![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nimeni juca aceasta, numele meu e Duff Vader5 ezitaţi să adăugaţi me.Here e pe link-ul de la el http://www.runescape.com/ . Runescape e un pic ca MMORPG-ul World of Warcraft aprt de la tine Nu trebuie să plătească, puteţi, dacă doriţi să obţineţi mai bine lucrurile (off course). Oh yer ca e de asemenea, un browser bazat pe joc, astfel încât să nu `t trebuie să descărcaţi nimic în afară de Java. |
|
| |||
| |||
| este foarte plictisitor, deşi |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww MMORPG-ul ..... plus că jocul este o -1 din 5 pentru mine.
| |||
| |||
| 0 din 5 pentru mine Club Penguin este chiar mai bine |
|
| |||
| |||
![]() deci tu trebuie să fie de aproximativ 12, vreau sa spun serios cineva care-i şi spune că 13 + CP este mai bună decât rune, trebuie să fi fumat canabis sau ceva de genul asta. |
|
| |||
| |||
| aceasta a fost o gluma. cu alte cuvinte, el a fost acela de a diss runescape chiar mai departe. Club Penguin este suficient de rău, doar el a fost runescape sux spune chiar mai mult. |
|
| |||
| |||
| Lmao Am jucat Club Penguin o dată, Uimitor |
|
| |||
| |||
| Rofl am dori o LVL 50 de ani pe acolo xD, am folosit pentru a reda lui atunci când acesta primul venit afară sooo ... i, atunci când a fost de aproximativ 11 sau ceva lol, imi pare rau, dar tu cant compara la wow lol, chiar şi cei pe care trebuie să plătească, thats ca singurul dezavantaj la wow, de la runescape dezavantaj este că, pe site-ul încă hasn't fost închidere: P |
|
| |||
| |||
| Am jucat pe ambele si sunt ambele groaznic dar runescape fiind cea mai rea |
|
| |||
| |||
| Am un singur cuvant pentru cp si sa-l "4 scrisoare cuvant care incepe cu s. |
![]() |
|
| Marcaje |