mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > PC & Console Gaming

Register

Ekrāna rezolūciju 2 Sims

Reply

Thread Tools
Old Augusts 27, 2007, 01:19
Donors Group

Default Ekrāna rezolūciju 2 Sims

Kā daudz no jums nav vienalga, 2 Sims res ir 600x800.

Esmu mēģinājis nonākšana caur spēli (trīs drebelīgs lietas iestatījumus)

Un tas piedāvājumi ekrāna izšķirtspēja izmaiņas ailē (Yay!)

Iespējas ir (pareiza prieku tagad: P)

800x600

un Tas ir tas. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^)

Es saprotu, I cant do it caur spēli, bet man radās jautājums, ja kāds varētu man pateikt, kā to darīt ar to failu vai neatkarīgi.

Paldies, Ollie.

Edit: PS vajadzētu te būt PC spēles? vai man to nostādītu Grafika un monitors? Ak, dievs ...
Old Augusts 27, 2007, 02:44
Donors Group

Kāds ir jūsu ekrāna izmērs collās un res? anyway, lai iestatītu savu res iet uz saīsni darbvirsmā labo klikšķi, īpašības un jūs atradīsiet "mērķa" blakus tā būtu teikt kaut ko līdzīgu "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "Tagad ierakstiet šo
-r<width>x<height> lai tā būtu jāizskatās šādi:
"C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> kur ir teikts, platums un augstums, lai jūsu vēlamo res tik palaist to 1024x 768 būtu šāda:
"C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1.024>x<768>
ceru, ka palīdzēja.

Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx

Processor (s):
Intel Core 2 Duo E6700
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 6.400 2 x 2GB ReaperX
Graphics Card (s):
MSI NX8800GT
Sound Card:
Realtek ALC 889A Dolby Digital
Hard Drive (s):
OCZ SSD 60GB, WD 250GB HDD
Optical Drive (s):
Siemens HL-DT-ST DVDRAM GH22LS30
Case / PSU:
Cooler Master HAF-932, OCZ 600W
Dzesēšana:
Stock
Tīkla / Internets:
Ethernet, BT @ 2MB (250KB / S DL)
Monitor (s):
Xerox XA7-17i, SHARP LC26D44
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate RC1 x32
Old Augusts 27, 2007, 04:11
Administrator Group

Ja iespēja nav pieejama spēli tas varētu būt tāpēc, ka aparatūras neatbalsta res.

Mainot failus manuāli, lai piespiestu to, iespējams, nav laba ideja.

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Augusts 27, 2007, 14:34
Donors Group

Tas ir kopīgu sūdzību ar nVidia kartēm un Sims2.
Jūs varat darīt, ko xactly saka vai izmēģināt šo metodi.
Quote:
Ja jums ir Nvidia karte un ekrāna izšķirtspēja ir iestrēdzis pie 800x600 pēc instalēšanas Seasons, izmēģiniet šo metodi, ir strādājuši daudz cilvēku.

Meklēt Graphics Rules.sgr failu C: / Program Files / EA GAMES / Sims 2/Seasons/TSData/Res/Config/Graphics Rules.sgr

Atvērt "Grafikas Rules.sgr" in Notepad.

Meklēt "iespēju ScreenModeResolution" un Jūs redzēsiet uzstādījumi zema, vidēja un augsta. Copy vidēja uzstādījumus un ielīmējiet tos pa zemu iestatījumus vai vienkārši noteikt visas rezolūcijas iestatījumus visaugstāko iespējamo jūsu monitoru.
Kā Dave norāda tā isn't vienmēr ir laba ideja do stuff līdzīgs šim, bet daudziem cilvēkiem ir šis jautājums, un tas ir rezolūciju.
Padarīt dublējumkopijas oriģinālos failus, lai saglabātu iespējamās problēmas vēlāk

Mana sistēma: Krlll

Processor (s):
Intel Q9550@4.33Ghz
Motherboard:
GIGABYTE GA-EP45-UD3P
RAM Operatīvā atmiņa:
4x2GB OCZ Platinum PC8500
Graphics Card (s):
Gainward 4870X2 (840 Core 940 Mem)
Sound Card:
Borta HDA
Hard Drive (s):
Maz lol 1650GB kopā
Optical Drive (s):
1xDVD PHILIPS DVD +-RW
Case / PSU:
Antec 1200/Enermax Infiniti 720W
Dzesēšana:
Tuniq Tower 120
Tīkla / Internets:
Dual Gigabit Ethernet
Monitor (s):
Acer 22 "Widescreen
Operating System (s):
Vista Ultimate X64
Old Augusts 28, 2007, 01:10
Donors Group

atvainojos par citu pavedienu dave, es nepareizi domāju, ka tas bija dažādas problēmas: S

manu logu un visus citus pieteikumus, nobraukums 1024x768 tik droši sims darītu ok?

ok thanks for your help tas darbojas OK:)
Old Augusts 28, 2007, 01:33
Administrator Group

Nekādu problēmu mate.
Old Aprīlis 26, 2009, 02:02
New Member Group

ohh i bija tik satraukti, ka tas varētu būt optimālākais risinājums, bet diemžēl tā nestrādāja. Es mēģināju mainīt komandrindas, mainot userprops.txt, csconfig failu un config file. nothing worked. varētu tas būt tāpēc, ka zābaki no dvd?
Old Maijs 16, 2009, 02:49
Loceklis

Ja vēlaties izmēģināt booting no cietā diska, lai ISO diska, tad mount to. Tas būs padarīt PC domāju, ka disks ir, bet lasīt no cietā diska.

Ciktāl tas darbojas 1024x768 iet, Sims 2 ir diezgan viegli palaist bet gan iegūt grūtāk kā no tat jūsu mājas summa beidzas līdz ar palielinās. Par 9400GT, lai gan, jums nevajadzētu redzēt kādas problēmas, es tikai pamanīju uz 256Mb klēpjdators chipset: P
Old Maijs 16, 2009, 11:03
Donors Group

Tas bija pirms gadiem man bija problēmas Es havn't spēlēja .. labi vismaz pāris gadus ..

(Un man nebija mana 9.400 toreizējām)

Arī puisis jums atbildēja par nedarbojas no DVD, iespējams, nebūs nekad atgriezties. Aprīlis 26, viņa tikai post, offline kopš tā laika ..

Puisis droši vien doesn't atcerēties savu lietotājvārdu, nemaz nerunājot par paroli vai vietnes adresi
Old Maijs 16, 2009, 11:05
Loceklis

Piešķir, ja viņš nāk atpakaļ, tad viņš var lūgt to, ko rupjš tēviņš Es runāju par. Vai Jūs ir rezolūcija par jūsu izšķirtspēja (Jā, tas ir slikti)?
Reply

Register

Bookmarks