![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Όπως πολλοί από εσάς δεν θα ούτως ή άλλως, οι ΑΠΕ στο Sims 2 είναι 600x800.
Εγώ προσπάθησα να μπω στις ρυθμίσεις μέσω του παιχνιδιού (τα τρία πράγματα dotty) Και αυτό προσφέρει μία αλλαγή της ανάλυσης οθόνης σε ένα κουτί (Yay!) Οι επιλογές είναι (οπότε πραγματικά ενθουσιασμένοι τώρα: P) 800x600 και thats it. (Ω *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Αντιλαμβάνομαι I επίκλιση το κάνουμε μέσα από το παιχνίδι, αλλά αναρωτιέμαι αν θα μπορούσε κάποιος να μου πει έναν τρόπο να το κάνουμε μέσα από τα αρχεία για το προϊόν ή οτιδήποτε άλλο. Ευχαριστώ, Ollie. Επεξεργασία: PS αυτό θα πρέπει να είναι εδώ στο PC games; ή θα πρέπει να το έχω στο Graphics και επιτηρητές; αμάν ... Το σύστημά μου: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
ποια είναι η δική σας το μέγεθος της οθόνης σε ίντσες και οι ΑΠΕ; ούτως ή άλλως για να ορίσετε το δικό σας res πηγαίνετε στην συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας, κάντε δεξί κλικ, ιδιότητες και θα βρείτε "στόχος" είναι δίπλα του, θα πρέπει να πω κάτι σαν "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "τώρα αυτό το είδος
-r<width>x<height> γι 'αυτό θα πρέπει να μοιάζει κάπως έτσι: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> όπου λέει πλάτος και το ύψος που επιθυμείτε να σας ΑΠΕ ώστε να τρέχει σε 1024x 768 θα ήταν η εξής: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> i ελπίδα βοήθησε. Το σύστημά μου: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Αν η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε αυτό το παιχνίδι είναι πιθανό να είναι, διότι το υλικό του υπολογιστή σας δεν υποστηρίζει τις ΑΠΕ.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Αυτό είναι μια κοινή καταγγελία με κάρτες nVidia και η Sims2.
|
|
|||
|
|||
|
Συγγνώμη για την άλλη νήμα dave, i εσφαλμένα ότι ήταν ένα διαφορετικό πρόβλημα: S
μου όλα τα παράθυρα και άλλες εφαρμογές που τρέχουν σε 1024x768 οπότε σίγουρα Sims θα κάνουμε καλά; ok ευχαριστώ για τη βοήθειά σας λειτουργεί ok τώρα:) |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν υπάρχει πρόβλημα φίλε.
|
|
|
|||
|
|||
|
OHH Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που αυτό μπορεί να είναι η τελική λύση, αλλά, δυστυχώς, δεν εργάζονται. Δοκίμασα την αλλαγή της γραμμής, η αλλαγή της userprops.txt, η csconfig config αρχείο και το αρχείο. τίποτα δεν λειτούργησε. θα μπορούσε να είναι, διότι οι μπότες από ένα DVD;
|
|
|
|||
|
|||
|
Εάν θέλετε να δοκιμάσετε την εκκίνηση από έναν σκληρό δίσκο, να το ISO σας δίσκο τότε προσαρτήσετε αυτό. Αυτό θα κάνει το PC ότι το δίσκο είναι το διαβάσετε, αλλά από το σκληρό δίσκο.
Όσον αφορά στη λειτουργία 1024x768 πηγαίνει, The Sims 2 είναι πολύ εύκολο να τρέχει αλλά λάβετε δυσκολότερο καθώς το ποσό της ΤΑΤ το σπίτι σας τελειώνει με αυξήσεις. Σε 9400GT όμως, δεν θα πρέπει να δούμε κάθε πρόβλημα, θα παρατηρήσει μόνο σε ένα φορητό υπολογιστή 256MB chipset: P |
|
|
|||
|
|||
|
Αυτό ήταν εδώ και πολύ καιρό είχα το πρόβλημα
I havn't έπαιξε για .. και τουλάχιστον δύο χρόνια ..(Και δεν είχα τότε μου 9400) Επίσης, ο τύπος που απάντησε σε περίπου δεν εκτελείται από ένα DVD πιθανότατα δεν θα επιστρέψει ποτέ. 26η Απριλίου, η μόνη του post, χωρίς σύνδεση από τότε .. Ο τύπος μάλλον doesn't θυμόμαστε το όνομα χρήστη πόσο μάλλον τον κωδικό πρόσβασης ή διεύθυνση της τοποθεσίας
|
|||
|
|||
|
Ασφαλώς, αν θα επιστρέψει, τότε τι μπορεί να ζητήσει από την chuff Είμαι μιλάμε. Βρήκατε ένα ψήφισμα για το ψήφισμά σας (Ναι, είναι κακό);
|