![]() |
|
| |||
| |||
| Kā daudz no jums nav vienalga, 2 Sims res ir 600x800. Esmu mēģinājis nonākšana caur spēli (trīs drebelīgs lietas iestatījumus) Un tas piedāvājumi ekrāna izšķirtspēja izmaiņas ailē (Yay!) Iespējas ir (pareiza prieku tagad: P) 800x600 un Tas ir tas. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Es saprotu, I cant do it caur spēli, bet man radās jautājums, ja kāds varētu man pateikt, kā to darīt ar to failu vai neatkarīgi. Paldies, Ollie. Edit: PS vajadzētu te būt PC spēles? vai man to nostādītu Grafika un monitors? Ak, dievs ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāds ir jūsu ekrāna izmērs collās un res? anyway, lai iestatītu savu res iet uz saīsni darbvirsmā labo klikšķi, īpašības un jūs atradīsiet "mērķa" blakus tā būtu teikt kaut ko līdzīgu "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "Tagad ierakstiet šo
-r<width>x<height> lai tā būtu jāizskatās šādi: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> kur ir teikts, platums un augstums, lai jūsu vēlamo res tik palaist to 1024x 768 būtu šāda: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1.024>x<768> ceru, ka palīdzēja. Mana sistēma: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja iespēja nav pieejama spēli tas varētu būt tāpēc, ka aparatūras neatbalsta res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Tas ir kopīgu sūdzību ar nVidia kartēm un Sims2.
|
| |||
| |||
| atvainojos par citu pavedienu dave, es nepareizi domāju, ka tas bija dažādas problēmas: S manu logu un visus citus pieteikumus, nobraukums 1024x768 tik droši sims darītu ok? ok thanks for your help tas darbojas OK:) |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu mate. |
|
| |||
| |||
| ohh i bija tik satraukti, ka tas varētu būt optimālākais risinājums, bet diemžēl tā nestrādāja. Es mēģināju mainīt komandrindas, mainot userprops.txt, csconfig failu un config file. nothing worked. varētu tas būt tāpēc, ka zābaki no dvd? |
|
| |||
| |||
| Ja vēlaties izmēģināt booting no cietā diska, lai ISO diska, tad mount to. Tas būs padarīt PC domāju, ka disks ir, bet lasīt no cietā diska. Ciktāl tas darbojas 1024x768 iet, Sims 2 ir diezgan viegli palaist bet gan iegūt grūtāk kā no tat jūsu mājas summa beidzas līdz ar palielinās. Par 9400GT, lai gan, jums nevajadzētu redzēt kādas problēmas, es tikai pamanīju uz 256Mb klēpjdators chipset: P |
|
| |||
| |||
| Tas bija pirms gadiem man bija problēmas Es havn't spēlēja .. labi vismaz pāris gadus ..(Un man nebija mana 9.400 toreizējām) Arī puisis jums atbildēja par nedarbojas no DVD, iespējams, nebūs nekad atgriezties. Aprīlis 26, viņa tikai post, offline kopš tā laika .. Puisis droši vien doesn't atcerēties savu lietotājvārdu, nemaz nerunājot par paroli vai vietnes adresi
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Piešķir, ja viņš nāk atpakaļ, tad viņš var lūgt to, ko rupjš tēviņš Es runāju par. Vai Jūs ir rezolūcija par jūsu izšķirtspēja (Jā, tas ir slikti)? |
![]() |
|
| Bookmarks |