![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| nikoho hrať, jmenuji Duff `s Vader5 pokojne pridať me.Here" je odkaz na neho http://www.runescape.com/ . RuneScape `s MMORPG jeden bit, ako je World of Warcraft aprt od vás don` t musieť platiť, môžete, ak chcete získať lepšie veci (samozrejme vypnúť). Yer Ale je to aj prehliadače založené hry, abys don `t musíte si stiahnuť čokoľvek okrem java. |
|
| |||
| |||
| je to naozaj nuda keď |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| eeewwwwww MMORPG ..... plus, že hra je -1 z 5 na mě.
| |||
| |||
| 0 out of 5 pre mňa i klub penguin je lepší |
|
| |||
| |||
![]() si to musieť byť asi o 12, to myslím vážne kohokoľvek kto `s 13 + a říká CP je lepšia ako runa, musia byť fajčenie konope, alebo tak niečo. |
|
| |||
| |||
| to bol vtip. inými slovami, bolo to Diss RuneScape ešte viac. Club penguin je dosť zlý, len bol povedal RuneScape sux ešte viac. |
|
| |||
| |||
| LMAO Já jsem hrál Club Penguin raz, Úžasné |
|
| |||
| |||
| Rofl som ako LVL 50 na tu xD, kedysi som hrať, keď to prvá vyjde sooo ... Keď mi bolo asi 11 alebo tak niečo lol, prepáčte, ale ste prevýšenia porovnať ju wow lol, a to aj tých, budete musieť zaplatiť, to je, ako jediná nevýhoda pre wow, je to RuneScape Nevýhodou je, že na webových stránkach stále hasn't bolo vypnutie: P |
|
| |||
| |||
| aj hrali na oboch a oba sú hrozné, ale RuneScape je najhoršie |
|
| |||
| |||
| Mám jedno slovo pre cp a `sa 4 slovo začínajúce s. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| RuneScape tému | veleron11 | PC a herné konzoly | 0 | 16. júna 2009 16:02 |
| Defil3d Banned! - RuneScape | YRTNEG | PC a herné konzoly | 2 | 27 február 2009 15:05 |
| Thread Tools | |
| |