kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

STALKER Clear Sky Összeomlások .......

Reply

Téma eszközök
Old Szeptember 14, 2008, 10:02
Donor Group

Default STALKER Clear Sky Összeomlások .......

Először is hadd mondjam, hogy ez a hülye játék több hibát, mint az amerikai nagykövetség Moszkva alatt a Szovjetunió nap. Micsoda felfordulás ez a dolog, de egyébként ........

Megvan a játék napján megjelent, a terhelt meg, keresse meg, és talált egy folt, letöltötte és elkezdett játszani. Lefagyott a játék elején. OK, STALKER (az eredeti) volt híres crashing így lehet, hogy megjelent egy új tapaszt, mivel én letöltött egy nappal korábban. Bizony, nekik kellett. Töltsd le, és kezdje újra, és ......... CRASH !!!!!!!! Ez egy másfajta összeomlás bár ebben az időben. Most én nem értem a hiba üzenetet, a játék éppen most távozott a nanoszekundumos és én bámultam az asztalon. Nincsenek hibaüzenetek az én Eseménynapló sem. Is, kétszer, azután, hogy meghalt, akkor zárva egy fekete képernyő, (mintha rakományát), amikor újraindult a játékot, és ott maradtam. Elütöttem Feladatkezelő, program vége, és a Feladatkezelő eltűnt. A számítógép gyakorlatilag zárva és le kellett vágni hatalom hozzá.

Elkezdtem fel újra, és futott a játékot admin módban. Ebből betöltött újra. Gondolkodás talán a fájl mentése nem volt korrupt, mentem vissza a legkorábban egy volt. Játszott bírság egy ideig, majd .......... visszavert jel, nézte az asztalon újra.

Tehát itt van a kérdés: lehetséges, hogy az én menteni a fájlt kapott sérült-e (olvastam arról, hogy történik a játék). Igazából az a hely, azt hiszem, kapott elrontott szó szerint 2 másodpercet, mielőtt legkorábbi olyan lol. Ha pedig ez így tudok kezdeni az egész, a megtakarítás bizonyos ellenőrző pontok ebben az időben, és nézd meg, én tud kap ezzel a hibás szemetet. A másik lehetőség, ahogy én látom, hogy távolítsa el, majd újra telepíteni a játékot, és frissítéseket.

Mivel épp egy komplett idióta azonban, amikor a programozás, nyitott vagyok minden, és minden olyan javaslatot, amelyek nem járnak hozzám vágták le minden az én testrészeket. Ó, azt sugallja, hogy bárki gondol szerzés ez a játék várj egy pár hónap-hoz idióta dev innen a hibák javítva.
Old Szeptember 15, 2008, 08:20
Donor Group

1. Vigyázz, haver, a nyelv lehet, hogy neked tiltva
2. A véleményem: "Menj a Program Files, és törölje a takarít meg, és a foltok, majd újra csak a legújabb patch. Ha ez nem dolgozik, jól fogod meg kell újratelepíteni az egész játékot.

My System: Deathstar 1.0 / kölcsön MacBook

Processzor (ok):
Core 2 Quad / Dual-Core
Alaplap:
Új HP dolog / Macbook dolog
RAM memória:
4GB DDR2 / 1 GB DDR2
Grafikus kártya (k):
nVidia GeForce 8600GT
Hangkártya:
Intel (R) integrált
Merevlemez (ek):
1TB SATA / Mac 120gb
Optikai meghajtó (k):
Hitachi Blu-ray / Integrált
Case / tápegység:
HP állomány / Mac Állomány
Hűtés:
Saját standard radiátor és ventilátor / Same
Hálózat / Internet:
Intel (R) integrált / Mac AirPort
Monitor (ok):
HP w2408 / Macbook dolog
Operációs rendszer (ek):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10,5)
Old Szeptember 15, 2008, 09:07
Donor Group

Milyen nyelven? Angol lol? Sorry, no habla francia.

Igazából már törölte az ment, majd a teljes játékot. Megvan újra letöltött a patch is, hogy biztos, hogy nem kapta meg a sérült fájl az első alkalommal. Ugyanez csak kezdett történik ugyanazon a helyen.

Te is arra utal, hogy én újra csinálni, és ahelyett, hogy az első két folt, csak telepítse a tapasz? Soha nem gondoltam, hogy az egyik. Ez a folyamat számomra dió lol a játék koncepciója nagyon jó, csak a működését az, hogy ezek hiányoznak hüvelyk
Old Szeptember 15, 2008, 10:36
Donor Group

akkor csak le kell tölteni a legújabb folt, mert a probléma belül van az egyik korábbi patch. Azonkívül, a korábbi javítások arent szükséges összecsap a legújabb verzióra
Old Szeptember 15, 2008, 10:37
Donor Group

