![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Po prvé mi dovoľte povedať, že to hlúpa hra má viac chýb, ako na americkom veľvyslanectve v Moskve mala za sovietskych čias únie. Čo tá vec je bordel, ale tak ako tak ........ Mám hru v deň, kedy bol prepustený, naložený to, hľadať a našiel patch, stiahli sa a začal hrať. Havaroval na začiatku hry. OK, (STALKER pôvodné), bol zaznamenaný u zhadzovať, takže možno, že vydal ďalší patch, pretože ja zavádzanie jeden deň skôr. Naozaj, oni mali. Stiahnite si IT, začať znova, a ......... CRASH !!!!!!!! Je to iný druh havárie aj keď tentoraz. Now Nechcem get chyba správa, hra je len v GONE nanosekunda a ja som civel na mojej pracovnej ploche. Neexistujú žiadne chybové správy v mojom udalostí jeden. Aj dvakrát, po jeho smrti, je zamknutý na čiernej obrazovke, (ako to bolo zaťaženie), keď ja opakovaný štart hry a zostal tam. Trafil som Task manager, koniec programu, a zmizol správca úloh. Počítač bol skutočne zamknuté a ja som musel znížiť na neho moc. Začal som ju znova a bežal hru v admin móde. Je nahrá znova. Možno som premýšľal uložiť súbor bol poškodený, vrátil som sa najskôr, čo som mal. Hrala pokutu za chvíľu a potom .......... výkyv, pri pohľade na mojej pracovnej ploche znova. Takže tu je moja otázka: Je možné, že mi uložiť súbor má poškodený (čítal o tom deje v hre). Vlastne miesto, myslím, že mám poškodený bol doslova 2 sekundy pred svojím najskôr tak lol. Ak je to tak môžem začať po celej ploche, úspora určité kontrolné body tejto doby, a zistiť, či môžem dostať cez túto buggy bastard. Moja ďalšiu možnosť, ako to vidím ja, to odinštalovať znovu nainštalovať hru a aktualizácie. Byť len o úplný debil ale keď príde na programovanie, som otvorený všetky návrhy, ktoré nezahŕňajú ma hacking z niektorého z môjho tela. Ach, navrhujem, aby všetkých, ktorí uvažujú o získanie tejto hre počkať pár mesiacmi až idiot dev odtiaľto chýb. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Sledovať to kámoš, možno váš jazyk vám zakázaný ![]() 2. Môj tip: ísť do programové súbory a mazať svoje šetrí a záplat, potom znova nainštalovať iba najnovšie patch. V prípade, že doesnt práca, tak budeš musieť preinštalovať celú hru.
|
| |||
| |||
| Aký jazyk? Angličtina lol? Neboli nájdené žiadne habla francúzsky. Vlastne som už vypúšťa šetrí, a potom celú hru. Mám znovu prevzali záplaty a aby sa ubezpečil, I didn'ti get poškodený súbor prvýkrát. To isté sa deje práve začalo v rovnakom mieste. Takže si o tom, že by som to znova, a miesto realizácie prvé dve náplaste, stačí nainštalovať posledný patch? To ma nikdy nenapadlo, že raz. To je hybnou mne orechy lol ako koncept hry je docela dobré, je to len to, že prevádzka sa im nedostáva palcov |
|
| |||
| |||
| Tie by mali iba stiahnuť najnovšiu patch, pretože problém je v jednej z predchádzajúcich patchov. Okrem toho, aréna predchádzajúce patche potrebné na opravu až po najnovšie verzie
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
|
| |||
| |||
| ach jo a jazyk vec, já chcel dont používať slová ako "bastarda" lol
__________________ No, já jsem oficiálne jeden hudobník semipro ![]() 1. koncert je 7. jún 2009 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
A do druhého? Že program je celkom iste sirotu syn kríženec psa, takže slovo je najviac rozhodne zavolani. EDIT: Jo, a hráte STALKER? Ak ste hráč a neboli, mali by ste skúsiť, (prvý prvý lol, majú pevnú IT). Je to pekné kombo o hranie rolí, a prvá osoba strelec. |
|
| |||
| |||
| Dobre, aké sú vaše počítače špecifikácie a ako starý je to? Díval som sa na Google (rovnako im na obrovskú stratu, čo robiť, pretože som nikdy nemal taký problém) a ja som zistil, že STALKER mal nejaké problémy s grafickou kartou nVidia 8800GTX. Mohlo by to byť aj počítače, pretože mám 4 roky starý P4, ktorý má veľké problémy s novšími programami. No tak, že mu hovoríte, myslím, že slovo bolo vhodné lol A nie ja nehraju STALKER, ale ja mohol začať, veď ja chcem vedieť, či je to tak zlé, ako hovoríte, že je.
|
| |||
| |||
| Mám procesor Q9450, 8 GB RAM je DDR3 (1333MHz), dve grafické karty nVidia 9800GX2, všetko beží na nVidia 790i Ultra SLI základná doska. Je poháňaný Thermaltake 1200 (1200watts). OS je Vista Ultimate 64 bit. Je to pár mesiacov starý, postavil som sám. Kúpil som si 9800GX2 je doslova v deň, kedy vyšiel (čo oddialilo počítač postaviť 2 dni myslím). Nemyslím si, že je to nedostatok hardware lol. EDIT2: Pôvodný STALKER je skvelý, pretože majú pevné všetky chyby IT vyšiel s lol. Uistite sa, že sťahovanie hoci, a veľa z nich, čo musíte urobiť v poriadku. |
|
| |||
| |||
| Má STALKER vyžadujú okná DX10? Ak je ono doesnt, potom by som odporúčame vrátiť sa na XP64-bit (ak máte iné hry, ako Halo 2 pre PC, ktoré vyžadujú DX10). I dont think Microsoft pracuje všetky chyby z Vista zatiaľ, a všetky jeho nastavenia sú úplne pod zámkom.
|
| |||
| |||
| Vista funguje dobre, oveľa lepšie ako XP. Áno, budem hádzať 350 doláru program koša a kúpi zastaranou ktorý nebude podporovať za pár mesiacov, pretože Deep Silver nemôže napísať slušný program, lol. Vlastne sa zdá byť to, že to (Clear Sky), nemá rád Vista. Ale Vista má funkciu zvanú "režime kompatibility", ktorá umožňuje programom pre zobrazenie v posledných verziách systému Windows. Položila som ju na XP SP2 a Používam ho v režime správcu. Zdá sa, že bude pracovať tak ďaleko (zaklopať na drevo). Tiež som sa vrátil do uloženej hry, že som vedela, že nie sú poškodené (začal cez lol), a nejsem s použitím uložiť súbor dvakrát. Tiež sa snažím, aby sa nedostal príliš veľa úloh naraz. Niektoré z ktorej môže byť faktorom, a niektorí z nich nie, je to docela razantné prístup, ale zdá sa, že funguje. Vďaka za návrhy. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Clear Window panely pre Sonata III 500 | 4D (Ford (Ford) Ollie | Prípady & Napájacie zdroje | 2 | 20. januára 2009 09:28 |
| Foyle vojny (Vymazať všetko) | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 3 | 30. apríla 2008 05:02 |
| Viac vyklidit | mcbee | CJ Used Marketplace | 5 | 22. február 2008 15:34 |
| Clear Out | mcbee | CJ Used Marketplace | 4 | 2. januára 2008 06:14 |
| Všetko Crashes | mykul | Operačné systémy Windows | 13 | 9. septembra 2007 14:23 |
| Thread Tools | |
| |