![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Jako mnoho z vás nebude tak jako tak, RES v Sims 2 je 600x800. Já se pokusili jít do nastavení prostřednictvím hry (tři praštěný věci) A nabízí změna rozlišení obrazovky v krabici (yay!) Možnosti jsou (jak se opravdu nadšen hned: P) 800x600 a to je to. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) I uvědomit I cant do it prostřednictvím hry, ale i divili když někdo by mohl říct mi způsob, jak to děláte přes soubory, nebo cokoliv. Díky, Ollie. Edit: PS by to být tady v PC her? nebo by jsem se do grafiky a monitory? no nazdar ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaká je vaše velikost obrazovky v palcích a res? stejně nastavit vlastní res jít na zástupce na ploše klikněte pravým tlačítkem myši, vlastnosti a zjistíte, "cíl" vedle něj je, že by mělo říct něco jako "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "nyní tento typ
-r<width>x<height> takže by měl vypadat takto: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> kde se říká, šířka a výška dejte poľadované res tak spouštět v 1024x 768, že by bylo toto: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> naděje i pomohl. Můj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud volba není k dispozici, ve hře je to pravděpodobně proto, že se váš hardware nepodporuje res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jedná se o společnou stížnost nVidia karty a The Sims2.
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za druhé vlákno dave, i mylně myslela, že to byl jiný problém: S mých oken a všechny další aplikace provozované na 1024x768 tak by to určitě Sims ok? ok díky za vaši pomoc, funguje to ok teď:) |
|
| |||
| |||
| Žádný problém kámo. |
|
| |||
| |||
| ohh jsem tak nadšen, že to může být definitivní řešení, ale bohužel to nefunguje. Snažil jsem se změnit z příkazové řádky, změna userprops.txt se csconfig dokumentace a konfiguračních souborů. nic pracovali. Mohlo to být proto, že boty z dvd? |
|
| |||
| |||
| Pokud chcete zkusit bootování z pevného disku, provést ISO disku pak ji pripojit. Že budete provádět na PC si myslím, že disk je ale číst z pevného disku. Pokud jde o běh na 1024x768 jede, The Sims 2 je docela snadné spuštění ale dostat tvrdší jako výše tat vašeho domu končí se zvyšuje. Na 9400GT když byste neměli žádné problémy, jen jsem zaznamenali na 256MB notebooku čipset: P |
|
| |||
| |||
| To bylo stáří lety jsem měl problém I havn't hrál .. tak alespoň pár let ..(A já neměl můj pak 9400) Také jste odpověděl chlap asi neběží to z DVD pravděpodobně nebude nikdy vrátit. 26. dubna, jeho pouze poštou, protože pak offline .. Ten chlap snad doesnt pamatovat jeho jméno natož heslo nebo adresu stránek
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Přiznejme, když se vrátí, pak může ptát, co hlasitě foukat I'm talking about. Už jsi našel řešení pro Vaše rozlišení (Jo, je to špatné)? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Rozlišení obrazovky není v pořádku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. leden 2009 11:31 |
| Víno a rozlišení obrazovky | ashaiba | Linux & Alternativní OS | 3 | 7. března 2008 10:58 |
| Rozlišení obrazovky | colinhouse | Operační systémy Windows | 1 | 29. prosince 2007 16:38 |
| Dont chtít celou obrazovku v Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC a herní konzole | 2 | 27. srpna 2007 04:14 |
| Rozlišení obrazovky mimo rozsah | mooro | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. června 2007 13:31 |
| Thread Nástroje | |
| |