![]() |
|
| |||
| |||
| Πρώτα από επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό το ανόητο παιχνίδι έχει περισσότερα bugs από την αμερικανική πρεσβεία στη Μόσχα είχε κατά τη διάρκεια της ημέρας Σοβιετική Ένωση. Τι χάλι είναι αυτό το πράγμα, αλλά έτσι κι αλλιώς ........ Πήρα το παιχνίδι από την ημέρα που κυκλοφόρησε, είναι φορτωμένο, αναζητήστε και βρήκε ένα patch, κατέβασα αυτό και άρχισε να παίζει. Είναι συνετρίβη νωρίς το παιχνίδι. Εντάξει, STALKER (το πρωτότυπο) παρατηρήθηκε για συντριβή έτσι ίσως να κυκλοφορήσει άλλο έμπλαστρο αφού εγώ κατέβασα μία ημέρα πριν. Αρκετά σίγουρος, ότι είχαν. Κατεβάστε IT, ξεκινήστε από την αρχή, και ......... CRASH !!!!!!!! Είναι ένα διαφορετικό είδος σύγκρουσης αν και αυτή τη φορά. Τώρα δεν παίρνω το μήνυμα σφάλματος, το παιχνίδι είναι απλά GONE σε ένα νανοδευτερόλεπτο και είμαι αστέρι σε υπολογιστή γραφείου μου. Δεν υπάρχουν μηνύματα λάθους στο Event Log είτε μου. Επίσης, δύο φορές, αφού πέθανε, είναι κλειδωμένη σε μια μαύρη οθόνη, (όπως ήταν φόρτωσης) όταν ξαναξεκίνησα το παιχνίδι και έμεινε εκεί. Χτύπησα Διαχείριση εργασιών, το πρόγραμμα τέλος, και ο υπεύθυνος εργασιών εξαφανίστηκαν. Ο υπολογιστής είναι κλειδωμένος αποτελεσματικά και εγώ έπρεπε να κοπεί εξουσία σε αυτό. Μου άρχισε και πάλι και έτρεξε το παιχνίδι σε admin mode. Θα φορτωθεί πάλι. Αναφέρομαι ίσως να αποθηκεύσετε το αρχείο μου ήταν διεφθαρμένη, πήγα πίσω στο νωρίτερο ένα είχα. Το πρόστιμο που έπαιξε για λίγο και στη συνέχεια .......... Blip, εξετάζοντας την επιφάνεια εργασίας μου και πάλι. Τόσο εδώ είναι η ερώτησή μου: Είναι δυνατόν να αποθηκεύσετε το αρχείο μου πήρε κατεστραμμένο (ανάγνωση ήταν περίπου ότι συμβαίνει με το παιχνίδι). Στην πραγματικότητα η θέση Νομίζω ότι πήρα κατεστραμμένο ήταν κυριολεκτικά 2 δευτερόλεπτα πριν από την πρώτη μου έτσι lol. Εάν αυτή είναι η υπόθεση που μπορώ να ξεκινήσουμε από την αρχή, την εξοικονόμηση ορισμένα σημεία ελέγχου αυτή τη φορά και να δω αν μπορώ να το ξεπεράσουμε με λάθη μπάσταρδος. Άλλη επιλογή μου, κατά τη γνώμη μου, είναι να καταργήσετε την εγκατάσταση στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά το παιχνίδι και ενημερώσεις. Όντας ακριβώς για ένα πλήρες βλάκας, ωστόσο όταν πρόκειται για τον προγραμματισμό, είμαι ανοικτός σε κάθε και όλες τις προτάσεις που δεν αφορούν εμένα πειρατεία από οποιοδήποτε από τα μέρη του σώματος μου. Ω, θα έλεγα ότι όποιον σκέφτεται να πάρει αυτό το παιχνίδι περιμένετε ένα μήνα ζευγαριού til το ηλίθιος dev για να τα bugs fixed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Πρόσεχε φίλε, τη γλώσσα σας μπορεί να σας πάρει απαγορευμένες ![]() 2. Η πρότασή μου: να πάει στην τα αρχεία του προγράμματος και διαγράψτε σας σώζει και τα μπαλώματα, στη συνέχεια εγκαταστήστε ξανά μόνο το αργότερο patch. Αν αυτό doesnt δουλειά, αλλά και εσείς πρόκειται να χρειαστεί να εγκαταστήσετε ξανά το όλο το παιχνίδι.
