![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kaip jus daug nebus vistiek, į The Sims 2 geba yra 600x800.
Aš bandė eiti į per žaidimas (trijų taškuotas dalykų parametrai) Ir siūlo iš "Ekrano" pakeisti langelį (yay!) Variantai (Getting tikrai malonu dabar: P) 800x600 ir Thats it. (OH *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Suprantu, I cant do it per žaidimą, bet man klausimas, ar kas nors gali pasakyti tai daryti per jį failus ar kaip nors kitaip. Ačiū, Ollie. Redaguoti: PS Ar tai turėtų būti čia kompiuterinius žaidimus? ar reikia man įdėti ją Grafika ir Monitoriai? Oi ... Mano sistema: FordyPC
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Kokia jūsų ekrano dydį coliais ir skiriamoji geba? bet kokiu atveju nustatyti savo res pereiti ant darbalaukyje dešiniuoju pelės klavišu, savybės, ir pamatysite "Target" šalia tai reikėtų pasakyti kažką panašaus į "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "tipo dabar tai
-R<width>x<height> todėl ji turėtų atrodyti taip: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<width>x<height> kur ji sako, plotis ir aukštis įdėti norimą res, kad ją paleisti į 1024x 768, būtų šios: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -R<1024>x<768> tikiuosi padėjo. Mano sistema: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Jeigu galimybė yra prieinama žaidimas tai gali būti dėl aparatūros nepalaiko Res.
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Tai yra bendras skundą NVIDIA kortelės ir Sims2.
|
|
|||
|
|||
|
Atsiprašome kitų thread Dave, aš klaidingai manė, kad kita problema: S
mano langai ir visas kitas programas paleisti 1024x768 tai tikrai Sims padarys ok? ok thanks for your help it works ok dabar:) |
|
|
|||
|
|||
|
Jokių problemų mate.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ohh man buvo taip susijaudinęs, kad tai galėtų būti galutinis sprendimas, bet deja, ji neveikia. Bandžiau keisti komandų eilutę, keičiant userprops.txt, csconfig failą ir config failas. nieko dirbo. ji galėjo būti, nes batai iš DVD?
|
|
|
|||
|
|||
|
Jei norite pabandyti paleisti iš kietojo disko, kad jūsų disko ISO tada kalno ji. Tai atliksime PC manote diskas yra bet skaityti iš disko.
Kiek veikia 1024x768 eina, Sims 2 yra gana lengva paleisti, bet ji gauti sunkiau, kaip tat jūsų namuose suma baigiasi su didėja. Dėl 9400GT nors, turite nematau jokių problemų, aš tik pastebėjau, apie 256Mb nešiojamas Chipset: P |
|
|
|||
|
|||
|
Tai buvo amžiaus senumo turėjau problemų
Aš havn't žaidė .. gerai bent porą metų ..(Ir aš neturėjo mano 9.400 tuometinių) Taip pat vaikinas jums atsakė apie nerodomi iš DVD tikriausiai nebus kada nors sugrįžti. Balandis 26, jo tik paštu, offline Nuo tada .. Vaikinas tikriausiai doesnt prisiminti savo vardą nekalbant slaptažodį arba svetainės adresas
|
|||
|
|||
|
Suteikta, jeigu jis grįžta, tada jis gali paklausti, ką storžievis I'm talking about. Gal ir Jūs kūrybingai savo rezoliuciją rezoliucija (Yeah, it's blogas)?
|