![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
хто-небудь зіграти, моє ім `S Duff Vader5 соромтеся додавати me.Here` S посилання на нього http://www.runescape.com/ .
Runescape `S схожа MMORPG World Of Warcraft від Aprt Вам не доведеться платити, ви можете, якщо ви хочете отримати краще Stuff (природно). Oh Yer IT` S також на основі браузера гри тому ви Don `T потрібно нічого завантажувати, крім Java. |
|
|
|||
|
|||
|
Це дійсно нудно, хоча
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
eeewwwwww MMORPG ..... плюс, що гра є -1 з 5 для мене.
|
|||
|
|||
|
0 з 5 для мене
Club Penguin ще краще |
|
|
|||
|
|||
![]() Ви так має бути близько 12, я маю на увазі серйозну хто `S 13 + і СР говорить краще, ніж руно, повинно бути куріння канабісу або щось.
|
|
|
|||
|
|||
|
Це був жарт. Іншими словами, він повинен був Diss Runescape ще далі. Club Penguin досить погано, тільки він говорив Runescape Sux ще більше.
|
|
|
|||
|
|||
|
Lmao
Я грав Club Penguin один раз, Дивовижний |
|
|
|||
|
|||
|
Rofl я хотів LVL 50 там XD, я грав її, коли вона вперше вийшла СТОВ ... коли мені було близько 11 LOL або щось, вибачте, але ви нахиляє порівняти його з Wow LOL, навіть ті, вам доведеться платити, Thats як єдиний недолік Wow, Runescape Недоліком є те, що сайт ще hasn't завершення роботи: P
|
|
|
|||
|
|||
|
Я грав на обох, і обидва вони страшні, але квести не гірші
|
|
|
|||
|
|||
|
Я отримав одне слово для КП і It `SA 4 листи слова, що починаються з s.
|