menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

STALKER Clear Sky Crashes .......

Reply

Thread Nástroje
Old 14.září 2008, 10:02
Dárce Skupina

Default STALKER Clear Sky Crashes .......

Za prvé mi dovolte říci, že to hloupá hra má více chyb, než na americkém velvyslanectví v Moskvě měla za sovětských dob unie. Co ta věc je bordel, ale tak jako tak ........

Mám hru v den, kdy byl propuštěn, naložený to, hledat a našel patch, stáhli se a začal hrát. Havaroval na počátku hry. OK, (STALKER původní), byl zaznamenán u shazovat, takže možná, že vydal další patch, protože já zavádění jeden den dříve. Opravdu, oni měli. Stáhněte si IT, začít znovu, a ......... CRASH !!!!!!!! Je to jiný druh havárie i když tentokrát. Now I don't get chyba zpráva, hra je jen v GONE nanosekundu a já jsem zíral na mé pracovní ploše. Neexistují žádné chybové zprávy v mém událostí jeden. Také dvakrát, po jeho smrti, je zamčený na černé obrazovce, (jako to bylo zatížení), kdy já opakovaný start hry a zůstal tam. Trefil jsem Task manager, konec programu, a zmizel správce úloh. Počítač byl skutečně zamčené a já jsem musel snížit na něj moc.

Začal jsem ji znovu a běžel hru v admin módu. Je nahraje znovu. Možná jsem přemýšlel uložit soubor byl poškozen, vrátil jsem se nejdříve, co jsem měl. Hrála pokutu za chvíli a pak .......... výkyv, při pohledu na mé pracovní ploše znovu.

Takže tady je moje otázka: Je možné, že mi uložit soubor má poškozený (četl o tom děje ve hře). Vlastně místo, myslím, že mám poškozený byl doslova 2 sekundy před svým nejdříve tak lol. Jestliže je tomu tak můžu začít po celé ploše, úspora určité kontrolní body této doby, a zjistit, jestli můžu dostat přes tuto buggy bastard. Moje další možnost, jak to vidím já, to odinstalovat znovu nainstalovat hru a aktualizace.

Být jen o úplný debil ale když přijde na programování, jsem otevřený veškeré návrhy, které nezahrnují mě hacking z některého z mého těla. Ach, navrhuji, aby všechny, kdo uvažují o získání této hře počkat pár měsíci až idiot dev odsud chyb.
Old 15.září 2008, 08:20
Dárce Skupina

1. Sledovat to kámoš, možná váš jazyk vám zakázán
2. Můj tip: jít do programové soubory a mazat své šetří a záplat, poté znovu nainstalovat pouze nejnovější patch. V případě, že doesnt práce, tak budeš muset přeinstalovat celou hru.

Můj systém: Deathstar 1,0 / Zapůjčení MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / dvou-jádrové
Základní deska:
Nový HP věc / MacBook věc
Paměť RAM:
4 GB DDR2 / 1gb DDR2
Grafické karty (s):
nVidia GeForce 8600GT
Zvuková karta:
Intel (R), integrované
Pevný disk (y):
1tb SATA / Mac 120gigabajt
Optická mechanika (s):
Hitachi Blu-ray / Integrated
Case / PSU:
HP populace / Mac skladem
Chlazení:
Vaše standardní chladič a ventilátor / Same
Síť / Internet:
Intel (R) Integrované / Mac Letiště
Monitor (s):
HP w2408 / MacBook věc
Operační systém (y):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 15.září 2008, 09:07
Dárce Skupina

Jaký jazyk? Angličtina lol? Nebyly nalezeny žádné habla francouzsky.

Vlastně jsem už vypouští šetří, a pak celou hru. Mám znovu stáhli záplaty a aby se ujistil, I didn't get poškozený soubor poprvé. Totéž se děje právě začalo ve stejném místě.

Takže jsi o tom, že bych to znovu, a místo provádění první dvě náplasti, stačí nainstalovat poslední patch? To mě nikdy nenapadlo, že jednou. To je hnací mne ořechy lol jako koncept hry je docela dobré, je to jen to, že provoz se jim nedostává palců
Old 15.září 2008, 10:36
Dárce Skupina

