manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

Stalker Clear Sky Crashes .......

Reply

Thread Tools
Old 14 rujan 2008, 10:02
Donatorska Grupa

Default Stalker Clear Sky Crashes .......

Prije svega dopustite mi da kažem da je to glupa igra ima više bugova od američkog veleposlanstva u Moskvi je imao za vrijeme SSSR-a dana. Što nered ovo je stvar, ali bilo kako ........

Dobio sam igru dan je bio oslobođen, to učita, tražiti i nađe krpa, to preuzimanje datoteka i počeo igrati. Ona je pala rano u igri. OK, STALKER (originalni) je zabilježen pad za tako možda su izdali JOŠ krpa preuzimanje datoteka otada ja jedan dan prije. Naravno, nisu imali. Vruće IT, početi ispočetka, i ......... CRASH !!!!!!!! To je druga vrsta nesreće i da ovaj put. Zatim JA dont 'dobiti bug poruku, igra je jednostavno otišao u nanosekundnim i ja sam ukočen at moj radna površina. Ima nijedan greška poruke na moj Event Log bilo. Također, dva puta, nakon što je umro, to zaključan na crni ekran (kao da je učitavanje) našto ja iznova pokrenut igru i tamo ostao. JA pogodak Voditeljica, kraj programa, a Voditeljica nestao. Računalo je zaključan i djelotvorno morao sam smanjiti moć na njega.

Počeo sam ga gore opet i ran igra u admin modu. To loaded još jednom. Razmišljajući možda moje spremanje datoteka je oštećena, JA je otišao leđa to najranije jednom sam imao. Je igrao dobro za neko vrijeme i onda .......... jeka, gleda na moj radna površina opet.

Na taj način ovdje je moje pitanje: je moguće da mi spasiti datoateka je dobio korumpiran (bio čitanje o tom događaju uz igru). Zapravo mjesto mislim da je dobio korumpiran je doslovno 2 sekunde prije nego što moje najranije tako lol. Ako je to slučaj mogu početi sve više, štedi određene punktove ovaj put i vidjeti ako ja mogu dobiti preko ovog jednopreg kopile. Moj drugi izbor, kao što sam je vidjeti, da ga deinstalirati pa ponovo instalirati igru i obnove.

Budući da je samo o kompletan moron međutim kada je u pitanju programiranja, ja sam otvoren za bilo koji i svi prijedlozi koji ne uključuje mene sjeckanje od bilo koje od moje dijelove tijela. Oh, predložio bih da se svatko dobivanje razmišljam o ovoj igri pričekati par mjeseci je to idiot dev's get bugs fixed.
Old 15 rujan 2008, 08:20
Donatorska Grupa

1. Watch it prijatelj, Vaš jezik može dobiti zabranjen pristup
2. Moj prijedlog: idi u program files i izbrisati Vaše sprema i zakrpe, a zatim ponovo instalirajte SAMO najnoviji patch. Ako to doesnt posao, dobro ti si idući u morati ponovo instalirati cijelu igru.

My System: Deathstar 1.0 / Loaned Macbook

Procesor (i):
Core 2 Quad / Dual-Core
Matične ploče:
Novi HP stvar / Macbook stvar
RAM memorija:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafička kartica (e):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrirani
Tvrdi disk (i):
1tb SATA / Mac 120gb
Optički pogon (e):
Hitachi Blu-ray / Integrirana
Case / PSU:
HP dionica / Mac Stock
Hlađenje:
Vaš standardni radijator i ventilator / Isto
Network / Internet:
Intel (R) Integrirani / Mac Airport
Monitor (e):
HP w2408 / Macbook stvar
Operacijski sustav (e):
Vidik sp1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old 15 rujan 2008, 09:07
Donatorska Grupa

Koji jezik? English lol? Sorry, no habla francuski.

Ja zapravo već izbrisana štedi, a zatim cijelu igru. Dobio sam ponovo skinuti zakrpe kao i kako bi bili sigurni JA nije 'dobiti korumpiran varalica prvi put. Ista stvar je upravo započeo događa u istom mjestu.

Tako se sugerira da sam ponovno to učiniti i umjesto da rade prve dvije zakrpe, jednostavno instalirati zadnji patch? JA nikada misao od taj jedan. To je vozeći mene sićušna posuda lol kao koncept igre je jako dobra, to je samo rad to da su oni nedostaju u.
Old 15 rujan 2008, 10:36
Donatorska Grupa

te bi trebao pravedan skinuti najnoviji patch, jer problem je u jednom od ranije skrpan. Osim toga, ranije skrpan arena potreban da bi se poravnati na najnoviju verziju
Old 15 rujan 2008, 10:37
Donatorska Grupa

oh yeah i jezika stvar, ja dont značilo korištenje riječi poput "kopile" lol
Old 15 rujan 2008, 11:10
Donatorska Grupa

Quote:
Originally Posted by Black Magic View Post
te bi trebao pravedan skinuti najnoviji patch, jer problem je u jednom od ranije skrpan. Osim toga, ranije skrpan arena potreban da bi se poravnati na najnoviju verziju
Ah, ok. Ja ću pokušati da će sljedeće. Ovdje je čudan stvar ipak, da nikad nisam iskusan sa bilo koje druge igre (i zapamtite prije internetu kada igre nisu imali da imaju 50 patcheve lol): Kada se zatvara, bez poruka o pogrešci kukac i ja pokušati vratiti u Internet bez ponovno podizanje sustava moj računalo prvo, ništa se neće otvoriti. Ja mogu premjestiti miš, mogu kliknuti na stvari, ali ništa se ne događa. To je bio razlog zašto sam naučiti više o računalima u mom poodmakloj dobi lol, tako da mogu popraviti sranje ovako ja i pomoći drugima. Da, to mi je, budući vitez u sjajnim oklopima.

I na druga? Taj program je zasigurno siroti sin mješanac psa tako riječ je zasigurno pravi čas.

EDIT: Oh, i da li vi igrati STALKER? Ako vam se igra i ne, trebali biste probati, (prvi jedan prvi lol, oni su to fiksne). To je lijepo od kombiniranog uloga i prva osoba pucač.
Old 15 rujan 2008, 13:05
Donatorska Grupa

Pa, što su računala naočale i koliko je star to? Pogledao sam na Google (dobro im na veliki gubitak o tome što učiniti jer ja nikada nisu imali takav problem) i ja saznali da STALKER je imao nekih problema s nVidia 8800GTX grafičke kartice. Ona također može biti računalo, jer imam 4 godine stara P4 koji ima velike probleme s novijim programima.

Pa način na koji ste ga stavili, pretpostavljam riječ je prikladno lol

I ne ja ne igra STALKER ali ja mogla započeti, nakon svega ja ištanje to znati ako je tako loše kako vi kažete da je.
Old 15 rujan 2008, 14:47
Donatorska Grupa

Imam q9450 procesor, 8 GB je od DDR3 RAM-a (1333MHz), dvije nVidia 9800GX2 grafičke kartice, a sve radi na nVidia 790i Ultra SLI matičnu ploču. It's powered by Thermaltake 1200 (1200watts). OS je Vista Ultimate 64 bit. To je nekoliko mjeseci stara, ja sam ga sagradili. Kupih 9800GX2 je doslovno dan oni iziđoše (koji kasni moj računalo izgraditi 2 dana sam mislim).

JA dont 'misliti svoj' nedostatak hardvera lol.

EDIT2: originalni STALKER je velika jer su fiksni sve bugove Internet je došao vanjska strana sa lol. Provjerite jeste li učiniti downloads ipak, a mnogi od njih morate obaviti u redu.
Old 17 rujan 2008, 12:33
Donatorska Grupa

Da li STALKER zahtijeva Windows DX10? Ako to se, onda bih ja predlagati te ići leđa dolje na XP64-bitni (osim ako imate druge igre kao što je Halo 2 za PC koji ne zahtijevaju DX10). JA dont misliti Microsoft je radio sve greške iz Vidik još, i sve njene postavke su potpuno zatvoren.
Old 17 rujan 2008, 14:11
Donatorska Grupa

Vista radi sasvim u redu, puno bolje nego XP. Da, idem baciti od 350 dolar program u smeće i kupiti zastario jedan koji neće biti podržana u nekoliko mjeseci jer je Deep Silver ne može napisati pristojan program lol.

Zapravo čini se da ga (Clear Sky) ne voli Vidik. Ali, Vista ima lice opozvao je "način kompatibilnosti" koja omogućava programe da bi je vidjeli kao posljednje verzije sustava Windows. Ja ga postaviti za XP SP2 i sam to trčanje in upravnik način. To izgleda kao da se radi do sada (kucam o drvo).

JA isto tako je otišao leđa to spremljene igru da sam znao da je ne korumpiran (koje je pokrenuo preko lol), a sam ne koristite spremite datoteku dvaput. Također ne Im 'težak da biste dobili previše misije u isto vrijeme. Neki od koje svibanj biti faktor i neki svibanj ne, to je vrsta sačmaricom pristup, ali čini se da se radi.

Hvala za prijedloge.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Clear Panel prozor za Sonata III 500 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20 siječanj 2009 09:28
Foyle's War (Svi Clear) Mike0001 Off Topic Discussion 3 30. travanj 2008 05:02
Više rasprodati mcbee CJ Used Marketplace 5 22. veljača 2008 15:34
Clear Out mcbee CJ Used Marketplace 4 2. siječanj 2008 06:14
Sve Crashes mykul Windows Operating Systems 13 9. rujna 2007 14:23
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.