mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

STALKER Clear Sky Crashes .......

Reply

Temos įrankiai
Old Rugsėjis 14, 2008, 10:02
Donorų grupės

Default STALKER Clear Sky Crashes .......

First off let me pasakyti, kad tai kvailas žaidimas turi daugiau klaidų, nei JAV ambasados Maskvoje buvo per Sovietų Sąjungą dienos. Kas netvarka šis daiktas yra, bet anyways ........

Aš turiu žaidimo dieną jis buvo išleistas, pakrautas jis, ieškoti ir rasti pleistrą, atsisiuntė jį ir pradėjo žaisti. Jis sumušė pradžioje žaidimas. Gerai, "STALKER" (originalas) buvo pažymėta, dėl kritimo tai gal jie išleido dar vieną pataisą, nes aš atsisiuntė vieną dieną anksčiau. Be abejo, jie turėjo. Parsisiųsti IT, pradėti iš naujo, ir ......... Crash !!!!!!!! Tai įvairių rūšių avarijos, nors šį kartą. Now I don't get Re pranešimą, žaidimas yra praėję tik Viena dalis milijardinės sekundės, o aš žiūri į savo darbo stalo. Nėra jokių klaidų pranešimų Mano Įvykio Prisijungti arba. Be to, du kartus, po to, kai jis mirė, jis užblokuotas dėl juodas ekranas (kaip tai buvo apkrovos), kai aš iš naujo žaidimą ir liko ten. I hit Task Manager, pabaigos programą ir Task Manager dingo. Kompiuteris iš tikrųjų buvo užrakintas ir aš turėjau sumažinti energijos į jį.

Aš pradėjau jį vėl ir pabėgo į administratoriaus režimą žaidimą. Jis įkelti dar kartą. Mintys gal mano Prisiminti failas sugadintas, aš grįžau į anksčiausiai per vieną turėjau. Jis suvaidino baudą, o po to .......... orientyrų, žvelgdamas į savo darbalaukį kartą.

Taigi čia yra mano klausimą: Ar įmanoma, kad mano byla pateko Prisiminti sugadintas (buvo svarstymas apie tai vyksta su žaidimu). Faktiškai vietą manau, kad gavo sugadintas buvo pažodžiui 2 sekundes prieš mano anksčiau taip lol. Jei tai atveju galiu pradėti viso, taupyti tam tikrų kontrolės punktų šiuo metu ir pažiūrėkite, ar aš galiu gauti per šią Buggy Bastard. Mano kito pasirinkimo, kaip matau, ji išdiegti ir vėl įdiegti žaidimą ir atnaujinimus.

Yra beveik pilnas idiotas vis dėlto, kai kalbama apie programavimą, Aš esu atvira bet ir į visus pasiūlymus, kurie nėra įtraukti mane įsilaužimo off bet mano kūno dalis. Oi, aš norėčiau pasiūlyti, kad kiekvienas galvoja apie tai, kaip šis žaidimas palaukti pora mėnesį til idiotas dev's get klaidų.
Old Rugsėjis 15, 2008, 08:20
Donorų grupės

1. Watch it bičiuli, savo kalba gali jums uždrausta
2. Mano patarimas: eikite į Program Files ir ištrinti Jūsų įrašo ir lopai, tada vėl tik paskutiniojo pleistras. Jei tai neveikia, gerai jums teks iš naujo visas žaidimas.

Mano sistema: Deathstar 1.0 / paskolintas MacBook

Procesorius (-iai):
Core 2 Quad / Dual-Core
Pagrindinė plokštė:
Naujas HP dalykas / Macbook dalykas
RAM atmintis:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Graphics Card (-ai):
nVidia GeForce 8600GT
Garso plokštė:
Intel (R) Integrated
Kietasis diskas (-ai):
1TB SATA 120GB Mac
Optical Drive (s):
"Hitachi" Blu-ray / Integruota
Case / PSU:
HP akcijų / Mac Ištekliai
Aušinimas:
Jūsų standartinio radiatoriaus ir ventiliatoriaus / Tas
Tinklas / Internetas:
Intel (R) Integrated / Mac Airport
Monitorius (-ai):
HP w2408 / Macbook dalykas
Operacinė sistema (-os):
Vista SP1 "/" Mac OS X Leopard (10.5)
Old Rugsėjis 15, 2008, 09:07
Donorų grupės

Kokia kalba? Anglų lol? Sorry, no habla prancūzų.

Aš iš tikrųjų jau ištrynė taupo, ir tada visą žaidimą. Aš vėl atsisiųsti pleistrai taip pat įsitikinti, I didn't get sugadintas failas pirmą kartą. Tas pats tik prasidėjo vyksta toje pačioje vietoje.