Ty by měly pouze stáhnout nejnovější patch, protože problém je v jedné z předchozích patchů. Kromě toho, aréna dřívější patche potřebné pro opravu až po nejnovější verze
Old 15.září 2008, 10:37
Dárce Skupina

ach jo a jazyk věc, já chtěl dont používat slova jako "bastarda" lol
Old 15.září 2008, 11:10
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Black Magic View Post
Ty by měly pouze stáhnout nejnovější patch, protože problém je v jedné z předchozích patchů. Kromě toho, aréna dřívější patche potřebné pro opravu až po nejnovější verze
Aha, ok. Pokusím se, že příští. Zde je ale divná věc, že jsem ještě nikdy nezažil s jinou hru (a nezapomeňte do internetové hry, když nemusel mít 50 záplaty lol): Když skončí bez hlášení chyb chybu a snažím se dostat zpět do bez opětovného startu první počítač, nic otevřít. Mohu pohybovat myší, mohu kliknout na věci, ale nic se neděje. To byl důvod, proč jsem dozvědět více o počítačích v mém pokročilém věku lol, tak mohu opravit blbost takhle sebe a pomáhat druhým. Ano, to jsem já, budoucí rytíře v zářivé zbroji.

A do druhého? Že program je zcela jistě sirotka syn kříženec psa, takže slovo je nejvíce rozhodně zavolanou.

EDIT: Jo, a hrajete STALKER? Pokud jste hráč a nebyly, měli byste zkusit, (první první lol, mají pevnou IT). Je to pěkné kombo o hraní rolí, a první osoba střelec.
Old 15.září 2008, 13:05
Dárce Skupina

Dobře, jaké jsou vaše počítače specifikace a jak starý je to? Díval jsem se na Google (stejně im na obrovskou ztrátu, co dělat, protože jsem nikdy neměl takový problém) a já zjistil, že STALKER měl nějaké problémy s grafickou kartou nVidia 8800GTX. Mohlo by to být také počítače, protože mám 4 roky starý P4, který má velké problémy s novějšími programy.

No tak, že mu říkáte, myslím, že slovo bylo vhodné lol

A ne já nehraju STALKER, ale já mohl začít, vždyť já chci vědět, jestli je to tak zlé, jak říkáte, že je.
Old 15.září 2008, 14:47
Dárce Skupina

Mám procesor Q9450, 8 GB RAM je DDR3 (1333MHz), dvě grafické karty nVidia 9800GX2, vše běží na nVidia 790i Ultra SLI základní deska. Je poháněn Thermaltake 1200 (1200watts). OS je Vista Ultimate 64 bit. Je to pár měsíců starý, postavil jsem sám. Koupil jsem si 9800GX2 je doslova v den, kdy vyšel (což zpozdilo počítač postavit 2 dny myslím).

Nemyslím si, že je to nedostatek hardware lol.

EDIT2: Původní STALKER je skvělý, protože mají pevné všechny chyby IT vyšel s lol. Ujistěte se, že stahování ačkoli, a mnoho z nich, co musíte udělat v pořádku.
Old 17.září 2008, 12:33
Dárce Skupina

Má STALKER vyžadují okna DX10? Je-li ono doesnt, pak bych doporučujeme vrátit se na XP64-bit (pokud máte jiné hry, jako Halo 2 pro PC, které vyžadují DX10). I dont think Microsoft pracuje všechny chyby z Vista zatím, a všechny jeho nastavení jsou zcela pod zámkem.
Old 17.září 2008, 14:11
Dárce Skupina

Vista funguje dobře, mnohem lépe než XP. Ano, budu házet 350 dolaru program koše a koupí zastaralou který nebude podporováno za pár měsíců, protože Deep Silver nemůže napsat slušný program, lol.

Vlastně se zdá být to, že to (Clear Sky), nemá rád Vista. Ale Vista má funkci zvanou "režimu kompatibility", která umožňuje programům pro zobrazení v posledních verzích systému Windows. Položila jsem ji na XP SP2 a Používám ho v režimu správce. Zdá se, že bude pracovat tak daleko (zaklepat na dřevo).

Také jsem se vrátil do uložené hry, že jsem věděla, že nejsou poškozené (začal přes lol), a nejsem s použitím uložit soubor dvakrát. Také se snažím, aby se nedostal příliš mnoho úkolů najednou. Některé z které může být faktorem, a někteří z nich ne, je to docela razantní přístup, ale zdá se, že funguje.

Díky za návrhy.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Clear Window panely pro Sonata III 500 4D (Fordy (Ford) Ollie Případy & Napájecí zdroje 2 20. ledna 2009 09:28
Foyle války (Vymazat vše) Mike0001 Vypnout Téma diskuze 3 30. dubna 2008 05:02
Více vyklidit mcbee CJ Used Marketplace 5 22. únor 2008 15:34
Clear Out mcbee CJ Used Marketplace 4 2. ledna 2008 06:14
Vše Crashes mykul Operační systémy Windows 13 9. září 2007 14:23
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.