az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

STALKER sifresiz Sky Crashes .......

Reply

Konu Araçları
Old 14 Eylül 2008, 10:02
Bağış Grubu

Default STALKER sifresiz Sky Crashes .......

Öncelikle bana bu aptal oyunu Amerikan Büyükelçiliği Moskova daha fazla hata söylemek Sovyetler Birliği günlerinde izin vardı. Bir, ama bu şey ne berbat anyways ........

Ben, oyun o gün piyasaya çıktı var yüklenince, bakın ve bir yama bulundu, indirildikten ve çalmaya başladı. Erken oyunda düştü. Tamam, STALKER (orijinal) belki ondan beri i gün önce bir indirilen başka bir düzeltme eki yayınladı çökmesini için not edildi. Tabii ki, onlar vardı. Download BT, baştan başlamak ve ......... CRASH !!!!!!!! Bu defa çökmesine rağmen farklı bir tür. Şimdi hata mesajı alamazsanız, oyunun sadece Geçti bir nanosaniyelik ve ben masaüstü bakarak kulüpler. Hiçbir hata mesajları benim Olay ya giriş vardır. Ayrıca, iki kez, sonra öldü, bir siyah ekranda (gibi) ne zaman i oyun yeniden başlatılır ve orada kaldı yüklenirken kilitlenir. Ben ve Görev yöneticisi, son programı isabet Görev yöneticisi kayboldu. Bilgisayar etkili kilitli olduğunu ve bunu güç kesmek zorunda kaldı.

Ben tekrar başladı ve yönetici modunda oyun koştu. Bir kez daha yüklendi. Belki dosyayı kaydetmek benim Düşünme bozuk olduğunu, geri erken bir ben vardı gittim. Bir süre sonra .......... iyi oynadı blip, masaüstü tekrar arıyorum.

Bozuk var Yani burada soru şudur: Bu benim dosyayı kaydetmek mümkün okuma (be hakkında oyun oluyor). Aslında ben gerçekten 2 saniye erken benim kadar lol önceydi bozuk mu sanıyorsun yer. Eğer ki tüm başlayabilirsiniz durumda, bu kez bazı kontrol noktaları tasarrufu ve eğer i bu adamcağız piç aracılığıyla alabilirsiniz bakın. Gördüğüm kadarıyla benim diğer seçenek, daha sonra tekrar kaldırmak için oyun ve güncellemeleri yükleyin.

Olmanın tam bir salak hemen Ancak zaman programlama konusunda, herhangi bir ve bana herhangi benim vücut parçaları off kesmek dahil olmayan tüm önerilere açığım. Oh, bu oyun til aptal dev's böcek sabit bir kaç ay beklemek olsun alma hakkında herkesin düşünme öneririz.
Old 15 Eylül 2008, 08:20
Bağış Grubu

1. Dikkat et dostum, dil yasaklı get you olabilir
2. Benim öneri: içinde program dosyalarını gidin ve sizin ve yamalar, sonra kaydeder SADECE son yama yeniden silin. Eğer bu doesnt iş, iyi, tüm oyun yeniden yüklemek zorunda olacak.

Benim Sistemi: Ölüm 1.0 / ödünç Macbook

İşlemci (ler):
Core 2 Quad / Çift-Çekirdekli
Anakart:
Yeni HP şey / Macbook şey
RAM hafıza:
4GB DDR2 / 1GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Intel (R) entegre
Sabit Disk (ler):
1tb SATA / Mac 120gb
Optik Sürücü (ler):
Hitachi Blu-ray / Entegre
Case / PSU:
HP stok / Mac Stok
Soğutma:
Standart radyatör ve fan / Aynı
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Intel (R) Entegre / Mac Airport
Monitör (ler):
HP w2408 / Macbook şey
İşletim Sistemi (ler):
Vista SP1 / Mac OS X Leopard (10.5)
Old 15 Eylül 2008, 09:07
Bağış Grubu

Hangi dil? İngilizce lol? Üzgünüz, habla fransız.

Aslında zaten kaydeder ve sonra tüm oyun sildiniz. Yeniden de bir ilk dosya bozuk alamadım emin olmak için yamalar indirilebilir var. Aynı şey sadece aynı yerde oluyor başladı.

