פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > PC & קונסולת משחקים

Register

STALKER Clear Sky קריסות .......

Reply

שרשרת כלים
Old 14 ספטמבר 2008, 10:02
קבוצת תורמים

Default STALKER Clear Sky קריסות .......

ראשית, הרשו לי לומר כי זה משחק טיפשי יש באגים יותר השגרירות האמריקאית במוסקבה היו במהלך ימי ברית המועצות. איזה בלגן הדבר הזה, אבל בכל מקרה ........

קיבלתי את המשחק היום הוא שוחרר, טעון זה, לחפש ומצא תיקון, הורידו אותו והתחילו לשחק. זה התרסק בתחילת המשחק. אישור, Stalker (המקורית) נודע מתרסק אז אולי הם שיחררו עוד תיקון אחד מאז הורדתי יום קודם לכן. ואכן, הם היו. להוריד אותה, להתחיל מחדש, ו ......... CRASH !!!!!!!! זה סוג אחר של התרסקות זה אף פעם. עכשיו אני לא מקבל את ההודעה באג, המשחק הוא רק Gone in nanosecond ואני בוהה שולחן העבודה שלי. אין הודעות שגיאה במקרה שלי התחבר או. כמו כן, פעמיים, אחרי שהוא מת, הוא נעול על מסך שחור, (כמו שזה טוען) כאשר אני מחדש את המשחק ונשאר שם. אני פגע במנהל המשימות, בסוף התוכנית, וכן את מנהל המשימות נעלם. המחשב היה נעול ביעילות ולא היה לי כוח לחתוך אותו.

התחלתי אותו שוב ניהל את המשחק במצב admin. טעון זה שוב. חושב אולי לשמור את הקובץ שלי היה מושחת, חזרתי אל אחד הראשונים היה לי. הוא שיחק מצוין במשך זמן מה ולאחר מכן .......... חנון, מביט בשולחן העבודה שלי שוב.

אז הנה השאלה שלי: זה אפשרי כי יש לשמור את הקובץ שלי פגום (קרא על זה קורה עם המשחק). למעשה את המקום אני חושב שזה היה פגום יש ממש 2 שניות לפני lol המוקדם כל כך שלי. אם זה המקרה אני יכול להתחיל מחדש, שמירה במחסומים מסוימים זה הזמן לראות אם אני יכול לעבור את הממזר הזה מרכבה. אפשרות אחרת שלי, כפי שאני רואה אותה, היא להסיר ואז להתקין מחדש את המשחק ואת העדכונים.

להיות רק על מפגר שלם אולם כאשר מדובר בתכנות, אני פתוח לכל וכל הצעות שאינן מערבות לי פריצה את כל חלקי הגוף שלי. הו, הייתי מציע לאף אחד לחשוב על המשחק הזה מקבל לחכות חודש הזוג til dev אידיוט לקבל את החרקים קבוע.
Old 15 ספטמבר 2008, 08:20
קבוצת תורמים

1. תיזהר חבוב, השפה שלך אתה עלול לקבל מגורש
2. הצעה: שלי ללכת על תוכנית ולמחוק קבצים חוסך את התיקונים שלך, ואז להתקין מחדש רק את התיקון האחרון. אם כי העבודה doesn't, גם אתה תצטרך להתקין מחדש את כל המשחק.

המערכת שלי: Deathstar 1,0 / מושאל MacBook

מעבד (ים):
Core 2 Quad / dual-core
לוח האם:
דבר חדש HP / Macbook דבר
זיכרון RAM:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
כרטיס מסך (S):
nvidia GeForce 8600GT
כרטיס קול:
Intel (R) משולבת
Hard Drive (s):
1tb SATA / מק 120gb
כונן אופטי (S):
Hitachi Blu-ray / משולב
Case / PSU:
המניה של HP / מק מניות
Cooling:
הרדיאטור הרגיל שלך ואת אוהד / אותו
רשת / אינטרנט:
Intel (R) Integrated / מק התעופה
צג (S):
HP w2408 / Macbook דבר
מערכת הפעלה (S):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 15 ספטמבר 2008, 09:07
קבוצת תורמים

באיזו שפה? Lol אנגלית? מצטערים, לא חבלה צרפתית.

אני למעשה כבר מחק את חוסכת, ואז במשחק כולו. אני חייב להוריד מחדש את התיקונים גם כדי לוודא שאני לא מקבל הפגום הפעם הראשונה. אותו דבר קורה רק התחיל באותו מקום.

