![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| W wielu z was nie będzie tak czy owak, RES w Sims 2 jest 600x800. I starałem się do ustawienia w grze (trzy rzeczy kropkowany) I oferuje zmianę rozdzielczości ekranu w polu (yay!) Opcje są (zaczyna naprawdę podekscytowani teraz: P) 800x600 and thats it. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) Zdaję sobie I cant do it poprzez gry, ale i zastanawiał się, czy ktoś mógłby mi sposób prowadzenia przez niego pliki lub je niezależnie. Dzięki Ollie. Edycja: PS powinny być tu, w tym gier PC? lub powinien mam go umieścić w Grafika i Monitory? Och ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jaki jest rozmiar ekranu w calach i res? i tak ustawić własne res przejść na skrót na pulpicie, kliknij prawym przyciskiem myszy, właściwości i znajdziesz "target" obok to jest to powiedzieć, coś jak "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "się tego typu
-r<width>x<height> więc powinien wyglądać tak: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> gdy mówi szerokość i wysokość umieścić żądane res, aby uruchomić go w 1024x 768 byłoby to: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> nadziei i pomógł. My System: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli opcja nie jest dostępna w grze to może być fakt, że dany sprzęt nie obsługuje res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Jest to wspólne skargę z karty nVidia i Sims2.
|
| |||
| |||
| Przepraszam o innych wątku dave, i błędnie myśli był to inny problem: S moje okna i wszystkie inne aplikacje uruchamiane w 1024x768 sims więc z pewnością nie byłoby ok? ok dzięki za pomoc wszystko działa teraz ok:) |
|
| |||
| |||
| Nie ma problemu kolego. |
|
| |||
| |||
| ohh i był tak podekscytowany, że może to być ostatecznym rozwiązaniem, ale niestety, nie działa. Próbowałem zmiany linii poleceń, zmiana userprops.txt, w csconfig pliku i pliku konfiguracyjnego. nic nie pracował. może to być dlatego, że buty z DVD? |
|
| |||
| |||
| Jeśli chcesz spróbować uruchamiany z dysku twardego, sprawdź ISO z dysku następnie montować. That'll make PC myśleć dysku jest jednak odczytać go z dysku twardego. Jeśli chodzi o prowadzenie w 1024x768 idzie, The Sims 2 jest całkiem łatwa do uruchomienia ale trudniej uzyskać jak kwota tat twoim domu kończy się zwiększa. Na 9400GT jednak nie powinieneś widzieć żadnych problemów, ja zauważyłem tylko na laptopie 256MB chipsetu: P |
|
| |||
| |||
| To było wieki temu miałem problem I zagrali na havn't .. oraz co najmniej kilka lat ..(I didn't have my następnie 9400) Także ci facet odpowiedział na temat nie działa z DVD prawdopodobnie nigdy nie będzie powrotu. 26 kwietnia, tylko jego stanowisko, ponieważ w trybie offline, a następnie .. Facet prawdopodobnie doesnt Pamiętam jego użytkownika nie mówiąc już o hasło lub adres witryny
__________________ "Dlaczego oni [PS3 Slim] trzymać z lądowania UFO na wygląd prostokąta" --- NILAY Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Przyznane, jeśli wraca, to można zapytać, co chuff I'm talking about. Czy znalazł rozwiązania dla rozdzielczości (Tak, to źle)? |
![]() |
|
| Zakładki |