![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Перш за все дозвольте мені сказати, що ця дурна гра більше помилок, ніж американське посольство в Москві було за радянських часів Союзу. Що Mess ця річ, але Anyways ........ Я отримав гра день він був звільнений, зарядив його, шукати і знайшов патч, завантажив його і почав грати. Він врізався на початку гри. ОК, STALKER (оригінал) було відзначено, для такий збій може бути, вони випустили один патч, так як я завантажив одним днем раніше. Звичайно ж, вони були. Завантажити її, почати спочатку, і ......... CRASH !!!!!!!! Це іншого роду аварії, хоча на цей раз. Тепер я не отримую помилку повідомленні, гра щойно пішов у наносекундних і я дивився на моєму робочому столі. Є повідомлення про помилку не в моєму журналі подій небудь. Крім того, у два рази, після того як помер, вона закривається на чорному екрані (як це було навантаження), коли я перезавантаження гри і залишився там. Я вдарив диспетчера завдань, завершення програми, і керівник цільової зник. Комп'ютера була фактично заблокована, і мені довелося скоротити йому владу. Я почав її знову і побіг гри в режимі адміністратора. Вона завантажена знову. Мислення може бути, мій збережіть файл був пошкоджений, я повернувся в самий ранній я. Він грав на штраф, а потім .......... зображення на екрані радара, дивлячись на моєму робочому столі знову. Так ось моє запитання: можливо чи, що мій збереження файлу отримав пошкоджений (було написано, що відбувається в грі). Насправді місце я думаю, що є пошкоджені було буквально 2 секунди до моїх найперших таких LOL. Якщо це так я можу почати все спочатку, зберігаючи певний контрольно-пропускні пункти на цей раз і подивитися, якщо я можу отримати через це баггі ублюдок. Мій другий варіант, як мені здається, її видалити, а потім повторно встановити гру і оновлень. Будучи майже повний ідіот Однак коли справа доходить до програмування, я відкрита для будь-яких пропозицій, які не тягнуть за мене відрубували будь-який з моїх частин тіла. Ой, я хотів би запропонувати, хто замислюється про отримання цієї гри чекати кілька місяць Til ідіот Dev's Get помилок. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 1. Дивитися його приятель, свою мову може отримати ви заборонили ![]() 2. Моя пропозиція: перейти в програму файлів і видалити ваш зберігає і виправлень, а потім повторно встановити тільки останній патч. Якщо це оленяча шкіра робота, а ви збираєтесь у випадку перевстановлення всієї гри.
|
| |||
| |||
| На якій мові? Англійська LOL? На жаль, немає Habla французька. Я дійсно вже видалили визволяє, і тоді вся гра. Я повторно скачали патчі, а також щоб переконатися, я не отримав пошкодженого файлу в перший раз. Те ж саме і тільки почали відбувається в тому ж місці. Таким Ви пропонуєте, що я знову це зробити, і замість того, щоб робити перші дві плями, просто встановіть останній патч? Я ніколи не думав, що один. Це зводить мене з горіхами LOL як гра концепція досить добре, це просто робота, що вони відсутні дюйма |
|
| |||
| |||
| Вам потрібно просто завантажити останню версію патча, тому що проблема всередині одного з ранніх виправлень. Крім того, раніше патчів Arent необхідних для патч до останньої версії
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| |||
| |||
| Oh Yeah і мова речі, я маю на увазі Dont використовуйте слова, як "сволочь" LOL
__________________ Ну, я офіційно SemiPro музиканта ![]() 1 концерт є 7 червня 2009 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
І вашим другом? Ця програма, безумовно, сироту сина дворняжка собаки так це слово найбільш точно до речі. EDIT: Так, і ви граєте STALKER? Якщо ти гравець і ні, ви повинні спробувати, (перша LOL перше, вони мають фіксований ІТ). Це приємно список з тих, що грають роль і шутер від першої особи. |
|
| |||
| |||
| Ну, які ваші комп'ютери Специфікації і скільки йому років? Я дивився на Google (а їм на основні втрати, що робити, тому що в мене ніколи не було такого завдання), і я з'ясував, що STALKER були деякі проблеми з NVidia 8800GTX відеокарти. Також це може бути комп'ютер, тому що в мене 4-річний P4, що має серйозні проблеми з новими програмами. Ну так, що ви говорите, я думаю, це слово було відповідне LOL І ніхто не граю в STALKER, але я міг би почати, нарешті я хочу знати, якщо це так погано, як ви говорите.
|
| |||
| |||
| У мене є процесор Q9450, 8 ГБ пам'яті DDR3 (1333MHz), два NVidia 9800GX2 графічних карт, все працює на Nvidia 790i Ultra SLI материнську плату. Це живлення від Thermaltake 1200 (1200watts). ОС Vista Ultimate 64 біт. Це кілька місяців від народження, я збудував сам. Я купив 9800GX2's буквально на наступний день вони вийшли (що призвело до затримки мого комп'ютера побудувати 2 дні я думаю). Я не думаю, що це недолік апаратної LOL. EDIT2: оригінальний Сталкер більше, оскільки вони виправили всі помилки він вийшов з LOL. Переконайтеся, що ви робите завантаження хоча, і багато хто з них ви повинні зробити в порядку. |
|
| |||
| |||
| STALKER чи потрібне Windows DirectX10? Якщо ні, то я пропоную вам йти назад до XP64-розрядний (якщо у вас є інші ігри, як Halo 2 для ПК, які вимагають DX10). Я думаю, Dont Microsoft працювала всі помилки з Vista ще, і всі його параметри повністю замкнули.
|
| |||
| |||
| Vista працює так само добре, набагато краще, ніж XP. Так, я збираюся кидати 350 долара програму в сміттєвий бак і купувати застарілі який не підтримуватиметься протягом декількох місяців, так як Deep Silver не може писати достойні програми LOL. Насправді здається, що вона (Clear Sky) не подобається Vista. Але Vista має функцію під назвою "режим сумісності", який дозволяє програмам, ставитися до неї як попередні версії Windows. Встановити його на XP SP2 і йду його в режим адміністратора. Це, здається, працює до сих пір (стук по дереву.) Я повернувся до збереженої грі, що я знав, не пошкоджений (почався більш LOL), і я не використовую і збереження файлу в два рази. Крім того, я намагаюся не дуже багато місій в той же час. Деякі види можуть бути фактором, а деякі ні, але він родом з дробовика підходу, але, здається, працює. Дякуємо за пропозицію. |