мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

Сталкер Цлеар Скы Црасхес .......

Reply

Тхреад Тоолс
Old 14. сеп 2008, 10:02
Донаторска Група

Default Сталкер Цлеар Скы Црасхес .......

Пре свега нека ми кажу да је ова глупа игра има више бугова од америчког амбасаде у Москви су Совјетски савез током дана. Какав неред је ово потекла, но аныуаыс ........

Добио сам игру дан био је издат, итава га потражити и нашао патцх скинути га и почели свирати. Она пала рано у игри. ОК, Сталкер (оригинал) је приметио за пад система па можда они издали Други ја скидати податке крпа од једног дана пре. Сигуран доста, нису имали. Доунлоад, почиње се и ......... Црасх !!!!!!!! Ит'с а различите врсте црасх иако овај пут. Сада ја не добијете поруку буг, игра је једноставно отишао у нано секунда и буље Ја сам на мој радна површина. Нема поруке о грешци у мом Евент Лог оба. Такође, два пута, након што је умро, он закључан на црној екран, (као што је утовар) нашто ја поново покретање игре и остао тамо. ЈА погодак Таск манагер, крај програма, а Таск манагер нестао. Рачунар је закључан и ефикасно сам морао смањити моћ да га.

Почела сам га горе опет и водио игру у админ моду. Она се поново учитава. Моја размишљања, можда сте је датотека корумпиран, ЈА је отишао леђа за најраније један сам. То су играли фино неко време и онда .......... еко, гледајући моје десктоп поново.

Па ево моје питање: То је могуће да су моји сте добили оштећене датотеке (био читање о том догађају уз игру). Заправо место мислим да је оштећена била буквално 2 секунде пре мојих најранијих па лол. Ако је то случај могу почети свуда, чување одређених цхецкпоинте овај пут и видети ако ја могу добити преко овог луд копиле. Моја друга опција, као што сам види, то деинсталирам па поново инсталирате игру и исправке.

Да буде праведан о потпуни морон међутим када се ради о програмирању, ја сам отворен за све сугестије које не укључују цјепкање офф ме било који од моје делове тела. Ох, хтео бих предложити да ико размишља о добијању ове игре сачекате неколико месеца то идиот Дев'с добити бугова фиксно.
Old 15. сеп 2008, 08:20
Донаторска Група

1. Прати га пријатељ, ваш језик можда добијете забрањен
2. Мој предлог: иди у програм филес и избришите спрема те закрпе, а затим поново инсталирајте САМО најновије закрпе. Ако то се посао, добро си лијегање морати да поново инсталирате целу игру.

Мы Сыстем: Деатхстар 1.0 / Лоанед Мацбоок

Процесор (и):
Цоре 2 Куад / Дуал-Цоре
Матичне плоче:
Нови ХП ствар / Мацбоок ствар
РАМ меморија:
4ГБ ДДР2 / 1ГБ ДДР2
Графичка картица (е):
НВИДИА ГеФорце 8600ГТ
Соунд Цард:
Интел (Р) интегрисани
Тврди диск (и):
1тб САТА / Мац 120гб
Оптички погон (е):
Хитацхи Блу-раы / Интегрисана
Цасе / псу:
ХП дионица / Мац Стоцк
Хлађење:
Ваш стандардни радијатор и вентилатор / Исто
Нетуорк / Интернет:
Интел (Р) Интегрисани / Мац Аирпорт
Монитор (е):
ХП у2408 / Мацбоок ствар
Оперативни систем (е):
Видик сп1 / Мац ОС Кс леопард (10,5)
Old 15. сеп 2008, 09:07
Донаторска Група

Који језик? Енглески лол? Нажалост, не хабла француски.

ЈА заиста је већ избрисана спрема, а затим целу игру. Добио сам поново преузели закрпе као и да нисам добио оштети датотека први пут. Исту ствар само почела дешава у исто место.

Тако си сугерирајући да сам поново то урадите и уместо да радиш прве две закрпе, једноставно инсталирати последњи патцх? Никад нисам мислио да је један од. То је возачки мене нутс лол као концепт игре је прилично добро, то је само функционисање је да су они недостају у.
Old 15. сеп 2008, 10:36
Донаторска Група

те би требао праведан скидати податке најновији патцх, јер проблем је у једном од ранијих закрпе. Осим тога, раније арент патцх потребан за патцх на најновију верзију
Old 15. сеп 2008, 10:37
Донаторска Група

