![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Po pierwsze chciałbym powiedzieć, że to głupia gra ma więcej błędów niż w ambasadzie amerykańskiej w Moskwie w czasach sowieckich Unii. What a mess tej sprawy, ale jakikolwiek ........ Mam grę w dniu jej ukazał, załadowanego go szukać i znaleźć łatkę, pobrać go i zaczęli grać. Zawiesiło na początku gry. OK, STALKER (oryginalna) odznaczała się zawiesza więc może wydali patch innego skoro ja ściągniętą dzień wcześniej. Rzeczywiście, mieli. Pobierz IT, zacząć od nowa, i ......... CRASH !!!!!!!! Jest to inny rodzaj awarii choć tym razem. Teraz nie pojawia się komunikat błędu, gra jest po prostu poszedł w nanosekundy, a ja patrząc na pulpicie. Nie ma żadnych komunikatów o błędach w dzienniku zdarzeń albo my. Również dwa razy, po jej śmierci, to zablokowane na czarnym ekranie (jak to trwa), kiedy ponownie grę i przebywał tam. I hit menedżera zadań, program końca, a Menedżer zadań zniknął. Komputer został skutecznie zablokowany i musiałem odcięcia zasilania do niego. I zaczęło się ponownie i prowadził grę w tryb administratora. Jest ładowany ponownie. Myślisz może moje zapisać plik został uszkodzony, wróciłem do najbliższej one I had. Odegrała ona grzywny za chwilę, a potem .......... blip, patrząc na mój pulpit ponownie. Więc tu jest moje pytanie: Jest możliwe, że mój zapisać plik dostałem uszkodzony (czytał o tym dzieje z gry). Właściwie miejsce myślę, że dostałem uszkodzony dosłownie 2 sekundy przed moim najbliższym tak lol. Jeśli tak będzie, mogę zacząć od nowa, oszczędzając niektórych przejściach tym czasie i zobaczyć, czy mogę przejść przez ten buggy bastard. Moja innych opcji, jak ja to widzę, to odinstalować i ponownie zainstalować grę i aktualizacje. Będąc prawie kompletny kretyn jednak jeśli chodzi o programowanie, Jestem otwarty na wszelkie propozycje, które nie wiążą mnie hacking off któraś z moich części ciała. Och, chciałbym zaproponować, że ktoś myśli o coraz to gra czekać miesiąc pary til idiota dev's get poprawki. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Uważaj kolego, twój język może Ci zakazane ![]() 2. Moja propozycja: przejdź się w program files i usuń pliki zapisywane i poprawek, a następnie ponownie zainstalować tylko najnowsze poprawki. Jeżeli tego nie robi praca, dobrze jedziecie na ponowną instalację całą grę.
|
| |||
| |||
| W jakim języku? Angielski lol? Sorry, no habla francuski. I rzeczywiście już skreślony, zapisuje, a potem całą grę. Mam ponownie pobrać poprawki, a także upewnić się nie dostałem uszkodzony plik po raz pierwszy. To samo tylko zaczęło się w tym samym miejscu. Więc jesteś sugeruje, że ponownie mogę to zrobić i zamiast zrobić pierwsze dwa plastry, wystarczy zainstalować ostatnią poprawkę? Nigdy nie myślałem, że jeden. This is driving me nuts lol jak koncepcja gry jest bardzo dobry, to po prostu działanie to, że brakuje cala |
|
| |||
| |||
| należy tylko pobrać najnowszą łatkę, bo problem jest w środku jednego z wcześniejszych poprawek. Poza tym, wcześniej poprawki arent potrzebne do poprawki do najnowszej wersji
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |
|
| |||
| |||
| oh yeah i sprawa języka, chciałem dont używać słów takich jak "Bastard" lol
__________________ Cóż, ja jestem oficjalnie jeden semipro muzyka ![]() 1-sze koncert jest 7 czerwca 2009 |
|
| |||
| |||
| Cytat:
A na inne? Ten program jest bez wątpienia sieroty syn kundel pies to słowo jest najbardziej zdecydowanie apropos. EDIT: Oh, i grasz STALKER? Jeśli jesteś graczem i nie należy próbować go (po raz pierwszy pierwszego lol, oni go stałe). It's nice combo z gry fabularnej i pierwszy shooter. |
|
| |||
| |||
| Cóż, jakie są specyfikacje komputerów i how old is it? Spojrzałem na Google (dobrze im na większe straty, co robić, ponieważ nigdy nie miał takiego problemu) i dowiedziałem się, że STALKER miał pewne problemy z kartą graficzną nVidia 8800GTX. Może to być także komputer, bo mam 4 roku życia P4, że ma poważne problemy z nowszych programów. No tak, jak ujął to tak: Chyba słowo należało lol A no i nie odgrywają STALKER ale może rozpocząć, po co chcę wiedzieć, czy jest tak źle, jak mówicie, to jest.
|
| |||
| |||
| Mam procesor Q9450, z dnia 8 GB pamięci DDR3 (1333), dwie karty graficzne nVidia 9800GX2, wszystkie działające na NVIDIA nForce 790i SLI Ultra. Jest zasilany przez Thermaltake 1200 (1200Watts). OS to Vista Ultimate 64-bit. Jest kilka miesięcy, zbudowałem sam. Kupiłem 9800GX2 dosłownie dzień wyszli (co opóźniło mój komputer zbudować 2 dni myślę). I don't think it's brak lol sprzętu. Edit2: oryginalna STALKER jest wielki, ponieważ mają poprawiono błędy Wyszło z lol. Upewnij się, że nie BitTorrent choć wiele z nich musisz zrobić w porządku. |
|
| |||
| |||
| Czy STALKER wymaga DX10 Windows? Jeśli to robi, to bym proponujemy przejść z powrotem w dół do XP64-bit (chyba że masz inne gry jak Halo 2 na PC, które wymagają DX10). I dont think Microsoft pracuje wszystkie błędy z Vista ale i wszystkie jego ustawienia są całkowicie zamknięty.
|
| |||
| |||
| Vista działa dobrze, dużo lepiej niż XP. Tak, ja rzucę 350 program dolara do kosza i kupić przestarzałe który nie będzie obsługiwany w kilku miesięcy, ponieważ Deep Silver nie może napisać przyzwoity lol programu. Rzeczywiście wydaje się, że (Clear Sky) nie podoba się Vista. Ale Vista ma funkcję o nazwie "tryb zgodności", który pozwala programom, by go zobaczyć, jak starsze wersje systemu Windows. Ustawić go na XP SP2 i jestem uruchomienia go w trybie administracyjnym. To wydaje się działać tak daleko (Knock on Wood). Ja również wróciłem do zapisanego stanu gry, że nie wiedział, że jest uszkodzony (rozpoczęte przez lol), i nie jestem przy zapisać plik dwukrotnie. Również nie jestem trudny stać się zbyt wielu zadań jednocześnie. Niektóre z tych może być czynnikiem i może nie jest to rodzaj strzelby podejście, ale wydaje się działać. Dzięki za sugestie. |
![]() |
|
| Zakładki |