mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Stalker Clear Sky avāriju .......

Reply

Thread Tools
Old Septembris 14, 2008, 10:02
Donors Group

Default Stalker Clear Sky avāriju .......

First off ļaujiet man teikt, ka tas stulba spēle ir vairāk bugs nekā amerikāņu Maskavā vēstniecībā laikā bija Padomju Savienības laikā. Kas haoss šī lieta ir, bet anyways ........

Man spēli dienā tā tika izlaista, iekrauj tā, meklēt un atrada plāksteri, lejupielādēt to un sāka spēlēt. Tā avarēja sākumā spēlē. OK, Stalker (oriģināls) bija vērojama crashing tā varbūt viņi laiž CITU patch jo es lejupielādēt vienu dienu iepriekš. Un tik tiešām, viņi bija. Download IT, sākt no sākuma, un ......... CRASH !!!!!!!! Tā ir cita veida crash gan to laikā. Now I don't get bug ziņu, spēle ir vienkārši aizgāja nanosecond un es esmu skatās uz manu desktop. Nav kļūdu ziņojumus manā Event Log nu. Turklāt, divas reizes pēc tam, kad nomira, tā ieslēgta uz melna ekrāna, (līdzīgi kā tas bija iekraušanas), kad es atsākt spēli un palika tur. I hit Task Manager, beigu programmu, un Task manager pazudusi. Dators bija faktiski slēgts, un man nācās samazināt jaudu uz to.

Es sāku to atkal un vadīja spēli admin režīmā. Tā ielādes vēlreiz. Domāšanas varbūt mana ietaupīt fails ir bojāts, es devos atpakaļ uz agrāk man bija. Tas bija sods par laikā un tad .......... fiksēšanas, aplūkojot manu desktop vēlreiz.

Tātad šeit ir mans jautājums: Ir iespējams, ka mana saglabāt failu got bojāts (ir lasījuši par to, kas notiek ar spēli). Faktiski vieta es domāju, ka tā got bojāti bija burtiski 2 sekundes pirms manas pirmās tik lol. Ja tas ir gadījumā es varētu sākt visā, ietaupot dažus kontrolpunktus šo laiku, un redzēt, vai es varu ar šo buggy bastard. Mana otra iespēja, kā es to redzu, to atinstalēt, tad atkārtoti instalēt spēli un atjauninājumiem.

Būt gandrīz pilnīga garīgi tomēr, kad runa ir par plānošanu, es esmu atvērts jebkuru un visus priekšlikumus, kas nav saistītas ar mani hakeru pie kāda no mana ķermeņa daļām. Ak, es vēlos ierosināt, ka kāds domā par iegūt šo spēli gaidīt pāris mēneša til idiots dev's get bugs fixed.
Old Septembris 15, 2008, 08:20
Donors Group

1. Skatīties tas draugs, jūsu valoda var sagādāt jums aizliegts
2. Mans ierosinājums: aiziet līdz programmu failus un izdzēsiet saglabā un ielāpi, tad pārinstalēt tikai vēlāk plāksteris. Ja šī doesn't darbu, arī jūs nāksies pārinstalēt visu spēli.

Mana sistēma: Deathstar 1.0 / aizdots MacBook

Processor (s):
Core 2 Quad / Dual-Core
Motherboard:
Jaunie HP lieta / Macbook lieta
RAM Operatīvā atmiņa:
4gb DDR2 1GB DDR2
Graphics Card (s):
nVidia GeForce 8600GT
Sound Card:
Intel (R) integrālās
Hard Drive (s):
1TB SATA / Mac 120GB
Optical Drive (s):
Hitachi Blu-ray / Integrēta
Case / PSU:
HP akciju / Mac Stock
Dzesēšana:
Jūsu standarta radiatoru un ventilatoru / Same
Tīkla / Internets:
Intel (R) Integrēta / Mac AirPort
Monitor (s):
HP w2408 / Macbook lieta
Operating System (s):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old Septembris 15, 2008, 09:07
Donors Group

Kādā valodā? Angļu lol? Atvainojiet, nav habla franču valodā.

Es faktiski jau svītrots saglabā un pēc tam visu spēli. Man vēlreiz lejupielādēt ielāpi, kā arī, lai pārliecinātos, I didn't get bojāta failu pirmo reizi. Pats tikko sākās notiek tajā pašā vietā.