אז אתה מציע לי לעשות את זה מחדש במקום לעשות את שני התיקונים, פשוט להתקין את התיקון האחרון? מעולם לא חשבתי על זה. זה משגע אותי lol כמושג את המשחק הוא די טוב, זה רק את הפעולה של זה כי הם חסרים פנימה
Old 15 ספטמבר 2008, 10:36
קבוצת תורמים

אתה פשוט צריך להוריד את התיקון האחרון, כי הבעיה היא בתוך אחד התיקונים קודם לכן. חוץ מזה, את התיקונים קודם לכן arent needed כדי תיקון עד הגירסה האחרונה
Old 15 ספטמבר 2008, 10:37
קבוצת תורמים

אה כן והדבר שפה, התכוונתי להשתמש במילים dont like "lol ממזר"
Old 15 ספטמבר 2008, 11:10
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי הקסם השחור View Post
אתה פשוט צריך להוריד את התיקון האחרון, כי הבעיה היא בתוך אחד התיקונים קודם לכן. חוץ מזה, את התיקונים קודם לכן arent needed כדי תיקון עד הגירסה האחרונה
אה, בסדר. אני אנסה כי הבא. הנה דבר מוזר אף, כי פעם לא עברתי עם כל משחק אחר (והוא זוכר לפני האינטרנט כאשר המשחקים לא היה צריך להיות 50 תיקוני LOL): מתי זה נסגר ללא הודעת השגיאה באג ואני מנסה לחזור זה בלי אתחול מחדש של המחשב הראשון שלי, שום דבר לא ייפתח. אני יכול להזיז את העכבר, אני יכול ללחוץ על דברים, אבל כלום לא קורה. זו הסיבה שאני לומד יותר על המחשבים lol בגיל המתקדם שלי, כך אני יכול לתקן את החרא הזה כמו את עצמי ולעזור לאחרים. כן, זה אני, האביר בשריון נוצץ בעתיד.

וכדי אחרים שלך? כי התוכנית היא בהחלט בנו של אב כלב מעורב כל כך את המילה הוא בהחלט אפרופו.

עריכה: אה, אתה משחק העוקב? אם אתה גיימר ולא, אתה צריך לנסות את זה, (הראשונה אחד lol הראשון, יש להם לתקן את זה). זה נחמד משולבת של משחק תפקיד ו היורה האדם הראשון.
Old 15 ספטמבר 2008, 13:05
קבוצת תורמים

טוב, מה מפרט המחשב שלך ואת בת כמה היא? הסתכלתי ב-Google (IM גם במחירי הפסד גדול מה לעשות מאז מעולם לא היה לי בעיה כזאת) וגיליתי כי STALKER היו כמה בעיות עם מסך nVidia 8800GTX כרטיס גרפי. זה יכול להיות גם במחשב שלך, כי יש לי P4 בן 4 השנה כי יש בעיות עם התוכניות הגדולות יותר.

טוב האופן שבו אתה מנסח את זה, אני מניחה את המילה המתאימה היה lol

ולא אני לא משחק STALKER אבל אני יכול להתחיל, אחרי הכל אני רוצה לדעת אם הוא רע כמו שאתה אומר זה.
Old 15 ספטמבר 2008, 14:47
קבוצת תורמים

יש לי מעבד q9450, 8 GB של DDR3 של זיכרון RAM (1333MHz), שני כרטיסים גרפיים nVidia 9800GX2, רץ על כל מסך nVidia 790i Ultra SLI בלוח האם. זה מופעל על ידי Thermaltake 1200 (1200watts). מערכת ההפעלה היא Vista Ultimate 64 bit. זה בן כמה חודשים, אני בניתי את זה בעצמי. קניתי את 9800GX2 של ממש היום הם יצאו (שעיכבה המחשב שלי לבנות 2 ימים אני חושב).

אני לא חושב שזה חוסר של lol חומרה.

EDIT2: העוקב מקורי נהדר מאז להם קבוע את כל הבאגים זה יצא עם lol. ודאו שאתם עושים את אף הורדות, ורבים מהם מה שאתה צריך לעשות כדי.
Old 17 ספטמבר 2008, 12:33
קבוצת תורמים

האם STALKER דורשים חלונות DX10? אם זה doesn't, אז הייתי מציע לך לרדת חזרה XP64-bit (אלא אם כן יש לכם משחקים אחרים כמו Halo 2 למחשב כי דורשים DX10). אני לא חושב שמיקרוסופט עבדה כל הבאגים מתוך Vista עדיין, ואת כל ההגדרות שלה נעולים לגמרי.
Old 17 ספטמבר 2008, 14:11
קבוצת תורמים

Vista עובד בסדר גמור, הרבה יותר טוב מאשר XP. כן, אני הולך לזרוק את תוכנית 350 דולר לפח ולקנות אחד מיושן כי לא תהיה תמיכה בעוד כמה חודשים בגלל כסף עמוק לא יכול לכתוב תוכנית lol הגון.

למעשה, נראה כי זה (Clear Sky) לא כמו ויסטה. אבל Vista יש תכונה בשם "מצב תאימות" המאפשר תוכניות כדי לצפות בו כמו בגירסאות האחרונות של Windows. אני מניחה אותה על XP SP2 ואני מפעיל אותו במצב מנהל. ונראה שזה עובד עד כה (לדפוק על עץ.)

גם אני חזרתי למשחק הציל כי ידעתי היה בלתי פגום (נכתבו על LOL), ואני לא משתמש לשמור את הקובץ פעמיים. גם אני מנסה לא לקבל יותר מדי משימות בעת ובעונה אחת. חלק זה עשוי להיות גורם וחלק אולי לא, זה סוג של גישה רובה אבל נראה שזה עובד.

תודה על ההצעות.
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.