![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako mnohí z vás nebude tak ako tak, RES v Sims 2 je 600x800.
Já sa pokúsili ísť do nastavenia prostredníctvom hry (tri praštěná veci) A ponúka zmena rozlíšenie obrazovky v krabici (yay!) Možnosti sú (ako sa naozaj nadšen hned: P) 800x600 a to je to. (oh *!$£*&^%$^£*"*!&"^£%£$&$%"&"*"**£&%$^$&£&"*! ^) I uvedomiť I cant do it prostredníctvom hry, ale aj divili keď niekto by mohol povedať mi spôsob, ako to robíte cez súbory, alebo čokoľvek. Vďaka, Ollie. Edit: PS by to byť tu v PC hier? alebo by som sa do grafiky a monitory? no nazdar ... Môj systém: FordyPC
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká je vaša veľkosť obrazovky v palcoch a res? rovnako nastaviť vlastné res ísť na zástupcu na ploche kliknite pravým tlačidlom myši, vlastnosti a zistíte, "cieľ" vedľa neho je, že by malo povedať niečo ako "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe "teraz tento typ
-r<width>x<height> takže by mal vyzerať takto: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<width>x<height> kde sa hovorí, šírka a výška dajte poľadovanej res tak spúšťať v 1024x 768, že by bolo toto: "C: \ Program Files \ EA GAMES \ The Sims 2 \ TSBin \ Sims2.exe" -r<1024>x<768> nádeje aj pomohol. Môj systém: xX_TeK_GaMeR_Xx
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak voľba nie je k dispozícii, v hre je to pravdepodobne preto, že sa váš hardvér nepodporuje res.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Ide o spoločnú sťažnosť nVidia karty a The Sims2.
|
| |||
| |||
| Omlouvám se za druhé vlákno dave, aj mylne myslela, že to bol iný problém: S mojich okien a všetky ďalšie aplikácie prevádzkované na 1024x768 tak by to určite Sims ok? ok vďaka za vašu pomoc, funguje to ok teraz:) |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém kamoš. |
|
| |||
| |||
| ohh som tak nadšený, že to môže byť definitívne riešenie, ale bohužiaľ to nefunguje. Snažil som sa zmeniť z príkazového riadku, zmena userprops.txt sa csconfig dokumentácie a konfiguračných súborov. nič pracovali. Mohlo to byť preto, že topánky z dvd? |
|
| |||
| |||
| Ak chcete skúsiť bootování z pevného disku, vykonať ISO disku potom ju pripojit. Že budete vykonávať na PC si myslím, že disk je ale čítať z pevného disku. Pokiaľ ide o beh na 1024x768 jede, The Sims 2 je docela jednoduché spustenie ale dostať tvrdší ako vyššie tat vášho domu končí sa zvyšuje. Na 9400GT keď by ste nemali žiadne problémy, len som zaznamenali na 256MB notebooku čipset: P |
|
| |||
| |||
| To bol vek rokmi som mal problém I havn't hral .. tak aspoň pár rokov ..(A já nemal môj potom 9400) Tiež ste odpovedal chlap asi neběží to z DVD pravdepodobne nebude nikdy vrátiť. 26. apríla, jeho iba poštou, pretože potom offline .. Ten chlap snad doesnt pamätať jeho meno natož heslo alebo adresu stránok
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Priznajme, keď sa vráti, potom môže pýtať, čo hlasno foukat I'm talking about. Už si našiel riešenie pre Vaše rozlíšenie (Jo, je to zlé)? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Rozlíšenie obrazovky nie je v poriadku | ashaiba | Graphics Cards & Monitory | 10 | 28. január 2009 11:31 |
| Víno a rozlíšenie obrazovky | ashaiba | Linux & Alternatívne OS | 3 | 7. marca 2008 10:58 |
| Rozlíšenie obrazovky | colinhouse | Operačné systémy Windows | 1 | 29. decembra 2007 16:38 |
| Dont chcieť celú obrazovku v Sims 2 | 4D (Ford (Ford) Ollie | PC a herné konzoly | 2 | 27. augusta 2007 04:14 |
| Rozlíšenie obrazovky mimo rozsah | moore | Graphics Cards & Monitory | 1 | 26. júna 2007 13:31 |
| Thread Tools | |
| |