Tātad jūs domāt, ka man atkal to darīt un nevis uz pirmajiem diviem plāksteriem, tikai instalēt pēdējā plākstera? Man nekad nav ienācis prātā, ka viens. Tas ir braukšanas man riekstus lol kā spēle koncepcija ir diezgan laba, tā ir tikai darbība to, ka viņiem trūkst collas
Old 15 septembris 2008, 10:36
Donors Group

Jums ir tikai lejupielādēt jaunāko ielāpu, jo problēma ir iekšā viens no agrāk plāksteriem. Bez tam agrāk ielāpus arent lai izmainu uz jaunāko versiju
Old Septembris 15, 2008, 10:37
Donors Group

oh yeah, un valoda lieta, es gribēju dont lietot vārdus kā "neīsto" lol
Old Septembris 15, 2008, 11:10
Donors Group

Quote:
Originally Posted by Black Magic View Post
Jums ir tikai lejupielādēt jaunāko ielāpu, jo problēma ir iekšā viens no agrāk plāksteriem. Bez tam agrāk ielāpus arent lai izmainu uz jaunāko versiju
Ah, ok. I'll try ka nākamo. Šeit ir dīvaini lieta gan, ka man nekad nav bijusi ar kādu citu spēli (un atcerieties, pirms interneta, kad spēles nebija ir 50 plāksteriem lol) Kad aizveras bez bug kļūdas paziņojumu un mēģinot atgriezties tas bez atkārtotas booting savu datoru, pirmkārt, nekas netiks atvērti. Es varu pārvietot peli, es nevaru uzklikšķināt uz lietām, bet nekas nenotiek. Tas bija iemesls, kāpēc es esmu uzzināt vairāk par datoriem manu vecums lol, lai es varētu noteikt crap kā šis sevi un palīdzēt citiem. Jā, tas esmu es, nākotnes bruņinieks ir spīdošs bruņas.

Un uz jūsu otru? Ka programma ir visvairāk, protams, tēva dēls jauktenis suns tā vārds ir visvairāk noteikti īstā laikā.

EDIT: Oh, un jūs spēlējat stalker? Ja Jums ir spēlētājs, un nav, Jums vajadzētu mēģināt to, (pirmā pirmo lol, tie ir IT daudzums). It's nice Combo ar lomu spēles un pirmās personas šāvēja.
Old Septembris 15, 2008, 13:05
Donors Group

Nu, kādi ir jūsu datoru specs un cik vecs ir? Es paskatījos uz Google (arī IP laikā lielu zaudējumu par to, ko darīt, jo man nekad nav bijusi šāda problēma), un es uzzināju, ka mednieks bija daži ar nVidia 8800gtx grafikas karte jautājumiem. Tas varētu arī būt jūsu datorā, jo man ir 4 gadu vecs P4, ka ir lielas problēmas ar jaunāku programmas.

Nu tā, ka jūs ievietojiet to, es domāju vārds ir atbilstošs lol

Un neviens man nevar būt mednieks, bet es varētu uzsākt pēc tam, kad es vēlos zināt, vai tas ir tik slikti, kā jūs sakāt tā ir.
Old Septembris 15, 2008, 14:47
Donors Group

Man ir q9450 procesors, 8 GB's of DDR3 RAM (1333MHZ), divi GF 9800GX2 videokartēm, visi kas darbojas ar nVidia 790i Ultra SLI mātesplati. Tas, ko darbina Thermaltake 1200 (1200watts). OS ir Vista Ultimate 64 bit. Tas ir pāris mēnešus vecs, man to ir radījuši sevi. Es nopirku 9800GX2 ir burtiski dienā tās iznāca (kas aizkavēja manu datoru būvēt 2 dienām es domāju).

Es nedomāju, ka trūkst aparatūras lol.

EDIT2: oriģināls Stalker ir ļoti liels, jo tās ir noteiktas visas bugs IT iznāca ar lol. Pārliecinieties, ka jūs lejupielādes gan, un daudzi no tiem jums ir jādara, lai.
Old Septembris 17, 2008, 12:33
Donors Group

Vai Stalker nepieciešams Windows DX10? Ja tā doesn't, tad es gribētu jums iesakām doties atpakaļ uz leju, lai XP64-bitu (ja jums ir citas spēles, piemēram, PC, kam nepieciešama DX10 2 Halo). I dont domāju, ka Microsoft ir strādājis visu bugs no Vista vēl, un visi tā iestatījumi ir pilnīgi locked up.
Old Septembris 17, 2008, 14:11
Donors Group

Vista strādā ļoti labi, daudz labāk nekā XP. Jā, es esmu gatavojas mest 350 dolāru programmu atkritnes un iegādāties novecojušu vienu, kas netiks atbalstīti pāris mēnešiem, jo Deep Silver nevar rakstīt cienīgu programmu lol.

Tiešām šķiet, ka to (Clear Sky) nepatīk Vista. Bet Vista ir funkciju sauc "saderības režīms", kas ļauj programmās, lai to aplūkotu kā agrāk Windows versijām. Es varu noteikt to XP SP2, un esmu darbojas to administrators režīmā. Kas, šķiet, ir darba līdz šim (pieklauvēt uz koka).

Es devos atpakaļ uz saglabāto spēli, ka es zināju, nebija bojāts (sāka vairāk lol), un neesmu izmantojot saglabāt failu divreiz. Arī es cenšos negūst pārāk daudz komandējumi, tajā pašā laikā. Daži, kas var būt faktors, un dažiem var nebūt, tas ir sava veida bise pieeja, tomēr šķiet, ka tas strādās.

Paldies par ieteikumiem.
Reply

Register

Bookmarks