![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mivel sok nem lesz egyébként a res a Sims 2-600x800.
Megpróbáltam megy a beállításokat a játék (a három dotty dolgok) És ez egy változás Screen Resolution egy doboz (yay!) Az opciók (most kezd igazán izgatott: P) 800x600 és amit meg. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Tudom, én vidám csinál ez a játék, de csodálkoztam, ha valaki tudna nekem mondani egy módja, hogy a fájlokat, vagy bármi. Köszönöm, Ollie. Edit: PS kell ez itt a PC-s játékok? , vagy pedig már be azt a Grafika és monitorok? Ó, kedves ... My System: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mi a képernyő mérete a hüvelyk és a dolog? Mindegy, hogy saját dolog megy át a parancsikont az asztalon, jobb klikk, tulajdonságok és talál "cél" mellett, hogy el kell mondani valamit, mint a "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "már ez a típus
-r<width>x<height> így kellene kinézni: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> ha azt mondja, szélesség és magasság tegye a kívánt dolog, hogy úgy fut, hogy 1024x 768 lenne ezt: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> Remélem, segített. My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a lehetőség nem áll rendelkezésre a játék, hogy valószínűleg azért, mert a hardver nem támogatja, hogy a Res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ez egy gyakori panasz az nVidia kártyákat és a Sims2.
|
| |||
| |||
| Elnézést a többi téma dave, i tévesen azt hitte, hogy egy másik probléma: S én az ablakok és az összes egyéb alkalmazások futtatása 1024x768 így biztosan Sims lenne jó? OK köszönöm a segítséget most már működik az OK:) |
|
| |||
| |||
| No problem haver. |
|
| |||
| |||
| ohh Annyira izgatott, hogy ez lehet a végső megoldás, de sajnos, nem működik. Próbáltam változtatni a parancssorban, a változó userprops.txt a csconfig fájlt, és a konfigurációs fájlban. semmi nem működött. Lehet, mert a csizma dvd? |
|
| |||
| |||
| Ha azt szeretnénk, hogy próbálja meg indításkor a merevlemezen, hogy a lemez ISO majd csatold azt. Ez lesz a PC gondolom, hogy a lemez, de olvasni azt a merevlemezt. Ami fut 1024x768 megy, The Sims 2 nagyon jól fut, de nem kap nehezebb, mint az összeg tat otthonában végül a nő. A 9400GT is, akkor nem látok semmilyen problémát, csak észrevettem egy 256Mb laptop chipset: P |
|
| |||
| |||
| Ezt korosztály ezelőtt volt a probléma Én havn't játszott .. és legalább egy pár évig ..(És nem is az én, majd 9400) A srác meg is válaszolta, hogy nem fut körül, hogy egy DVD valószínűleg soha nem fog visszatérni. Április 26., s csak a postán offline azóta .. A srác valószínűleg doesnt emlékszem a felhasználóneveddel nemhogy a jelszót, vagy a weboldal címét
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Megadni, ha visszajön, akkor lehet kérni, amit a dagadt beszélek. Kitalált már egy határozatot az Ön felbontás (Igen, ez a rossz)? |