![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Kao i mnogo nećete anyway, res je u Sims 2 je 600x800. Pokušao sam odlazak u postavkama kroz igru (tri stvari točkicama) I to nudi promjenu Screen Resolution u kutiji (yay!) Opcije su (uzimajući stvarno uzbuđen sada: P) 800x600 i taj je. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Ja sam ne mogu ostvariti to učiniti kroz igru, ali sam pitao ako netko mogao reći mene put to preko datoteke za njega ili slicno. Hvala, Ollie. Edit: PS ovo bi trebao biti ovdje u PC igrama? ili bi trebao sam staviti ga u Grafika i prati? oh draga ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koja je Vaša veličina zaslona u inča i rezolucije? bilo kako da postavite svoj vlastiti res ići na prečac na vaš desktop, desni klik, properties i naći ćete "target" pored nje je to trebali reći nešto poput "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "sada ovu vrstu
-r<width>x<height> stoga bi trebao izgledati ovako: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> gdje se kaže širine i visine staviti željenu res tako da ga vode u 1024x 768 bilo bi ovo: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> uzdanica ja pomogao. My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako je opcija nije dostupna u igri, to je vjerojatno da će biti, jer vaš hardver ne podržava Res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| To je uobičajeni prigovor nVidia kartice i The Sims2.
|
| |||
| |||
| ispričavam se o drugim thread Dave, ja mislio to je bio pogrešno drugačiji problem: S moje prozore i sve druge programe pokrenuti u 1024x768 tako sims zasigurno će učiniti u redu? ok hvala na pomoći sada radi ok:) |
|
| |||
| |||
| Nema problema drugarica. |
|
| |||
| |||
| ohh sam bio uzbuđen tako da to može biti krajnje rješenje, ali jao, to nije 'funkcionirati. ja pokušao mijenja naredbenog retka, mjenjanje userprops.txt je csconfig datoteku i config file. ništa radili. mogao biti jer je čizme s dvd? |
|
| |||
| |||
| Ako želite probati booting s tvrdog diska, napravite ISO vašeg diska onda montirati ga. To ćete učiniti PC misle disk je čitati, ali ga s hard diska. Što se tiče izvodi u 1024x768 ide, The Sims 2 je prilično jednostavan za korištenje, ali on ne teže doći kao iznos svoje kuće heklati završi s povećava. Na 9400GT ipak, ne biste trebali vidjeti nikakve probleme, samo sam primjetio na laptop 256MB chipset: P |
|
| |||
| |||
| To je bilo prije dobi sam imao problema Ja havn't igrao za .. dobro barem par godina ..(I nije imala moja 9400 onda) Također Gvido je odgovorio da se o vama ne prikazuju ga s DVD vjerojatno neće ikada vratiti. 26. travnja, jedini njegov post, od tada offline .. Gvido vjerojatno se sjećati njegovih username a kamoli lozinku ili site adresa
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Odobren, ako dođe nazad, onda on može pitati što je grubijan Ja sam pričaju. Jeste li pronašli rješenje za vaše rezoluciji (Da, to je loša)? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Screen Resolution ne pravo | ashaiba | Graphics Cards & Monitors | 10 | 28 siječanj 2009 11:31 |
| Vino i Screen Resolution | ashaiba | Linux OS i alternativna | 3 | 7. ožujak 2008 10:58 |
| Screen Resolution | colinhouse | Windows Operating Systems | 1 | 29. prosinac 2007 16:38 |
| Dont ištanje pun zaslon u Sims 2 | 4D (Fordy (Ford) Ollie | PC & konzole Igre | 2 | 27. kolovoz 2007 04:14 |
| Rezolucija zaslona je izvan raspona | mooro | Graphics Cards & Monitors | 1 | 26. lipnja 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |