![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ико играти га, моје име је: 'Дуфф Вадер5 слободно додај ме.Хере `е линк до ње хттп://ууу.рунесцапе.цом/ . Рунесцапе `е један мморпг залогај као што је свет Уарцрафт апрт од вас дон` т морати да платите, можете ако желите боље ствари (наравно). Ох ыер га `е се прегледача темељи се игра тако да дон` т потребна за преузимање ништа осим јава. |
|
| |||
| |||
| то је стварно досадна иако |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| еееуууууу мморпг игра ..... плус да је -1 ван 5 за мене.
| |||
| |||
| 0 оут оф 5 за мене Цлуб Пенгуин је чак и боље |
|
| |||
| |||
![]() тако треба да буде око 12, мислим озбиљно ико ко `С 13 + и каже ЦП је боље него Руне, треба да пуше канабис или нешто. |
|
| |||
| |||
| да је то била шала. другим речима, то је био да ДИСС рунесцапе чак и даље. Цлуб Пенгуин је доста лоше, само је он рекао: рунесцапе сукс још више. |
|
| |||
| |||
| Лмао Цлуб Пенгуин сам играо једном, Невероватно |
|
| |||
| |||
| Рофл сам као ЛВЛ 50 дана тамо КСД, ја се играју кад га прво изаћи сооо ... кад ми је било око 11 или несто лол, извињавамо се, али ви га не могу упоредити лол Вау, чак и оне које морате да платите, као и тај једини доунсиде да Вау, доунсиде је да рунесцапе је да, на уеб страници још хасн'т био обустава рада: П |
|
| |||
| |||
| Ја сам играо на обе и обе нису страшни али рунесцапе је најгоре |
|
| |||
| |||
| добио сам једну реч за цп и `СА 4 реч која почиње словом С. |