![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Както много от вас вече няма Както и да е, от ВЕИ в Sims 2 е 600x800. Аз опитах отиваш в настройките чрез играта (трите неща, шантав) И тя предлага промяна на резолюцията на екрана в кутия (Уау!) Опциите са (наистина се вълнувам сега: P) 800x600 и този го. (ох *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Аз съм се реализира арго го направи чрез игра, но Чудех се дали някой може да ми кажете начин да го направите чрез файлове за него или каквото и да е. Благодаря, Оли. Промени: PS Ако това бъде тук в PC игри? или трябва да са поставени в графика и следи? О, боже ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Какъв е вашият размер на екрана по-инча и ВЕИ? Както и да поставите своя собствена ВЕИ отидете върху прекия път на работния плот с десния клик, свойства, както и ще намерите "целеви" до него е, че трябва да каже нещо като "C: \ Program Files \ EA GAMES \ В Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "Сега този тип
-R<width>х<height> така че трябва да изглежда така: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ В Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<width>х<height> когато тя казва, широчина и височина пуснати вашите желания нещо, да го изпълним в 1024x 768 той ще бъде този: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ В Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<1024>х<768> Надявам се да помогна. Моята система: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако опцията не е налична в играта е вероятно да бъде, защото вашият хардуер не поддържа ВЕИ.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Това е често срещано оплакване NVidia карти и Sims2.
|
| |||
| |||
| Съжалявам за друга нишка Дейв, аз помислих, че е погрешно различен проблем: S моя прозорец и всички други приложения вървят 1024x768 така непременно sims би направил ОК? ОК благодаря за помощта ти работи ОК ":) |
|
| |||
| |||
| Няма проблем колега. |
|
| |||
| |||
| Ох Бях толкова развълнуван, че това може да бъде последен разтвор, но уви, това не е работа. Опитах промяна на командния ред, променя userprops.txt, на csconfig файл и конфиг файл. нищо не работи. би могло да бъде, защото ботуши от DVD? |
|
| |||
| |||
| Ако искате да опитате зареждане от твърдия диск, направи ISO на вашия диск, след което тя планината. Това ще направи компютърът на мнение, че е в диска, но го прочете от твърдия диск. Що се отнася до участие в 1024x768 отива, The Sims 2 е доста лесно да текат, но тя не получи по-трудно в размер на зебло къщата ти завършва с повишение. На 9400GT все пак, не трябва да видя някакви проблеми, аз забелязах само по 256MB лаптоп чипсет: P |
|
| |||
| |||
| Това беше още преди години имах проблем Аз havn't играе за .. и най-малко две години ..(И не ми тогава 9400) Също така човек сте отговорили на около него не се изпълняват от DVD-вероятно няма да си върнат. 26-ти април, единствената му пост, офлайн, тъй като тогава .. Човекът вероятно doesn't спомням си име, да не говорим паролата или сайт на адрес
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Предоставя, ако той се върне, тогава той може да поиска това, което аз съм грубиян говоря. Намерихте ли решение за вашата резолюция (Да, това е лошо)? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Разделителна способност на екрана не е наред | ashaiba | Графика на карти & Монитори | 10 | 28 Jan 2009 11:31 |
| Вино и разделителна способност на екрана | ashaiba | Linux & Алтернативни OS | 3 | 7 Март 2008 10:58 |
| Разделителна способност на екрана | colinhouse | Windows операционни системи | 1 | 29 Дек 2007 16:38 |
| Dont искам цял екран в Sims 2 | 4D (Fordy (Форд) Оли | PC & конзолата Gaming | 2 | 27 Авг 2007 04:14 |
| Екранна резолюция извън диапазона | mooro | Графика на карти & Монитори | 1 | 26 Юни 2007 13:31 |
| Нишка Инструменти | |
| |