Taigi yra jūs siūlote, kad aš vėl tai daryti, ir užuot pirmieji du lopai, tiesiog įdiegti paskutinį pleistrą? Aš niekada maniau, kad vienas. Tai skatina mane riešutai lol kaip žaidimo koncepcija yra gana gera, tai tik jo veikimą, kad jos trūksta in
Old Rugsėjis 15, 2008, 10:36
Donorų grupės

Jums reikia tik parsisiųsti naujausią pakeitimą, nes problema yra viduje vienas iš anksčiau pleistrai. Be to, anksčiau pleistrai ARENT reikia pataisyti iki naujausios versijos
Old Rugsėjis 15, 2008, 10:37
Donorų grupės

oh yeah ir kalbos dalykas, i dont skirtas naudoti tokius žodžius kaip "bastard" lol
Old Rugsėjis 15, 2008, 11:10
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Black Magic View Post
Jums reikia tik parsisiųsti naujausią pakeitimą, nes problema yra viduje vienas iš anksčiau pleistrai. Be to, anksčiau pleistrai ARENT reikia pataisyti iki naujausios versijos
Ah, ok. I'll try, kad kitą. Čia yra weird dalykas, nors, kad aš niekada patirties su kitais žaidimo (ir nepamirškite prieš interneto žaidimus, kai neturėjo turėti 50 lopai lol): Kai ji bus uždaryta be klaidų klaidos pranešimą ir bandau grįžti į be pakartotinio paleidimo Mano pirmasis kompiuteris, nieko nebus atidaryti. Galiu judinti pelę, galiu paspausti ką, bet nieko neįvyksta. Tai kodėl aš daugiau sužinoti apie kompiuterius ne mano senyvo amžiaus Lol, kad aš galiu nustatyti šūdas patinka šis save ir padėti kitiems. Yes, that's me, ateityje raitelį į Shining Armor.

Ir į kitus? Ši programa yra tikrai tėvo sūnus mišrūnas šuo, kad žodis yra labiausiai tikrai Savalaikis.

EDIT: O, ir tu žaidi STALKER? Jei esate Gamer ir nėra, reikia bandyti jį (pirmas pirmojo lol, jie jį nustatyti). It's nice combo apie vaidmenį vaidina ir pirmojo asmens šaudyklės.
Old Rugsėjis 15, 2008, 13:05
Donorų grupės

Na, kas yra jūsų kompiuterių specifikacijų ir kaip senas tai? Žiūri į "Google" (bei im ne didelių nuostolių, ką daryti, nes aš niekada tokių problemų), ir aš sužinojau, kad STALKER jau kai su nVidia 8800GTX vaizdo plokštė klausimais. Taip pat gali būti jūsų kompiuteryje, nes aš turiu 4 metų P4, kuri turi didelių problemų su naujesnių programų.

Na taip, kad jums yra pasakęs, I guess žodis buvo tinkamas lol

Ir joks aš ne žaisti STALKER, bet galiu pradėti, juk aš noriu žinoti, ar ji yra taip blogai, kaip jums pasakyti, kad yra.
Old Rugsėjis 15, 2008, 14:47
Donorų grupės

Turiu q9450 procesoriumi, 8 GB ųjų DDR3 RAM (1333MHz), du nVidia 9800GX2 vaizdo plokščių, viskas veikia nVidia 790i SLI Ultra motininė. Tai Powered by Thermaltake 1200 (1200watts). OS Vista Ultimate 64-bit. Tai kelių mėnesių amžiaus, aš jį pagamino pats. Nusipirkau 9800GX2 pažodžiui dieną jie atėjo (kuris atidedamas mano kompiuterio sukurtas 2 dienas manau).

I don't think it's trūksta aparatūros lol.

EDIT2: originalus STALKER yra didelis, nes jos yra nustatomos visų klaidų Ji išėjo su Lol. Įsitikinkite, kad parsisiųsti, nors ir daug jų turite daryti, kad.
Old Rugsėjis 17, 2008, 12:33
Donorų grupės

Ar STALKER reikalauti langai DX10? Jei tai nepadės, tada aš pasiūlyti jums grįžti iki XP64 bit (jei turite kitų žaidimų, kaip PC, kurie reikalauja DX10 Halo 2). I dont think Microsoft "dėjo visas iš Vista klaidas dar ir visi jo parametrai yra visiškai užrakintą.
Old Rugsėjis 17, 2008, 14:11
Donorų grupės

Vista veikia lygiai taip pat gerai, daug geriau nei XP. Taip, I'm going to throw 350 doleriu programą į krepšį galima ir nusipirkti pasenusių viena, kad nebus palaikomi porą mėnesių, nes "Deep Silver negalite rašyti padorų programa Lol.

Realiai ji atrodo, kad jis (Clear Sky) nepatinka Vista. Bet Vista "funkciją, vadinamą" suderinamumo režimą "programoms, kurios leidžia pamatyti, kaip senesnės versijos Windows. Aš jį už XP SP2 ir einu ją administratoriaus režimu. Tai atrodo, kad jis veikia iki šiol (domino apie medieną).

Aš taip pat grįžo į išsaugotą žaidimą, kad aš žinojau, buvo ne sugadintas (pradėjo daugiau lol), ir esu ne naudojant išsaugoti failą du kartus. Taip pat aš stengiuosi ne gauti per daug misijų tuo pačiu metu. Kai kad gali būti faktorius, o kai negali, tai tipo Shotgun požiūrio, bet atrodo, kad reikia dirbti.

Ačiū už pasiūlymus.
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Išvalyti lango už 500 III Sonata 4D (Fordy (Ford) Ollie Cases & Power Supplies 2 20 sausis 2009 09:28
Foyle's War (Visi Atviras) Mike0001 Off Topic Discussion 3 Balandis 30, 2008 05:02
Daugiau kuopti McBee CJ Naudoti prekyvietė 5 22 vasaris 2008 15:34
Kuopti McBee CJ Naudoti prekyvietė 4 2 sausis 2008 06:14
Viskas Crashes mykul Windows "operacinės sistemos 13 9 rugsėjis 2007 14:23
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.