|
| |||
| |||
| Ποια γλώσσα; Αγγλικά lol; Λυπούμαστε, δεν habla Γαλλικά. I πράγματι έχουν διαγραφεί ήδη το αποθηκεύει, και στη συνέχεια όλο το παιχνίδι. Πήρα κατεβάσει εκ νέου τα patches, καθώς και να βεβαιωθείτε ότι δεν πήρα ένα κατεστραμμένο αρχείο η πρώτη φορά. Ίδιο ακριβώς άρχισαν να συμβαίνουν στον ίδιο τόπο. Είσαι που υποδηλώνει ότι εγώ το κάνω ξανά και αντί να κάνει τα πρώτα δύο έμπλαστρα, μόλις εγκαταστήσετε το τελευταίο patch? Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας του. Το γεγονός αυτό οδηγεί με τρελό lol όπως η έννοια παιχνίδι είναι πολύ καλή, είναι ακριβώς η λειτουργία του είναι ότι τους λείπει in. |
|
| |||
| |||
| θα πρέπει να κατεβάσετε μόνο το τελευταίο patch, επειδή το πρόβλημα είναι μέσα σε ένα από τα προηγούμενα patches. Εκτός αυτού, το προγενέστερο arent μπαλώματα που απαιτούνται για την έκδοση κώδικα μέχρι την πιο πρόσφατη έκδοση
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| |||
| |||
| OH ναι και το πράγμα γλώσσα, i dont σημαίνει χρήση λέξεων όπως "κάθαρμα" lol
__________________ Λοιπόν, είμαι επίσημα ένας μουσικός semipro ![]() 1η αμάξιο είναι η 7η Ιουνίου 2009 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Και σε άλλες σας; Αυτό το πρόγραμμα είναι σίγουρα το ορφανός από πατέρα σε γιο μιγάς σκύλου, ώστε η λέξη είναι σίγουρα πιο επίκαιρος. EDIT: Α, και να παίζεις STALKER; Αν είστε gamer και δεν έχουν, θα πρέπει να το δοκιμάσετε, (η πρώτη πρώτη lol, που έχουν καθοριστεί IT). Είναι μια ωραία combo ενός παίζει ρόλο και shooter πρώτου προσώπου. |
|
| |||
| |||
| Καλά, ποιοι είναι οι υπολογιστές specs σας και πώς είναι παλιά; Κοίταξα στο Google (im καλά σε μια μεγάλη απώλεια για το τι να κάνουν, αφού ποτέ δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα) και έμαθα ότι STALKER είχε κάποια προβλήματα με την nVidia 8800GTX κάρτα γραφικών. Θα μπορούσε επίσης να είναι ο υπολογιστής σας, επειδή έχω ένα 4 ετών P4 που έχει μείζονα θέματα με τα νεότερα προγράμματα. Καλά τον τρόπο που το θέτεις, υποθέτω ότι η λέξη ήταν κατάλληλη lol Και δεν μπορώ να μην παίζουν STALKER, αλλά εγώ θα μπορούσε να ξεκινήσει, μετά από όλα θέλω να ξέρω αν είναι τόσο κακή όσο λέτε είναι.
