![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| În primul rând permiteţi-mi să spun că acest joc stupid are bug-uri mai mult de la ambasada americană din Moscova a avut în cursul zilelor Uniunea Sovietică. Ceea ce o mizerie acest lucru este, dar oricum ........ Am jocul ziua în care a fost lansat, încărcat-o, căutaţi şi a găsit un patch, descărcat şi a început să cânte. Acesta sa prabusit la începutul jocului. OK, STALKER (original) a fost remarcat pentru crashing asa ca poate au lansat patch-UN ALT de când am descarcat de pe o zi înainte. Destul de sigur, ei au avut. Descărcaţi-l, la început, şi ......... CRASH !!!!!!!! Este un alt fel de accident deşi acest timp. Acum, eu nu primesc mesajul de eroare, jocul este doar GONE într-o cateva nanosecunde şi eu sunt holba la meu pupitru. Nu există mesaje de eroare din Event Log-mi fie. De asemenea, de două ori, dupa ce a murit, este blocat pe un ecran negru, (asa cum era de încărcare), atunci când i restarted joc şi a rămas acolo. Am lovit Task Manager, program de sfârşitul anului, şi Task Manager dispărut. Computerul a fost blocat în mod eficient şi a trebuit să taie puterea de la acesta. Am început-o din nou şi a fugit de joc în modul de admin. Este încărcat încă o dată. Ma gandesc Poate-mi salva fişierul a fost corupt, m-am dus înapoi la o mai devreme am avut. Ea a jucat bine pentru un timp şi apoi .......... Blip, uită la meu pupitru din nou. Deci, aici este întrebarea mea: Este posibil ca-mi salva fişierul luat corrupted (citit un articol despre ce se intampla cu jocul). De fapt locul cred că am corupt a fost literalmente 2 secunde înainte de prima mea aşa lol. Daca asta e cazul I a putea începe peste tot, de economisire a anumitor puncte de control de această dată şi a vedea dacă i a putea a lua prin intermediul acestui nenorocit buggy. Cealaltă opţiune, după cum am văzut-o, ea la spre uninstall apoi atunci re a instala jocul şi actualizări. Fiind vorba doar de un tâmpit complet toate acestea, atunci când vine vorba de programare, eu sunt deschis la orice şi toate sugestiile pe care nu implică-mă de hacking off oricare dintre parti ale corpului meu. Oh, mi-ar sugera că gândire oricine despre obţinerea acest joc aşteptaţi o lună cuplu til dev idiotul de a lua probleme rezolvate. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Ai grija amice, limba dumneavoastră s-ar putea sa te interzis ![]() 2. Sugestia mea: pentru a intra în fişiere de program şi a şterge vă salvează şi patch-uri, apoi reinstalaţi NUMAI cele mai recente patch-uri. În cazul în care doesnt work, bine ai de gând să trebui să reinstalaţi jocul întreg.
|
| |||
| |||
| Ce limbă? Lol engleza? Ne pare rău, nu Habla franceză. Eu de fapt, am şters deja salvează, şi apoi tot jocul. M-am re descarcat de patch-uri, precum şi să vă asiguraţi că nu am lua un fişier corupt prima dată. Acelasi lucru se intampla tocmai a început în acelaşi loc. Deci, vrei sa spui ca am re o fac şi în loc de a face primele două patch-uri, chiar a instala ultimele patch-uri? N-am mai gândit la faptul că unul. Acest lucru este conducere eu fructe cu coajă lemnoasă lol ca conceptul jocului este destul de bun, este doar funcţionarea se că acestea sunt lipsite de in |
|
| |||
| |||
| tu ar trebui să descărcaţi doar cele mai recente patch-uri, deoarece problema este una din interiorul patch-urile anterioare. În plus, patch-uri mai devreme arent necesare pentru a patch-uri de până la cea mai recentă versiune
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
|
| |||
| |||
| oh yeah şi de lucru pe limba, am vrut dont a folosi cuvinte de genul "nenorocit" lol
__________________ Ei bine, eu sunt un oficial semipro muzician ![]() 1 gig este 7 iunie 2009 |
|
| |||
| |||
| Citat:
Şi alte dvs.? Acest program este mai mult ca sigur fiul orfan de un câine corcitură astfel încât cuvântul este cel mai sigur apropos. EDIT: Oh, şi vrei să joci STALKER? Dacă sunteţi un gamer şi nu au, ar trebui să încercaţi să-l, (primul lol în primul rând, ei au IT fix). Este un combo frumos al unui joc de rol şi shooter prima persoană. |
|
| |||
| |||
| Ei bine, ce sunt specificatiile dvs. de calculatoare şi cât de vechi este? M-am uitat pe Google (im bine, la o pierdere majore cu privire la ce să facă, deoarece nu am mai avut o astfel de problemă) şi am aflat că STALKER avut unele probleme cu nVidia 8800GTX placă grafică. S-ar putea fi, de asemenea, computerul dumneavoastră, pentru că eu am un P4 4 ani vechi, care are probleme majore cu programe noi. Ei bine modul în care aţi pus-o, cred ca termenul a fost corespunzătoare lol Şi nici eu nu joc STALKER dar mi s-ar putea începe, după ce toate vreau să ştie dacă este asa de rau cum ai spune că este.
|
| |||
| |||
| Eu am un procesor Q9450, 8 GB de RAM DDR3 (1333MHZ), două carduri de grafica nVidia 9800GX2, toate rulează pe un nVidia 790i Ultra SLI, placa de baza. Este alimentat de la un Thermaltake 1200 (1200watts). OS este Vista Ultimate 64 bit. Este un vechi de câteva luni, am construit-o chiar eu. I-am cumpărat lui 9800GX2 literalmente în ziua în care a ieşit (care a întârziat calculatorul meu a construi 2 zile cred). Eu nu cred că lipsa de lol hardware-ului. EDIT2: STALKER original este mare, deoarece ei au stabilit toate bug-uri de IT a ieşit cu lol. Asiguraţi-vă că nu descărcări deşi, şi mulţi dintre ei ce trebuie să faci în ordine. |
|
| |||
| |||
| Are nevoie de DX10 STALKER Windows? În cazul în care it doesnt, atunci aş sugerez să mergeţi înapoi în jos pentru a XP64-biţi (dacă nu aţi alte jocuri ca Halo 2 pentru PC care nu necesită DX10). I dont think Microsoft a lucrat toate bug-uri din Vista încă, şi toate setările sale sunt complet blocate în sus.
|
| |||
| |||
| Vista works chiar fin, mult mai bine decât XP. Da, am de gând să arunce un program de 350 de dolari în coşul de gunoi poate şi cumpere un un învechit, care nu vor fi susţinute în câteva luni, deoarece Deep Silver nu se poate scrie un program de lol decent. De fapt, se pare a fi faptul că aceasta (Clear Sky), nu-i place Vista. Dar Vista are o facilitate numită "mod de compatibilitate", care permite programe pentru a putea vizualiza ca versiunile anterioare de Windows. Am stabilit-o pentru XP SP2 şi sînt running-o în modul de administrator. Asta pare să fie de lucru până acum (bat pe lemn.) De asemenea, am dus înapoi la un joc salvat pe care am ştiut care nu a fost deteriorat (a început peste lol), şi nu sunt salvaţi utilizând un fişier de două ori. De asemenea, nu am încercat să-misiuni prea multe în acelaşi timp. Unele dintre care poate fi un factor, iar unele nu pot, e un fel de abordare pusca, dar se pare a fi de lucru. Multumesc pentru sugestii. |
![]() |
|
| Marcaje |