Yani ben bunu yeniden yerine ilk iki tane yama yapma, sadece son düzeltme ekini yüklemek öneriyorsun? I never thought that one. Bu bana oyun kavram olarak oldukça iyi, sadece onun çalışma bunların in eksik vardır's fındık lol yönlendirdiğini
Old 15 Eylül 2008, 10:36
Bağış Grubu

çünkü sorun içinde bir önceki yamalar biridir sadece, en son yama yüklemeniz gerekir. Ayrıca, daha önceki yamalar arent son sürüme kadar yama için gerekli
Old 15 Eylül 2008, 10:37
Bağış Grubu

oh yeah ve dili şey, ben piç "lol" dont like sözcükleri anlamına geliyordu
Old 15 Eylül 2008, 11:10
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Black Magic View Post
çünkü sorun içinde bir önceki yamalar biridir sadece, en son yama yüklemeniz gerekir. Ayrıca, daha önceki yamalar arent son sürüme kadar yama için gerekli
Ah, ok. Ben önümüzdeki çalışırız. Burada tuhaf şey olsa, ben başka bir oyun (ve İnternet önce hatırlıyorum zaman oyunlar NOT 50 yamaları lol zorunda DID yaşamamış is): Ne zaman hata hata mesajı ve onlarsız kapanır geri almak için deneyin yeniden ilk benim bilgisayar açmadan, hiçbir şey açılacaktır. Ben şeylere, ben tıklayabilirsiniz fareyi hareket edebilirsiniz, ama hiçbir şey olmuyor. Bu yüzden daha fazla bilgisayar hakkında benim ileri yaş LOL AT öğreniyorum, bu yüzden bu kendime ve başkalarına yardım gibi bok düzeltebilirsiniz oldu. Yes, that's me, zırhı parlayan bir geleceğe şövalye.

Ve diğer misiniz? Bir melez köpek Bu programı kesinlikle babasız oğlu kelime kesinlikle yerinde is so.

EDIT: Oh, ve sen GEZGİNİ oynarlar? Eğer bir oyun değildir ve varsa, bunu sabit (ilk ilk lol, it) denemelisiniz. Bir rol oynayan ve ilk kişi ateş güzel bir combo's.
Old 15 Eylül 2008, 13:05
Bağış Grubu

Peki, ne bilgisayar özellikleri ve nasıl eski it? Google'da (aslında bu yana böyle bir sorun vardı hiç ne hakkında büyük bir zararına) im ve i baktım ki GEZGİNİ nVidia 8800GTX grafik kartı ile bazı sorunları olduğunu öğrendim. Çünkü daha yeni programları ile önemli sorunları olan bir 4 yıllık P4 var Ayrıca, bilgisayarınızın, olabilir.

Sen bu koymak Şey yol, i kelime tahmin lol uygun olarak

Ve hayır ben GEZGİNİ oynamayan ama sonra tüm i bilmek istiyorum başlayabilir olarak bunu söylemek eğer o kadar kötü.
Old 15 Eylül 2008, 14:47
Bağış Grubu

Ben, bir Q9450 işlemciye sahip 8 GB's DDR3 RAM (1333MHz), iki nVidia 9800GX2 grafik kartları, tüm bir nVidia 790i SLI Ultra anakart üzerinde çalışan. Bir Thermaltake 1200 (1200watts) tarafından desteklenmektedir's. OS Vista Ultimate 64 bit olduğunu. Birkaç ay yaşlı, kendimi inşa. Ben 9800GX2 anlamıyla onlar çıktı günün (ki benim bilgisayar sanırım 2 gün inşa gecikmeli) satın aldı.

Sanmıyorum donanım lol it's eksikliği.

EDIT2: orijinal STALKER harika çünkü BT lol ile çıktı tüm sabit hata var. Yapmak size rağmen, yüklemeler yapmak ve bunların çoğu size sırayla yapmak olduğundan emin olun.
Old 17 Eylül 2008, 12:33
Bağış Grubu

Does STALKER pencere DX10 gerektiriyor? If it doesnt, sonra tekrar aşağı XP64 gidin bit öneririm (eğer) Halo 2, DX10 gerektirir PC gibi diğer oyunlar var. I dont Microsoft, Vista'nın henüz dışarı tüm hataları çalıştı ve düşünmek tüm ayarlarını tamamen kilitli.
Old 17 Eylül 2008, 14:11
Bağış Grubu

Manzara gayet iyi, çok XP daha iyi çalışır. Evet, çöp ve bir eski bir Deep Silver, çünkü iyi bir programı lol yazamaz bu birkaç ay içinde destek verilmeyecektir satın alabileceğiniz bir 350 dolar programı atmaya gidiyorum.

Aslında gibi görünüyor Vista'nın o (Clear Sky) hoşlanmıyor. Ama Vista'nın bir özelliği hangi programların Windows son sürümleri olarak görüntülemenizi sağlar "uyumluluk modu" çağrısında bulundu. Ben XP SP2 için ve ayarlanmış yönetici modunda çalıştırıyorum. Bu kadar ağaç üzerinde (vuruş çalışıyor gibi görünüyor.)

Ayrıca kaydedilmiş bir oyun ben biliyordum için bozuk olmayan oldu (lol üzerinden) başladı ve geri gidip bir iki kez dosyayı kullanarak değilim. Ben de aynı anda çok fazla görev almak değil çalışıyorum. Bazıları bir faktör olabilir ve bazı olmayabilir, bir av tüfeği yaklaşım naziksiniz ama çalışıyor gibi görünüyor.

Önerileriniz için teşekkürler.
Reply

Register

Bookmarks