Ja igen, és a nyelv dolog, gondoltam dont szavakat használni, mint a "disznó" lol
Old Szeptember 15, 2008, 11:10
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Black Magic View Post
akkor csak le kell tölteni a legújabb folt, mert a probléma belül van az egyik korábbi patch. Azonkívül, a korábbi javítások arent szükséges összecsap a legújabb verzióra
Ah, ok. Megpróbálom, hogy a jövő. Itt van a dolog, bár fura, hogy én még soha nem tapasztalt semmilyen más játékban (és emlékszik az Internet megjelenése előtt, amikor játékot nem kellett volna 50 tapasz lol): Ha ez a hiba nélkül kilép hibaüzenet és én próbálja meg újra nélkül újra indítást a számítógépet az első, semmi nem fog megnyílni. Tudom mozgatni az egeret, tudom kattintson a dolgokat, de semmi sem történik. Ezt miért tanulok többet számítógépek az én előrehaladott kora lol, hogy tudom-e javítani, mint a szar magam és segíteni másokon. Igen, ez nekem, a leendő lovag fényes páncélban.

És hogy a másik? Ez a program minden bizonnyal az apátlan fia egy korcs kutya, így a szó feltétlenül apropó.

EDIT: Ja, és mit játszanak STALKER? Ha Ön egy játékos, és még nem, akkor próbáld meg, (az első az első lol, ezek informatikai fix). Jó kis kombó a szerepjáték és a First Person Shooter.
Old Szeptember 15, 2008, 13:05
Donor Group

Nos, mi a számítógép szemüveg és mennyi idős ez? Megnéztem a Google-on (jól im egy nagy veszteség, hogy mit tegyen, mivel én még soha nem volt ilyen probléma), és megállapítottam, hogy a STALKER még néhány probléma az NVIDIA 8800GTX grafikus kártyát. Azt is lehet a számítógépet, mert nekem van egy 4 éves P4, amely fontos kérdésekről újabb programokkal.

Hát azt, hogy hogyan tetted, azt hiszem, a szó megfelelő volt lol

És nem én nem játszom STALKER de én is indul el, végül is akarom tudni, hogy van olyan rossz, mint ha azt mondom.
Old Szeptember 15, 2008, 14:47
Donor Group

Nekem van egy Q9450 processzort, a 8 GB-os DDR3 RAM (1333), két nVidia 9800GX2 grafikus kártya, minden fut egy nVidia 790i Ultra SLI alaplap. Ez hajtja meg a thermaltake 1200 (1200watts). Az operációs rendszer Vista Ultimate 64 bit. Ez egy pár hónapos, én építettem magam. Megvettem a 9800GX2 a szó szoros értelmében a nap jöttek ki (ami hátráltatta a számítógépet épít 2 napig azt hiszem).

Nem hiszem, hogy ez nem a hardver lol.

EDIT2: Az eredeti STALKER is nagy, hiszen helyhez kötött minden hiba kijött a lol. Vigyázzunk, nehogy a letöltés mégis, és sokan közülük nem kell mást tennie annak érdekében.
Old Szeptember 17, 2008, 12:33
Donor Group

STALKER tesz szükségessé ablakok DX10? Ha ez nem, akkor lennék javaslom, menjen vissza az XP64-bit (hacsak nincs más játékok, mint a Halo 2 PC-re van szükség, hogy DX10). ÉN dont gondol a Microsoft már dolgozik az összes hibát ki a Vista még, és az összes beállításai teljesen elzárva.
Old Szeptember 17, 2008, 14:11
Donor Group

Kilátás szerkezet csak finom, sokkal jobb, mint XP. Igen, én fogom dobni a 350 dolláros programot a szemetesbe, és vásárol egy elavult, amelyik nem fog támogatni egy pár hónap, mert a Deep Silver nem tud írni egy tisztességes programot lol.

Tulajdonképpen úgy tűnik, hogy, hogy ez (Clear Sky) nem szereti a Vistát. De a Vista egy vonás hívott "kompatibilitási mód", amely lehetővé teszi a programok, hogy megtekinthesse a korábbi Windows verzióknál. Én meg, hogy az XP SP2 és vagyok futás ez a rendszergazda módban. , Hogy úgy tűnik, hogy működik eddig (Knock On Wood.)

Én is mentem vissza egy mentett játékot, hogy tudtam, nem sérült-e (indult felett lol), és nem vagyok használ egy elmenteni a fájlt kétszer. Én is próbálom, hogy nem kap túl sok bevetést ugyanabban az időben. Néhány szóban forgó tényező lehet, és vannak olyanok is, nem, ez a fajta megközelítés egy vadászpuska, de úgy tűnik, hogy működik.

Kösz a javaslatokat.
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Tiszta ablak a Sonata III 500 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20. január 2009 09:28
Foyle's War (Összes törlése) Mike0001 Off Topic Discussion 3 30. április 2008 05:02
További derült ki mcbee CJ Használt Piactér 5 22. február 2008 15:34
Kitakarít mcbee CJ Használt Piactér 4 2. Jan 2008 06:14
Minden Összeomlások mykul A Windows operációs rendszerek 13 9. Szeptember 2007 14:23
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.