|
| |||
| |||
| Έχω μια q9450 επεξεργαστή, 8 GB της DDR3 μνήμης RAM (1333MHz), nVidia 9800GX2 δύο κάρτες γραφικών, όλα λειτουργούν με έναν nVidia 790i SLI Ultra μητρική πλακέτα. Είναι τροφοδοτείται από μια Thermaltake 1200 (1200watts). Το OS είναι Vista Ultimate 64 bit. Είναι λίγων μηνών, μου χτίστηκε τον εαυτό μου. Αγόρασα το 9800GX2 κυριολεκτικά την ημέρα που βγήκε (το οποίο καθυστέρησε υπολογιστή μου οικοδομήσουμε 2 ημέρες νομίζω). Δεν νομίζω ότι είναι η έλλειψη του lol υλικού. EDIT2: Η αρχική STALKER είναι μεγάλη, δεδομένου ότι έχουν καθοριστεί όλα τα σφάλματα, όπως προέκυψε με lol. Βεβαιωθείτε ότι θα κάνετε τις λήψεις όμως, και πολλά από αυτά που έχετε να κάνετε στην τάξη. |
|
| |||
| |||
| Μήπως STALKER απαιτούν παράθυρα DX10; Αν αυτό doesnt, τότε θα πρότεινα να πάτε πίσω κάτω για να XP64-bit (αν δεν έχετε άλλα παιχνίδια όπως το Halo 2 για PC που απαιτούν DX10). I dont think Microsoft έχει εργαστεί όλα τα ζωύφια από Vista ακόμα, και όλες οι ρυθμίσεις του είναι κλειδωμένο εντελώς.
|
| |||
| |||
| Vista works just fine, πολύ καλύτερα από XP. Ναι, πάω να ρίξει ένα πρόγραμμα 350 δολάρια στα σκουπίδια και να μπορούν να αγοράσουν ένα απαρχαιωμένο ένα που δεν θα πρέπει να υποστηριχθούν σε μερικούς μήνες, επειδή Deep Silver δεν μπορεί να γράψει ένα αξιοπρεπές lol πρόγραμμα. Στην πραγματικότητα φαίνεται να είναι ότι (Clear Sky) δεν του αρέσει Vista. Αλλά Vista διαθέτει ένα χαρακτηριστικό που ονομάζεται "λειτουργία συμβατότητας" που επιτρέπει σε προγράμματα για να το δείτε ως παρελθόν εκδόσεις των Windows. Εγώ αυτό που για XP SP2 και είμαι αυτό που εκτείνονται κατά τη λειτουργία διαχειριστή. Αυτό φαίνεται να λειτουργεί μέχρι σήμερα (χτυπήσω ξύλο.) Επίσης, πήγε πίσω σε ένα αποθηκευμένο παιχνίδι που ήξερα ήταν μη κατεστραμμένο (που ξεκίνησε πάνω lol), και δεν είμαι χρησιμοποιώντας ένα αποθηκεύσετε το αρχείο δύο φορές. Επίσης Προσπαθώ να μην πάρει πάρα πολλές αποστολές ταυτόχρονα. Μερικά από ότι μπορεί να αποτελέσει παράγοντα και ορισμένες δεν μπορούν, είναι το είδος της προσέγγισης ένα κυνηγετικό όπλο, αλλά φαίνεται να λειτουργεί. Ευχαριστώ για τις υποδείξεις. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Χωρίς κωδικοποίηση Παράθυρο Πάνελ για Sonata III 500 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Θήκες & Τροφοδοτικά | 2 | 20 Ιαν 2009 09:28 |
| Foyle του πολέμου (Όλα Χωρίς κωδικοποίηση) | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 3 | 30 Απρ 2008 05:02 |
| Περισσότερα φεύγω | mcbee | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 5 | 22 Φεβ 2008 15:34 |
| Φεύγω | mcbee | CJ Μεταχειρισμένα Marketplace | 4 | 2η Ιαν 2008 06:14 |
| Όλα Crashes | mykul | Λειτουργικά συστήματα Windows | 13 | 9η Σεπτεμβρίου 2007 14:23 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |