![]() |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
כמו הרבה לא תקבל בכל מקרה, את מיל של Sims 2 היא 600x800.
ניסיתי את הגדרות נכנס דרך המשחק (משוגע על שלושה דברים) בנוסף, הוא מציע שינוי רזולוציית מסך בתיבה (yay!) האפשרויות הן (מקבל ממש מתרגש עכשיו: p) 800x600 ו thats זה. (OH *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) אני realise צביעות אני עושה את זה דרך המשחק, אבל אני תוהה אם מישהו יכול לומר לי דרך לעשות את זה דרך הקבצים על זה או מה שזה לא יהיה. תודה, אולי. עריכה: נ.ב. זה אמור להיות כאן משחקי מחשב? או שמא אני צריך לשים את זה ב-graphics מוניטורים ו? אוי ואבוי ... המערכת שלי: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
מהו גודל המסך ואת מיל אינצ 'ים? בכל מקרה כדי להגדיר את עצמו על גבי מיל עבור קיצורי הדרך על שולחן העבודה שלך, לחץ על ימין, נכסים ו תמצא "יעד" לצד זה הוא אמור להגיד משהו כמו, "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "סוג זה עכשיו
-R<width>x<height> כך זה צריך להיראות כך: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<width>x<height> איפה כתוב רוחב וגובה לשים רצויים מיל כדי להפעיל אותה 1024x 768 שזה יהיה כך: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<1024>x<768> מקווה עזרתי. המערכת שלי: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אם האפשרות אינה זמינה של המשחק היא ככל הנראה בגלל החומרה שלך אינו תומך מיל.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
זוהי תלונה נפוצה עם כרטיסי nvidia ו Sims2.
|
|
|||
|
|||
|
מצטער על השני פתיל דייב, wrongly אני חשבתי שזה היה שונה הבעיה: S
את החלונות ואת כל היישומים האחרים פועלים 1024x768 Sims כך בוודאי היה עושה, בסדר? בסדר תודה על העזרה זה עובד בסדר עכשיו:) |
|
|
|||
|
|||
|
אין בעיה חבר.
|
|
|
|||
|
|||
|
אווו אני כל כך מתרגש כי זה עשוי להיות הפתרון האולטימטיבי, אבל alas, זה לא עובד. ניסיתי לשנות את שורת הפקודה, שינוי userprops.txt, csconfig את הקובץ על קובץ תצורה. שום דבר לא עובד. יכול להיות שזה בגלל זה המגפיים מ-DVD?
|
|
|
|||
|
|||
|
אם אתה רוצה לנסות באתחול מתוך הדיסק הקשיח, בצע את ISO של הדיסק אז זה הר. זה יהיה להפוך את המחשב חושב שהדיסק נמצא אך לקרוא אותו מהדיסק הקשיח.
ככל הפועלים ממשיך 1024x768, של Sims 2 היא די קל להפעיל אותה אבל האם קשה לקבל את הסכום של כ לרקום את הבית שלך מסתיים עם עולה. על אף 9400GT, אתה לא צריך לראות את כל הבעיות, אני רק שם לב על 256MB הנייד שבבים: P |
|
|
|||
|
|||
|
זה היה לפני הגילים היתה לי בעיה
אני havn't שיחק עבור .. ובכן, לפחות כמה שנים ..(וזה לא היה לי אז שלי 9400) כמו כן אתה הבחור ענה כ לא מפעיל את זה מתוך ה-DVD סביר להניח שלא פעם לחזור. 26 באפריל, שלו רק לכתוב, לא מקוון מאז .. הבחור כנראה doesn't זוכר את שם המשתמש נתנו לבד את הסיסמה או כתובת אתר
|
|||
|
|||
|
אמנם, אם הוא יחזור, אז הוא יכול לשאול את chuff מה אני מדבר. האם נמצא הפתרון עבור פתרון הבעיה שלך (כן, זה גרוע)?
|