, jeśli chcesz lepiej stuff (off course). Oh yer `s to także internetowa gra, dzięki czemu don` t należy pobrać cokolwiek oprócz java. |
|
| |||
| |||
| it's really boring choć |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww mmorpg ..... plus, że gra jest -1 na 5 dla mnie.
| |||
| |||
| 0 na 5 dla mnie Club Penguin nawet lepiej |
|
| |||
| |||
![]() Ci więc musi być około 12, mam na myśli każdy, kto poważnie `s 13 + i mówi CP jest lepszy niż rune, należy palenie marihuany czy coś. |
|
| |||
| |||
| to był żart. Innymi słowy, to było diss runescape jeszcze dalej. Club Penguin jest zły, ale tylko on mówił runescape sux nawet więcej. |
|
| |||
| |||
| Lmao Grałem Club Penguin raz, Niesamowity |
|
| |||
| |||
| Rofl mam jak tam na 50 lvl xD, I used to do gry, gdy po raz pierwszy wyjdzie sooo ... kiedy byłem około 11 albo coś lol, sorry but you cant go porównać do wow lol, nawet tych, które musiał zapłacić, to jak tylko do spadku wow, drugiej do runescape to, że na stronie nadal hasn't zostały shutdown: P |
|
| |||
| |||
| I odegrały zarówno one jak straszny ale runescape jest najgorszym |
|
| |||
| |||
| Mam jedno słowo na cp i `sa 4 litery słowo na literę s. |
![]() |
|
| Zakładki |