ох ыеах и језик ствар, ја донт значило коришћење речи попут "копиле" лол
Old 15. сеп 2008, 11:10
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Блацк Магиц View Post
те би требао праведан скидати податке најновији патцх, јер проблем је у једном од ранијих закрпе. Осим тога, раније арент патцх потребан за патцх на најновију верзију
Ах, ОК. Ја ћу покушати да следећи. Овде је чудесан ствар ипак, да сам никада доживели са било које друге игре (и пре сетити када интернет игрице нису имали да имају 50 патцх лол): Када се затвара, без грешке и поруку о грешци и покушати да дође назад у без поновног боотинг мој рачунар први, НИШТА ће се отворити. Не могу да преместите миш, могу кликнути на ствари, али не дешава се ништа. То је био разлог зашто сам за учење више о рачунарима на моје старости лол, тако да могу поправити срање овако ја и помоћи другима. Ыес, тхат'с ме, будући витез у сјајним оклоп.

И на друга? Тај програм је већини сигурно сиротим син једног мјешанац пса тако да је реч је већина дефинитивно умешан.

Едит: Ех, и да ли играти Сталкер? Ако сте играч и не, можете покушати, (прва први лол, имају фиксне ИТ). То је лепо од комбиновани играјући улогу и прва особа пуцач.
Old 15. сеп 2008, 13:05
Донаторска Група

Па, што су својим рачунарима наочаре и колико је то старо? Гледам на Гоогле-(добро им на велики губитак о томе шта учинити јер ја никада нису имали такав проблем) и Открио сам да је ловац који је имао неких проблема са графичком картицом НВИДИА 8800гткс. То може бити рачунар, јер имам 4 године стару П4 који има велике проблеме са новијим програмима.

Па начин на који сте га ставили, претпостављам реч је примјерено лол

И не ја не играју Сталкер али ја могу почети, послије све желим да зна ако је лош као што си рекао је.
Old 15. сеп 2008, 14:47
Донаторска Група

Имам к9450 процесор, 8 ГБ ДДР3 РАМ-а (1333МХЗ), две НВИДИА 9800ГКС2 графичке картице, а све се изводи на НВИДИА 790и Ултра сли матичне плоче. Ит'с поуеред бы једног тхермалтаке 1200 (1200уаттс). ОС је Виста Ултимате 64 бит. То је пар месеци стара, ја сам га саградили. Ја купио 9800ГКС2 је дословно дана кад су изашао (који каснити мој рачунар градити ја мислим 2 дана).

ЈА донт 'мислити своју' недостатак хардвера лол.

ЕДИТ2: Изворна Сталкер је супер јер су сви бугова фиксне ИТ изашао са лол. Проверите да ли учинити доунлоадс ипак, многи од њих и што треба да урадите како би.
Old 17. сеп 2008, 12:33
Донаторска Група

Да ли је потребна Сталкер прозори ДКС10? Ако се то, онда бих Предлажемо да се вратите на доле КСП64-битна (осим ако имате друге игре попут Хало 2 за ПЦ који захтевају ДКС10). ЈА донт мислити Мицрософт је радила све бугова из Видик још, и све своје поставке су потпуно затворен.
Old 17. сеп 2008, 14:11
Донаторска Група

Виста ради сасвим у реду, много боље него КСП. Да, идем се роад 350 $ програм у отпад може и купити излиссан који неће бити подржана у неколико месеци, јер Дееп Силвер не могу написати пристојан програм лол.

Заправо се чини да се да (Цлеар Скы) не воли Виста. Али Виста има функцију под називом "цомпатибилиты моде", који омогућава програма да бисте га видели као прошлих верзија Уиндоус-. И поставише га за КСП СП2 и ја се изводи у администраторским начину рада. То чинити се да буде рад до сада (куцам о дрво.)

ЈА исто тако је отишао леђа за меморисану игру да сам знао да је не оштети (започели преко лол), а ја не користите сачувајте датотеку двапут. Такође сам не тежак за добити превише мисијама у исто време. Неки од тај мај бити фактор мај, а неке не, то је једна врста сачмарица приступ, али изгледа као да се ради.

Хвала за предлоге.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Цлеар Панел прозор за Соната ИИИ 500 4Д (Форды (Форд) Оллие Цасес & Поуер Супплиес 2 20 јануар 2009 09:28
Фоыле'с Уар (Сви Цлеар) Мике0001 Офф Топиц Дисцуссион 3 30 април 2008 05:02
Више распродати мцбее ЦЈ Усед Маркетплаце 5 22 фебруар 2008 15:34
Цлеар Оут мцбее ЦЈ Усед Маркетплаце 4 2 јануар 2008 06:14
Све Црасхес мыкул Уиндоус Оператинг Сыстемс 13 9. септембра 2007 14:23
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц