![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Първо нека да кажа, че тази глупава игра има повече грешки, отколкото на Американското посолство в Москва е по време на Съветския съюз ден. Каква бъркотия това нещо е, но във всеки случай ........ Имам играта на ден тя е освободена, тя натоварени, търси и намери кръпка, го изтеглили и започва да свири. Той разби в началото на играта. Добре, STALKER (оригинала) е отбелязано за трясък така може би те пусна друга кръпка от Свалих един ден преди. И наистина, те трябваше. Изтеглете го, да започнем отначало, и ......... CRASH !!!!!!!! Това е различен вид от катастрофата все пак този път. Сега аз не получите съобщение бъг, играта се отиде в nanosecond и аз съм вторачени в компютъра си. Има съобщения за грешка, не в моята Event Log един от двамата. Освен това, два пъти, след като той умря, го заключена в черен екран, (както беше зареждане), когато се рестартира играта и остана там. Ударих Task Manager, програма края, и управителят на работната изчезна. Компютърът е ефективно заключена и аз трябваше да намали властта към него. Аз го стартира отново и се затича играта в администраторския режим. Той заредени отново. Мислене може би си запазете файла е развален, аз се върнах към рано една имах. Тя играе глоба за известно време и после .......... BliP, за търсене на компютъра си отново. Така че тук е моят въпрос: Възможно ли, че ми запазете файла има неработещ (чете за това да се случи с играта). Всъщност мястото, аз мисля, че има развален е буквално 2 секунди преди моята LOL толкова по-рано. Ако това е така мога да започне всичко, спестяване на някои контролно-пропускателни пунктове този път и да видим дали мога да преминем през това бъги копеле. Другият ми вариант, както аз го виждам, то да деинсталирате и отново да инсталирате играта и актуализации. Като почти пълен идиот обаче, когато става дума за програмиране, аз съм отворен към всякакви предложения, които не включват ме сух разстояние от всички части на тялото ми. О, аз ще предполагат, че някой мисли за получаване тази игра изчакайте няколко месец към определителен идиот Dev's Get на фиксирани бъгове. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Гледайте го приятелю, вашият език може да получите забранени ![]() 2. Моето предложение: отидете в програмата и изтриване на файлове и ви спестява на петна, тогава възстановявам само последното пластир. Ако това doesn't работата, и ти започваш да се наложи да преинсталирате цялата игра.
|
| |||
| |||
| На какъв език? LOL английски? За съжаление, няма Habla френски език. Аз всъщност вече заличава спестява, а след това и цялата игра. Имам си изтеглили петна, както и да се уверите, аз не получите повреден файл за първи път. Същото нещо, което току-що започна случва в едно и също място. Така че се предполага, че можете ли да го правят и вместо това първите две лепенки, просто инсталирайте последната кръпка? Никога не съм мислил, че на един. Това ми шофиране ядки LOL като концепция на играта е доста добър, това е просто работата на това, че те липсват инча |
|
| |||
| |||
| просто трябва да изтеглите най-новия пластир, защото проблемът е в един от по-рано пластири. Освен това, по-рано пластири Arent, необходими за кръпка до най-новата версия
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| |||
| |||
| О, да, и езика, нещо, имах предвид Dont думи използват като "копеле" LOL
__________________ Ами, аз съм официално semipro един музикант ![]() 1вия концерта е на 7 юни 2009 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
И другите ви? Тази програма е със сигурност най-сирачето син на един хибрид куче, така че думата е най-категорично уместен. EDIT: О, и да играете STALKER? Ако сте геймър и не сте, можете да го опитате, (първата първия LOL, те са го фиксирани). Това е хубава комбинация на роля играе и първия човек стрелял. |
|
| |||
| |||
| Е, какви са вашите компютри риск и на колко години е? Погледнах на Google (IM и в голяма загуба за това какво да правя, тъй като аз никога не са имали такъв проблем) и разбрах, че СТАЛКЕР имаше някои проблеми с NVidia 8800GTX графични карти. Тя може също така да ви компютър, защото аз имам от 4 години P4, че има големи проблеми с новите програми. Ами начина, по който го сложите, предполагам, че думата е подходяща LOL И никой не играя STALKER, но аз може да започне в края на краищата аз искам да знам дали е толкова зле, колкото ви кажа, че е.
|
| |||
| |||
| Аз имам q9450 процесор, 8 GB на DDR3 RAM (1333MHz), две графични карти NVidia 9800GX2, всички работещи в момента по една NVidia 790i Ultra SLI дънна платка. Това е захранва от Thermaltake 1200 (1200 вата). В ОС е Vista Ultimate 64 късче. Това е на няколко месеца, аз лично го построена. Купих 9800GX2 буквално деня, в който излезе (което е забавило компютъра си изгради 2 дни мисля). Аз не мисля, че това е липсата на хардуер хаха. EDIT2: Оригиналният STALKER е голям, тъй като те са фиксирани всички бъгове ИТ излезе с хаха. Уверете се, че направи сваляне обаче, и много от тях трябва да се направи в ред. |
|
| |||
| |||
| Има ли СТАЛКЕР изискват Windows DX10? Ако doesn't, тогава бих Предлагаме ви да се върнете до XP64-битов (освен ако имате други игри като Halo 2 за PC, че се изисква DX10). Аз съм мисля, че Microsoft е работил всички грешки от Vista все още, и всички нейни настройки са напълно затворен.
|
| |||
| |||
| Изглед работи добре, много по-добре от XP. Да, аз ще хвърля 350 долара програма в кофа за боклук и да закупите на остаряла такава, която не ще бъде подкрепен по няколко месеца, защото Deep Silver не мога да пиша на прилична LOL програма. Всъщност то изглежда, че тя (Clear Sky), не като Vista. Но Vista е функция, наречена "режим на съвместимост", която позволява на програми, за да го видите и на предишни версии на Windows. Аз го за XP SP2 и съм я изпълняват в администраторски режим. Това изглежда да се работи досега (чукам на дърво.) Аз също се върна в игра записана които знаех, че е без неработещ (започната през LOL), и не съм файл с помощта на два пъти. Също така не съм се опитва да стане твърде много мисии по същото време. Някои от които може да бъде фактор, а някои не могат, това е вид пушка подход, но изглежда, че да се работи. Благодаря за предложенията. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ясно Window панел за Sonata III 500 | 4D (Fordy (Форд) Оли | Случаи & Power Доставки | 2 | 20 януари 2009 год. 09:28 |
| Foyle на война (Всички Изчисти) | Mike0001 | Изключено Тема Дискусия | 3 | 30 април 2008 година 05:02 |
| По-ясно се | mcbee | CJ Used Пазар | 5 | 22 Feb 2008 15:34 |
| Ясно Out | mcbee | CJ Used Пазар | 4 | 2-ро Jan 2008 06:14 |
| Всичко се срива | mykul | Windows операционни системи | 13 | 9-ти септември 2007 14:23 |
| Нишка Инструменти | |
| |